Page 1

Zijn er verbeterpunten? Vertel het ons! Volg ons en wij houden u op de hoogte van onze acties en arrangementen.

Bent u tevreden vertel het anderen.

een unieke ervaring.

Wolfsdriesweg 7 6325 PM Valkenburg a/d Geul +31 (0)43 604 06 52 info@vue-caverne.nl www.hotelvue.nl /vuedesmontagnes

Wolfsdriesweg 8a 6325 PM Valkenburg a/d Geul +31 (0)43 604 10 00 info@vue-caverne.nl www.lacaverne.nl /lacavernedegeulhem


‘Genieten’ kent geen grenzen!


LIMBURGS UNIEKE LOCATIE BIEDT U NÓG MEER MOGELIJKHEDEN


H OTE L VU E,

een u n ieke er var ing Puur en ongedwongen

Genieten en plezier

Hotel Vue is een comfortabel drie sterren hotel met een 37-tal verzorgde kamers. De directe omgeving van het hotel grenst aan park Ingendael, een stukje puur natuur dat niet alleen rust uitstraalt, maar daarnaast heel wat te bieden heeft voor jong en oud. Het is een perfecte locatie voor diverse (sportieve) activiteiten en een plekje om op een ongedwongen manier heerlijk te ontspannen.

Hotel Vue beschikt over een parkachtige tuin met een aantal diverse terrassen en dat betekent in de zomer paradijselijk genieten! Voor de kids is er een speeltuin, waar plezier en samen spelen hand in hand gaan. Veiligheid gaat uiteraard voor alles, vandaar dat de speeltuin het TÜV veiligheidskeurmerk draagt. Papa en mama kunnen dus ontspannen met een hap of drankje genieten terwijl de kids bij “Spelen Vue” in de speeltuin of boomhut kunnen spelen.


SL A P E N

H otel VUE h eeft diverse mooie ka m ers. Geuldal De standaardkamer Geuldal beschikt over een badkamer met douche, toilet wastafel en fรถhn.

Geuldal Comfort De Geuldal Comfort kamer is net iets ruimer van opzet dan de standaardkamer van het type Geuldal, Sommige kamers hebben een badkamer met douche, andere een ligbad. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van wastafel, toilet en fรถhn.

Geuldal Deluxe De Geuldal Deluxe is de meest luxe kamer van de drie. Deze kamer is nog ruimer van opzet en beschikt standaard over een aparte zithoek en een comfortabel ligbad. De badkamer is uitgerust met wastafel, toilet en fรถhn.


Samen een hapje eten of even een drankje doen? Dat kan in het sfeervolle restaurant van Hotel Vue of op een van onze fraaie buitenterrassen met vrij uitzicht op de mergelrotsen, speeltuin en de parkachtige tuin waar het rustgevend vertoeven is.

Ons keukenteam staat iedere dag voor u klaar om de lekkerste gerechten voor u te bereiden voor zowel ontbijt, lunch en diner met ons foodconcept „Genieten kent geen grenzen”. Onbeperkt eten voor 23,50 p.p. (ma tot don) 26,50 (vrij tot zo) 26,50 p.p. Kids van 4 tot 11 jr. 11,50 p.p. Daarnaast hebben wij nog een a la carte kaart waar de gerechten van „Genieten kent geen grenzen” als hoofdgerecht te bestellen zijn. Wilt u meer informatie over onze eten & drinken mogelijkheden ga dan naar onze website: www.hotelvue.nl en laat u verrassen van het vele lekkers dat u bij ons in het restaurant kunt bestellen.


E e n r ijk e n b o e i e n d ve r le d e n … mer·gel (de; m) Streeknaam voor kalksteen; ontstaan uit ondiepe krijtzeeën, ruim 120 miljoen jaar geleden. De winning van mergel in Limburg is minstens 2000 jaar oud. De oorspronkelijke Romeinse ontginners van de grotten gebruikten de mergel als bouwsteen voor de bouw van hun villa’s’, forten, bruggen en fundamenten. Uit de ‘Fransche tijd’ (1792 -1801) dateert de onderaardse Kapel van het Bergske, die door bewoners van Geulhem uit angst voor de Franse bezetter werd gebruikt als plek om te schuilen.

Blokbrekers die zelf in kleine gaten in de bergwand woonden, braken de mergelbrokken letterlijk uit de grotten. Vandaar ook dat Geulhem ‘het enige Nederlandsche dorp is waar de Mensch evenals in de prehistorische tijden als holbewoner leefde’. Toeristen en de lokale bevolking bezochten in 1925 voor de keer eerste een onderaardse toneelopvoering in wat nu La Caverne is. Door de eeuwen heen voorzagen bewoners van diverse pluimage La Caverne met bijzondere wandschilderingen.


L A CAVER N E

‌ e e n ve r ra ss e n d e n ve e lz i jd ig hed en Uniek Feestvieren in een ver verleden en dat op maar liefst 30 meter onder het Zuid-Limburgse Heuvelland. Waarom niet? In de versteende fauna van het Limburgse krijt ligt een plek waar beleving centraal staat. Een persoonlijke aanpak op een unieke locatie. In de uiterst sfeervol gedecoreerde en de compleet vloer verwarmde mergelgrot, geeft een team van professionals op hoog niveau invulling aan een evenement.

La Caverne kan in 3 verschillende ruimtes worden opgedeeld en is daarmee uitermate geschikt voor houden van evenementen voor groepen variĂŤrend van 30 tot 1100 gasten. Elke ruimte beschikt over eigen voorzieningen, waaronder een muzieksysteem, garderobe, een bar en buffetten. De bijzondere indeling maakt het tegelijkertijd houden van drie verschillende evenementen mogelijk, terwijl ieders privacy toch gegarandeerd blijft. De grotten hebben vloerverwarming en zijn ook voor mensen in een rolstoel prima toegankelijk.


GR OTTE NB R U NC H

Durft u het a a n? Uniek is de zondagse brunch in grottenlocatie La Caverne. Iedere zondag van het jaar 12:00 tot 16:00 uur kunnen zowel kleine als grote gezelschappen genieten van een tongstrelende vijf gangen grottenbrunch van koude en warme specialiteiten, die deels aan tafel en deels in buffetvorm worden uitgeserveerd. Een ideale entourage voor verjaardag, trouwdag of een samenzijn met vrienden of familie, maar ook ter oriĂŤntatie van uw eigen evenement. Vooraf reserveren is gewenst. Dat kan via www.lacaverne.nl. Wenst u meer inhoudelijke informatie over onze brunch? Bezoek dan onze website.


F E E STVI E R E N E N ZA K E N DO E N Hotel Vue en eventlocatie La Caverne zijn uitermate geschikt voor het houden van de meest uiteenlopende evenementen, zowel business als pleasure. Hotel Vue als La Caverne garanderen een vlekkeloze organisatie, een gastvrije en professionele bediening ĂŠn een veelzijdige entourage. Profiteren begint met de allin Green-Meeting vergader arrangementen. Kiezen kan uit een 4-uurs, 8-uurs, 12-uurs of 24-uurs arrangement.

Feestvieren of zakendoen in de frisse buitenlucht is weer een andere mogelijkheid. Het parkachtige van de tuin van Hotel Vue maakt hem uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen. Liever ondergronds een feestje vieren? Dat kan in de tegenover Hotel Vue gelegen grottenlocatie La Caverne. Vanzelfsprekend draagt Hotel Vue als La Caverne zorg over al benodigde technische hulpmiddelen en faciliteiten.


ZA L E N & TU I N H otel VUE Mont Blanc

Het hotel heeft de beschikking over een drietal vergaderzalen, die met alle benodigde technische hulpmiddelen zijn uitgerust. Of het nu gaat om een zakelijke meeting, training, vergadering of congres, Hotel Vue verzorgt alles tot in de puntjes.

Mont Ventoux

Mont Blanc

Alpe d’Huez

Een stijlvolle boardroom in Engels sfeer. Interessant voor meetings met kleine gezelschappen. Capaciteit maximaal 9 personen

Op de eerste verdieping van het hotel ligt de ruimte ‘Alpe d’Huez’. Het paradepaardje van Hotel Vue. Deze prachtige ruimte is voorzien van een groot dakterras met uitzicht over onze parkachtige tuin en onze grottenlocatie La Caverne. U kunt hier tussen de toppen van de bomen vergaderen, borrelen en/of dineren. Capaciteit van 28 tot maximaal 60 personen

Mont Ventoux Een ruimte in het souterrain van het hotel, recht onder het restaurant, bevind zich de ‘Mont Ventoux’ een ruimte die zicht leent voor bijvoorbeeld creatieve sessies en presentaties. Capaciteit van 20 tot maximaal 60 personen Alpe d’Huez


Wilt u e e n eve n e me n t i n de b u i te n l uc ht o rg a n i se re n ? Onze parkachtige tuin, gelegen in natuurgebied “Ingendael�, aan de achterzijde van het hotel, leent zich bij uitstek voor diverse feesten en evenementen. Een plek met vele mogelijkheden en diverse opties. Ideaal voor bruiloften, kinderfeestjes, communies maar ook creatieve sessies.


ZA L E N

L A CAVERN E La Chambre de Festin

La Caverne is als locatie uitermate geschikt voor het houden van evenementen op maat. Dat kan dankzij een drietal sfeervol ingerichte ruimten en een tot in de puntjes geregelde organisatie van een evenement. Ongeacht de grootte van een gezelschap.

La Chambre de Festin

La Salle des Romains

L’Auberge

De grootste zaal van La Caverne biedt plaats aan ongeveer 220 personen (sit-down diner) of 330 personen (receptie). Prominent is de open haard in het midden van de zaal. Slimme optische ingrepen transformeren de zaal tot een ruimte voor wat kleinere gezelschappen.

La Salle des Romains De bijzondere structuur maakt La Salle des Romains uitermate geschikt voor de wat ‘swingender’ evenementen, maar ook gezelschappen tot 160 personen kunnen hier uitstekend dineren, terwijl de capaciteit voor een receptie ongeveer 250 personen bedraagt.


L’ Auberge Kleinere en middelgrote gezelschappen – tot maximaal ongeveer 120 personen sit-down en 180 personen receptie - voelen zich direct thuis in L’Auberge. Of het nu gaat om een intiem diner, een uitgebreid buffet, met of zonder entertainment, dankzij het hoge plafond en de opzet van de ruimte proef je meteen de sfeer. Ook in deze ruimte zijn verschillende opstellingen en indelingen naar eigen voorkeur mogelijk.


Een g ree p u i t o n ze mo g elijk he d e n Vieren Wat u ook kiest‌uw standaard feest is voltooid verleden tijd!

Bruiloften Communies

Hotel Vue en La Caverne zorgen ervoor dat het complete tra ject vlekkeloos verloopt. In overleg kan een persoonlijke match worden gemaakt.

koffietafels

Een ruimte huren voor eigen beleving? Maak vrijblijvend een afspraak met het salesteam van Hotel Vue en La Caverne. Ieder evenement heeft zijn eigen thema en persoonlijk karakter, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw wensen en voorkeuren. Het spreekt voor zich dat ieder evenement tot in de puntjes wordt geregeld.

Babyborrels

C

Jubilea Kinderfeestje Zondagbrunch High-Tea Culinair Evenementen


Zaken doen (Green) Meetings & Vergaderingen Klanten/ relatiedagen (B2B) Congressen (Product)Presentaties Recepties Bedrijfsfeest/ gala Culinair Totaalconcepten & Maatwerk


E x t ra s erv i ce Overnachten

Culinair

Hotel Vue en La Caverne bieden naast het unieke van de locatie nog heel veel meer. Wat te denken van entertainment op maat? Puur genieten en plezier! Overnachten in het op een ‘mergelsteenworp’ afstand gelegen drie sterren Hotel Vue met 37 hotelkamers is weer een andere mogelijkheid. Hotel Vue met zijn parkachtige tuin, speeltuin en diverse terrassen combineert uitstekend met een evenement in La Caverne.

De koks van het eigen keukenteam van Hotel Vue en La Caverne staan niet alleen garant voor een unieke presentatie, zij spelen bovendien flexibel in op de wensen van hun gasten.

Entertainment Hotel Vue en La Caverne onderhoudt contacten met diverse artiesten- en eventbureaus. In overleg wordt voor passend entertainment gezorgd.


Ext ra s erv i ce Decoratie & Standbouw

Vervoer & Parkeren

Een thematisch decoratie of extra decoratie? Wij kleden een evenement op verzoek geheel in stijl aan. Ook als u op zoek bent naar een standbouwer. Wij regelen het.

Met de A2 en A79 in de directe nabijheid is Hotel Vue en La Caverne gemakkelijk te bereiken, bovendien ligt Maastricht op slechts 10 autominuten. De trein stopt in het dorp, op 10 minuten wandelen naar onze locaties.

Beveiliging Hotel Vue en La Caverne hecht veel waarde aan de veiligheid van haar gasten en werknemers, vandaar de samenwerking met diverse veiligheidsbedrijven. Wij regelen desgewenst de ondersteuning van de veiligheid van een evenement. |

Voor grotere groepen kan op verzoek busvervoer worden geregeld. Het vlakbij gelegen gratis parkeerterrein is ook geschikt voor bussen en biedt plaats aan 200 auto’s.


Ext ra I N F O Openingstijden Hotel Vue en La Caverne Receptie Hotel Vue 24uur met uitzondering van zondag en maandag Inchecken v.a. 15.00 uur Uitchecken 11.00 uur La Caverne is alleen tijdens evenementen en speciale gelegenheden geopend en is enkel op afspraak te bezichtigen.

Restaurant Vue Ontbijt 7.00 – 10.00 uur Ontbijt weekend 8.00 – 11.00 uur Lunch 12.00 – 17.30 uur Diner 17.30 – 21.30 uur Keuken geopend van 12.00 tot 21.30 uur Brunch op zondag bij La Caverne van 12:00 tot 16:00 uur.


DE OR GAN I S AT I E Organisatie Hotel Vue en La Caverne, dat geĂŤxploiteerd wordt door Hotel Vue, zijn twee unieke exploitaties die naar buiten treden met een complete dienstverlening en uitvoering van zakelijke en leisure mogelijkheden. Van adviezen tot concepten, facility, logies en van hapjes tot culinaire invulling. Zowel voor Hotel Vue als La Caverne staat beleving centraal. Daarbij draait het om een persoonlijke en unieke match. Beide locaties zijn invaliden toegankelijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Hotel Vue en La Caverne hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom zijn we continue op zoek naar diverse stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Een belangrijke stap is het werken met natuurlijke/fairtrade producten. MVO is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people) en binnen de ecologische randvoorwaarden (planet), de zogenaamde triple-P benadering: People - Planet - Profit.


Sales Een ruimte huren voor uw eigen beleving of eventueel een combinatie maken tussen La Caverne en Hotel Vue? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met het salesteam van Hotel Vue om op die manier de organisatie van uw evenement perfect te laten verlopen. Ieder evenement heeft een eigen thema, decoratie en culinaire invulling. Vandaar dat iedere klant en gast een persoonlijke offerte ontvangt, toegespitst op eigen specifieke wensen en eisen. Ons salesteam is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 op telefoonnummer: +31 (0)43-604 06 52 of via sales@vue-caverne.nl

Brochure Hotel Vue | La Caverne  
Brochure Hotel Vue | La Caverne  
Advertisement