Page 1

#3/ 2013

       

MAGAZINE                            

 

IDENTITET, LIVSSTIL & PASSION

# INSPIRATION # TIDEN ER IKKE VIRKELIG # iGenerationBlog-Color

       

                                 


Velkommen

                                      af Jacob  Vigtoft – Konceptansvarlig for PhilsTown.   Hvad er forudsætningen for at skabe liv, visuel stimulans og   massetilslutning til en begivenhed. En reklamemand vil sikkert   stikke en større teori i hovedet på os, der indeholdte flosker på   baggrund  af research og målgruppe. Men er det ikke sådan, de ægte ting  kommer til live, er det? Skaber vi ikke det mere eller mindre det   vedvarende på baggrund af de små initiativer?   I PhilsTown har vi påpeget op til flere gange, at tiden er moden til   at slippe initiativet fri og appelleret til nye impulser der skal skabe   kreativ samhørighed.     ”Når jeg krænger min sjæl ud for gud   Topklasse underholdning ikke til at holde ud   min fan – man, og jeg er ikke dit idol Så er du ikke   Bare en stemme i dit øre fra en lyd på en båndspole   Sådan en hverdags John Dole - og det her er min hobby Og det er  tilfældigvis en hobby med et indbygget job i!” – fra Malk De Koijn,  Rocstar.   Hvor stærke   kommer de sætninger ikke lige til at fremstå og hvor motiverende   må det ikke være, at kunne vurdere at hobby og job ikke er to  ting i livet?  

TID OG STED ER EN ANDENPRORITET

Jeg vil gerne opfordre alle læsere, til at slå på tråden og skrive en mail, hvis de også går med drømmen om at arbejde med deres passion. Vi må kunne motivere hinanden i en retning, hvor kreativiteten kan udvikle dets potentiale.


INDHOLD:                                                                                            

# 05 TIDEN ER IKKE VIRKELIG # 10 INSPIRATION

# 14 PIN IT! # 21 iGenerationBlog-Color


JONAS GOL Tekstforfatter Jonas Gol, har igennem de sociale medier opnået stor interesse for sin måde at sammensætte ordene og fange de sultne litterære blikke. Hans store ambition er   at skrive en roman med titlen ”Det perfekte menneske”, en   opgave der typisk vil beskrive hans tilgang til det at skrive.   Jonas ser verdenen, sanser den og udleverer dens   udvikling i dystotopiske bider, med glimt af små solstrejf, så     vi kan forholde os og tage stilling.                                          

IDA HOLM

Den eventyrlystende Ida Holm læser på Cph Business Academy og i hendes studier i AP Degree in Hospitality, service and tourism får hun på alle måder beriget sindet. Vi har fået lov til at være i lommen på hende og følge hendes mange eventyr over alt hvor hun sætter fødderne af nye interessante steder.

 


Mark Kühn er den tunge bas i bandet Mont Oliver. Hans   musikalske integritet rummer en stor passion og   ubeskrivelig kærlighed. Dette er en inspirerende størrelse   der giver en fordybelse i det Mark beskriver for os, fordi den   sande   passion tit er den der får os andre til at åbne øjnene.                         Designer og iværksætter Tanya Louise, har altid haft en   personlig tilgang til påklædning og dets etiske baggrund.   Men hvad det bedste er – hun skænker udtrykket den   dimension der kan skabe måben og inspiration. Hendes     evige skabertrang er hendes varemærke. Hun viser   virkeligheden, fremtiden og det ægte.                   Magasinets kunstformidler Jakob Birk, studerer kunst og   design på Dansk Talent Akademi. Hans visuelle sans er i   særklasse gavnligt. Den benytter han ved konstant at skabe   og observere. Han er instinktiv og meget målrettet som     kunstner, en egenskab der tryllebinder de fleste.  

MARK KÜHN

TANYA LOUISE WIJA NIELSEN

JAKOB BIRK


TIDEN ER IKKE VIRKELIG. AF JAKOB BIRK


Formen er en illusion og lysten et maskineri. Den rene overflade af huden er gjort af tusinder af hår, kløfter og revner. De tynde kar som så fint er slynget omkring musklerne og skelettet, får overfladen til at pulsere med en varmende glød og skænker en vedvarende evne til at handle. Den bløde pegefingers tip glider følende over metallets kolde overflade. At gribe om sig, blive bekræftet og gøre det igen. Den bløde buning af metallet er skabt til denne handlingens berøring og lader legende leddene bøje sig om dets væsen. Brug mig, skriger det stille, i en kamp med dig selv.


Inspiration. Â


Inspiration er en forunderlig ting. Den kan komme alle steder. Det er lige meget hvor man er, eller hvad man laver. Den kommer når den vil og ikke et sekund før. Lidt ligesom toget. Folk der fortæller om deres tanker og ideer, kan straks få mit hoved til at udvikle nye. Det behøver ikke at være noget, der har noget at gøre med hvad personen har sagt eller har fortalt. På den anden side kan det også være en tro kopi af deres påfund. Men sådan er det, ligesom inspirationen, meget forskelligt. Det

er derfor jeg elsker at rejse. Selvfølgelig fordi jeg elsker at se nye ting eller møde nye folk. Men også fordi det er på mine rejser jeg får lyst til at tage nye udfordringer op og blive international business woman, pottemager eller arbejde for læger uden grænser. Ja, her den anden dag, ville jeg være arkitekt fordi jeg ville ommodernisere alle Danmarks sygehuse, pga. deres forbløffende kedelige udseende. (Jeg hader syghuse, og var nærmest spærret inde på et i 2 dage). Import af


mange forskellige ting har også været på tale, gedeost var min helt store passion efter jeg havde været i Italien da jeg 15. Det blev dog aldrig til noget, men ideen var der. Lige nu sidder jeg i et tog. Her kan man også få mange gode ideer til hvad man muligvis kunne lave om. En ting der altid har undret mig er de små malerier der er i enderne af hver vogn, lavet af en eller anden utrolig kendt kunstner. Det er i princippet fint nok. Men har aldrig forstået hvorfor deres tegninger altid skal være så forbandet små.

Det er da mærkeligt, som om de har fået af vide at de skal betale pr. cm2 de bruger, det er da underligt. Hvorfor ikke bare male alt, også sæderne. P.t er jeg på jagt efter et forbillede. Jeg har ikke altid lige let ved at motivere mig selv. Så et forbillede må være godt, tænker jeg. Men hold da op, hvor det svært at finde en person hvor man kun tænker: FUCK hvor er du über COOL. Synes altid der dukker en eller anden underlig anekdote eller holdning op, hvor jeg så kun kan


fokusere på dét. Derfor har jeg prøvet at lave et patchwork af mulige forbilleder. Dog virker det heller ikke, da de dårlige ting stadig titter frem i mit hoved, når jeg læser om deres gode dele. Så jeg er stadig på jagt. Det skal man dog heller ikke tage forgivet, da jeg får muligheden for at lære om forbløffende mange tosser. Jeg skal nok finde ham eller hende på et eller andet tidspunkt. Håber jeg.

Inspiration kan man finde alle steder, hvis man leder efter det. Spørgsmålet er bare om man vil.


af Kim Gaba.


PIN IT BY KIM GABA ”Hej igen. Blandet i denne måned har godt fat i inspirationen og her kommer pinterest-universet virkelig til sin ret. I denne udgave har jeg kastet mig over noget så simpelt som lamper. Jeg har fundet nogle fantastiske af slagsen - noget jeg nu vil dele med jer selvfølgelig” – Kim Gaba, Visuel Ansvarlig for PhilsTown.


iGene -ration

Blog Color.


En kyllings   morgengry,   dér   hvor   en  

i hjernen,   hvorefter   informationen  

kylling tilkæmper   sig   frihed   i   denne  

bliver implementeret   i   den   ”rigtige”  

verden, når   den   på   et   tidspunkt  

kasse oppe   i   hjernen.   Mennesket  

bliver for  stor  til  sin  egen  skal.  Det  er  

starter sin   indre   verden   i   sort   og  

en lang  og  sej  proces,  som  er  et  led  i  

hvid, hvor   sansernes   perception   af  

kyllingens

virkeligheden stille  lægger  farver  på  

videre

overlevelse.

Kyllingen vokser  sig  stor,  bliver  sat  i  

vores indtryk.  

bur med   andre   kyllinger   og   derefter  

Chris McCandless,   også   kendt   som  

trækker mennesket   kyllingens   lod   i  

Alexander

livet.

ensomme omstrejfer  fra  vildmarken,  

Menneskets morgengry,   dér   hvor   et  

skrev dagbog   imens   han   rejste   rundt  

spædbarn åbner   sine   øjne   for   første  

alene, og   på   sit   dødsleje   skrev   han:  

gang og   skuer   en   verden,   som   endnu  

”The only  way  to  multiply  happiness  

ikke er   farvet.   Verdenen   er   som   vi  

is to  divide  it.”.  

kender den,  fordi  vi  gennem  barn-­‐  og  

SMS’er, Facebook,  Twitter,  osv.  er  på  

ungdommen bruger   vores   sanser   til  

meget få   år   blevet   en   del   af   livsstilen  

at forstå   verden.   Al   modtaget  

for

information bliver  distribueret  rundt  

kommentér.   Det   er   nu   termer,   som  

Supertramp,

mennesket.

Like,

del

den

og


de fleste   er   bekendte   med,   hvor  

socialt på  en  asocial  måde?  Kan  disse  

McCandless’

bruges

medier inspirere   til   nyskabelser,   så  

lystigt nu,  hvor  ALT  bliver  delt.  Hvis  

vi bevæger   os   længere   ind   i   den  

verden ikke   er   farvet,   som   individet  

virtuelle virkelighed  og  længere  væk  

ønsker det,   så   har   vi   hermed  

fra den   virkelige?   Det   senmoderne  

mulighed for   at   male   den   selv.  

samfund har   budt   på   et   hav   af  

Muligheden for   selv   at   interagerer.  

elektroniske løsninger,   så   vi   kan  

Internettet kan  bruges  til  at  skabe  sit  

være online   fra   solopgang   til  

eget alter   ego.   I   computerspil   kan  

solnedgang

man ”spille”  sine  helte.  Opfordrer  de  

Mennesket kan   nu   konstant   være   i  

nye medier   mennesket   i   det  

kontakt med   sin   egen   gruppe,   men  

senmoderne samfund   til   at   dyrke  

er vi   i   virkeligheden   ved   at   lave  

individualismen?

mennesket

vores egne   bure?   Puster   vi   vores  

blevet mere   socialt   med   Online  

eget æg  og  maler  det  som  vi  vil?  Er  vi  

Gaming, Facebook,   Twitter,   SMS’er  

blot blevet   et   smukt   ydre,   som  

osv.? Eller   er   mennesket   blevet  

pryder en   tom   skal?   Alt   er   nu   lagt   op  

erkendelse

Er

og

ind

i

mørket.


til fantasien,  så  vælg  selv.  Vil  du  ligge   i   en   kasse   et   sted,   imens   din   avatar   lever  dit  liv?  Oplev  verden  fra  sort  og   hvid   til   farver,   inden   du   selv   går   fra   farvet  til  sort  og  hvid.    


[DAMN!] TAK FOR DIN OPMÆRKSOMHED VI GLÆDER OS TIL AT SERVERE DIG NYT INDHOLD I JULI. PHILSTOWN MAGAZINE 16 APRIL 2013 PHILSTOWN - ØSTERGADE 18, 1 SAL - 7500 HOLSTEBRO - DK - DENMARK SE MERE PÅ: WWW.PHILSTOWN.DK

Juni måneds magazine  
Juni måneds magazine  

Identitet, livsstil og passion.

Advertisement