Page 1

60 dni jamčimo vračilo kupnine

Preizkusite in se prepričajte. V kolikor kupljeni izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam jamčimo vračilo kupnine v roku 60 dni. Akcija 60-dnevnega testiranja velja za vse sesalnike, likalnike, sokovnike, palične in ročne mešalnike, kuhinjske strojčke, kavne aparate Saeco, aparate za nego las in depilatorje, kupljene v obdobju od 15. 11. 2012 do 31. 1. 2013.

Več informacij na www.philips.si.


Naša promocijska akcija vam omogoča nakup sesalnika, likalnika, sokovnika, paličnega in ročnega mešalnika, kuhinjskega strojčka, kavnega aparata Saeco, aparata za nego las ali depilatorja, povsem brez tveganja.

V kolikor kupljeni izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 60 dneh testiranja jamčimo vračilo kupnine. mešalniki

sesalniki likalniki

60 dni jamčimo vračilo kupnine

sokovniki

kuhinjski strojčki

kavni aparati Saeco

aparati za nego las

depilatorji

Preizkusite jih

Vrnjeni aparat mora biti kompleten, v originalni embalaži. Priložen mora biti originalen račun (kopij ne bomo upoštevali) oz. potrdilo o nakupu z navedenim datumom nakupa ter garancijski list.

in se prepričajte o kakovosti Philipsovih izdelkov.

Vračilo kupnine bo opravljeno najkasneje v roku 30 dni od prejema vrnjenega aparata. Denar bo nakazan na izbrani transakcijski račun. Povrnjen znesek bo enak znesku na potrdilu o opravljenem nakupu.

Kaj morate storiti, da bi dobili svoj ​​denar nazaj?

Promocijska akcija je namenjena samo končnim potrošnikom in v njej ne morejo sodelovati poslovni partnerji, ki philipsove izdelke kupujejo za nadaljnjo prodajo.

Aparat lahko v 60 dneh od dneva nakupa vrnete na naslov: DC sistemi, Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana Tel: 01 2000 290, (na pošti navedite številko pogodbe: PG 134/2010 /MK)

Vračilo aparata mora biti izvedeno skladno z vsemi napotki in pogoji, navedenimi na tem letaku.

Kot datum vračila se upošteva datum, ko je pošiljka vročena na navedeni naslov. 60-dnevni rok za vračilo prične teči z dnem nakupa in velja za vse sesalnike, likalnike, sokovnike, palične in ročne mešalnike, kuhinjske strojčke, kavne aparate Saeco, aparate za nego las in depilatorje, kupljene med 15. 11. 2012 in 31. 1. 2013.

Philips ne prevzema nobene odgovornosti za izgubljene pošiljke, zamude pri dobavi zaradi napak pošte, za nepopolne pošiljke ali za tiste, kjer ni mogoče ugotoviti identitete pošiljatelja. Potrdilo o odpremi pošiljke ne nadomesti dejanskega prejema pošiljke. Odredbe in pogoji promocijske akcije na noben način ne ogrožajo ustavnih pravic kupca.


Preizkusite jih.

60 dni jamčimo vračilo kupnine

Prepričajte o kakovosti Philipsovih izdelkov.

Naslov: DC sistemi, Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana Ime in priimek:

Datum rojstva:

Naslov: Pošta:

Kraj: Elektronski naslov:

Telefon: Tip izdelka (oznaka): Razlog za vračilo blaga:

Strinjam se, da bodo moji podatki vključeni v Philipsovo bazo podatkov. da

Datum:

banka

Številka transakcijskega računa: Podpis:

Vračilo kupnine v 60-ih dneh  

Akcija 60-dnevnega testiranja velja za vse sesalnike, likalnike, sokovnike, palične in ročne mešalnike, kuhinjske strojčke, kavne aparate Sa...

Vračilo kupnine v 60-ih dneh  

Akcija 60-dnevnega testiranja velja za vse sesalnike, likalnike, sokovnike, palične in ročne mešalnike, kuhinjske strojčke, kavne aparate Sa...

Advertisement