Page 1

Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 – 36 32 36 Fax: 0547 – 36 30 45

Hengelosestraat 86 – 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053 - 488 58 00 Fax: 053 – 488 58 01

Kempersdijk 54 Neede


empersdijk 54 - Neede

Even buiten het dorp Neede in een prachtig landelijk gebied op een ruime kavel met eigen bos en weiland gelegen geheel verbouwde woonboerderij met ruime nieuwe garage en paardenstal.

De knusse woonboerderij staat op een kavel van maar liefst 0.95.84 hectare waarop een eigen speel-/wandelbos met diverse boomsoorten en struiken is gesitueerd maar ook een aantal degelijk afgerasterde weilanden. Hierdoor is dit fraaie object mede door de aanwezigheid van een degelijke paardenstal en diverse uitrij-mogelijkheden in de directe omgeving uitermate geschikt voor het houden van paarden of andere dieren.


Uiteraard zijn in dit gebied mogelijkheden te over voor wandelingen over de kerkpaden of fietstochten door de prachtige natuur. En zeker niet onbelangrijk de ruime voorzieningen in de kern van Neede zijn eenvoudig op de fiets te bereiken.

Woonboerderij In 1987 is de woonboerderij met een inhoud van circa 500 m続 geheel gerenoveerd en bijna geheel voorzien van dubbele beglazing, spouw en dakisolatie voor een comfortabel leefklimaat. Hierbij is het authentieke karakter van de oorspronkelijke boerderij (bouwjaar 1927) grotendeels bewaard gebleven.


De indeling is als volgt: Begane grond:  Entree, hal voorzien van plavuizenvloer met trapopgang, meterkast en garderobenis;  Woonkeuken met oud grenen vloerdelen, grote raampartij in voormalige niendeur, schouw met gietijzeren houtkachel en inbouwkeuken voorzien van granieten werkblad en inbouwapparatuur waaronder combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, close-in boiler en inductiekookplaat.

 Berging / bijkeuken met opstelruimte voor witgoed;  Woonkamer eveneens voorzien van een landelijke houten vloer en schouw met rookkanaal;


 Hal met zij-entree, voorzien van werkkast;  Toilet;  Geheel betegelde kelder;  Opkamer te gebruiken als slaapkamer of studeer-/werkkamer;


Verdieping :  Overloop met vaste kasten en opstelruimte voor de CV-ketel (Nefit Smartline);  Hoofdslaapkamer voorzien van inloopkast. Deze ruime kamer is eventueel op te splitsen in 2 slaapkamers;  Badkamer waarin een bad, douchecabine, wandtoilet, designradiator en wastafel is geïnstalleerd;  Royale slaapkamer met vaste kast en aansluitend bergruimte.  Slaapkamer / kantoor

Op dit met veel groen omgeven erf bevinden zich verder de volgende opstallen:

Schuur / Garage: De schuur met afmetingen van circa 7,15 * 6,45 meter is in 2009 gebouwd, opgetrokken uit spouwmetselwerk en gedekt met pannen op een geïsoleerd dakbeschot.


Dit zeer degelijke bouwwerk heeft op de begane grond een werkruimte voorzien van een aanrechtblok met wateraansluiting. Aansluitend treft u een ruime werkplaats /garage aan. Via een robuuste stalen trap is de grote bergzolder te bereiken.

Paardenstal: Dit bouwwerk (bouwjaar 2004) met overkapping (afm. circa 7 * 7 meter) is opgetrokken uit een stenen voet en gemetselde binnenmuur en aan de buitenzijde bekleed met houten geveldelen en een met pannen gedekt dak. Twee degelijke paardenboxen zijn hier gesitueerd evenals een voergang en hooi-/strozolder. Het gebouw is voorzien van water electriciteit-aansluitingen.

Overige opstallen: Voor de opslag van openhaardhout is er een houthok en in de tuin bevindt zich nog een tuinhuisje.


Het buitengebeuren Dit zeer fraaie landelijke erf is vanaf de Kempersdijk via twee opritten, voorzien van houten hekken, te bereiken. Ze zijn voorzien van een gedeeltelijke verharding waardoor de landelijke uitstraling nog eens wordt bekrachtigd. Het erf straalt door zijn eenvoud gecombineerd met de prachtige monumentale bomen waaronder eiken en een linde, als ook de authentiek ogende opstallen een en al rust uit. Een heerlijke plek om uit te blazen na een vermoeiende werkdag. Op het erf is voldoende gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto's.

Rondom het huis is een aangelegde tuin met veel bloeiende planten, gazons, beuken en buxushagen, leilindes, fruitbomen en voldoende terrassen (deels overdekt) om te genieten van al dit moois.


Enkele paarden kunnen hier met gemak worden gehouden: keurig afgerasterde weiden, fraai omzoomd door berken en eiken maken deel uit van dit object. Het eigen wandel-/speelbos zorgt voor de nodige privacy op de kavel en is een ontzettend leuk element voor kinderen of de ware natuurliefhebber.

Ligging: Deze landelijk gelegen boerderij ligt slechts op 1,5 km van het centrum van Neede en op: * Circa 9 km van Haaksbergen; * Circa 12 km van Goor; * Circa 6 km van Borculo; * Circa 15 km van Lochem; * Circa 0,5 km van de Buurserbeek en natuurgebied het Needse Achterveld.


Bestemmingsplan Het perceel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied van de Gemeente Berkelland de bestemming Agrarisch gebied. Nadere informatie treft u aan in de bijlage met daarin opgenomen enkele delen van het bestemmingsplan. De gemeente Berkelland werkt aan een nieuw bestemmingsplan. Zowel het huidige als het nieuwe bestemmingsplan geven mogelijkheden om de woning royaal te vergroten en nog een riant bijgebouw te realiseren. De Gemeente Berkelland kan u nader informeren over de bouw- en gebruiksmogelijkheden.


Nutsvoorzieningen Het object is aangesloten op het gas-, water-, elektriciteit- en vaste telefonienet, alsmede het gemeentelijk riool.

Kadastrale gegevens Het object is kadastraal bekend als gemeente Neede, sectie C, nummers 7006 en 7007 met een gezamenlijke oppervlakte van 0.95.84 ha. Op het perceel rusten beperkte zakelijke rechten (Belemmeringenwet Privaatrecht) van de Gemeente Berkelland ten behoeve van enkele nutsleidingen.

Prijsindicatie: â‚Ź 498.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg

Waarborgsom / bankgarantie Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief geworden is, gestort te zijn. De gegevens in deze prospectus zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden.


Kromhofpullen Test  

Kromhofpullen Test