Page 4

Lactoferina îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF) – Complex proteic din lapte R-ELF multi-brevetat Lactoferina (LF) și Ribonucleaza (Rnaza) coexistă în lapte și alte fluide biologice ca molecule reglatorii cheie cu funcții specifice în diferite procese fiziologice. Din punct de vedere al metabolismului osos, ambele proteine generează individual efecte potențiale ca agenți anabolici (de formare a osului și a cartilajului) și anti-resorbție în timpul procesului de îmbătrânire, în situații patologice și de reparare. Un efect sinergic al combinației între aceste două molecule bioactive (sub formă de complex R-ELF) pentru îmbunătăţirea sănătăţii osoase a fost descoperit de cercetătorii din laboratoarele noastre.

Cum funcţionează? OsteoDENX® susține turnoverul (metabolismul) osos sănătos: Tehnologia noastră brevetată R-ELF ce stă în spatele formulei susține ambele procese ale turnoverului osos. Favorizează formarea de țesut osos sănătos și în același timp ajută la optimizarea unei resorbții osoase sănătoase (extracții de minerale). OsteoDENX® facilitează biodisponibilitatea nutrienților osos specifici. Complexul R-ELF din formulă conține o combinație sinergică de lactoferină și ribonuclează (RNază) din lapte care susține absorția și transportul nutrienților osoși. Lactoferina este molecula de transport proprie organismului uman cu mai mulți receptori în tractul gastro-intestinal. Anionul bicarbonat este un cofactor esențial care optimizează capacitatea lactoferinei de transport a mineralelor. În aceeași măsură, OsteoDENX® este formulat să susțină transportul elementelor necesare oaselor de-a lungul barierei intestinale. OsteoDENX® protejează țesuturile osos și cartilaginos de deteriorarea oxidativă: Turnoverul osos este un proces metabolic intens energetic care poate genera radicali liberi oxidativi care deteriorează țesutul osos. Formula noastră conține antioxidanți sinergici precum Lf, Rnaze, Resveratrol, Cupru și Seleniu, care împreună protejează țesutul osos de deteriorarea provocată de radicalii liberi (stresul oxidativ).

Formarea și menținerea unui sistem vascular sănătos: capilarele sangvine sunt esențiale pentru transportul nutrienților osos-specifici prin intermediul circulației. Ribonucleazele sunt factori angiogenici proprii organismului nostru, în timp ce Vitamina K și Resveratrolul sunt compuși bioactivi sinergici care ajută la optimizarea sănătății vasculare. OsteoDENX® este formulat să susțină transportul nutrienților osoși pe cale sangvină.

OsteoDENX® ajută la menținerea unor articulații sănătoase: O stare de echilibru în sintezei colagenului (care este o proteină) este esențială pentru articulații și ligamente. Formula OsteoDENX® conține colagen hidrolizat (din pește) și mangan pentru a ajuta la susținerea cartilajelor sănătoase astfel încât acestea să fie lubrifiate corespunzător şi să fie atenuate efectele mișcărilor asupra articulațiilor.

Fişă Referinţă OsteoDENX®  

OsteoDENX® este un produs unic, primul din categoria produselor de bio-reaprovizionare, bazat pe decenii de cercetare clinică, susținut prin...

Fişă Referinţă OsteoDENX®  

OsteoDENX® este un produs unic, primul din categoria produselor de bio-reaprovizionare, bazat pe decenii de cercetare clinică, susținut prin...

Advertisement