Page 1

... i bedste kvalitet

e

Skol

e

Skol

F O T O

o nf

S K O L E

Skolei


Skol

e

k l Ve

n e m m o

Danmarks største kæde af fotospecialbutikker udvider vores sortiment med konceptet Skole PhotoCare. I samtlige PhotoCare butikker finder du engagerede og dygtige medarbejdere, der igennem mange år har oparbejdet en solid erfaring i samtlige facetter af fotograferingen.

e

Skol

Den erfaring vil vi nu bruge på at give jer Danmarks bedste skolefotos

e

Skol


Det er

nemt

at samarbejde med Skole PhotoCare Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og en fleksibilitet som ingen andre kan tilbyde.

Samarbejde, fleksibilitet & kvalitet er nøgleordene i Skole PhotoCare.

Samarbejde betyder, at vi sammen finder den bedste løsning – for jeres skole. Det kan vi gøre, fordi vi er tæt på og er fagfolk der kan afdække jeres behov.


E

o d o g n

! e s l e v ple Det kræver

sin fotograf at levere en god kvalitet og ikke mindst sørge for, at fotodagen bliver en god oplevelse for alle. Kunder hos Skole PhotoCare møder altid den samme kompetente fotograf. Det giver en afslappet positiv stemning og de bedste billeder.

✓ Kendt fra lokalområdet ✓ Lokalkendskab ✓ Faguddannet ✓ Mange års erfaring ✓ Specialister ✓ Fleksibel ✓ Det er vigtigt at alle får en god oplevelse

✓ Fordi livet ikke kan tages om ...


Kva l i t e t Et billede siger mere end 1000 ord Kvalitet er et af vores nøgleord. Vi har mange års erfaring i produktion af billeder. ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Alle vores billeder produceres med den nyeste teknologi Alle billeder bliver produceret individuelt Vi fremkalder alle billeder på egne maskiner; det giver god kvalitet og hurtig leveringstid Vi er også tæt på ved reklamationer. For os er det højeste prioritet at yde den bedste service Vores medarbejdere er specialister i hele forløbet fra optagelse til print


N y heder Søskendefotografering Skole PhotoCare tilbyder den bedste løsning i søskendefotografering. Det er ofte et problem, når søskende ikke går på samme skole/institution, men her er vi selvfølgelig fleksible. Vi kan tage søskendefoto i vores butikker eller tilbyde en løsning på skolerne. Dette gælder også syge/omfotografering, hvis en elev ikke har mulighed for at være på skolen på fotodagen, er de altid velkommen i vores butikker.


r!

Collagebilleder Nye kreative muligheder Sammensæt din egen collage Nu har eleven mulighed for at supplere sit skoleportræt, med kreative billeder til en collage. De supplerende billeder tages i vores butik.

Mig og min hobby

Fars dreng

Mors pige

Flere generationer

Søskende

Veninder

Venner


S K O L E

F O T O

Grønland

Bornholm

e

Skol

e

Skol

Skolefoto  

Skolefoto i bedste kvalitet