Page 1

TIPS FOR Ã… VALG AV BILVERKSTED


TIPS FOR Å VALG AV BILVERKSTED • For at du skal kunne nyte fordelene ved det å ha en egen bil, må du være godt forberedt på vedlikeholdskostnadene som følger med. Det er viktig å ta bilen til et verksted for å få utført regelmessig service hvis du vil at den skal fortsette å holde seg i god form.


TIPS FOR Å VALG AV BILVERKSTED • Når tiden bærmer seg for å ta bilen din til service, må du sørge for at du forstår hva som er involvert i valg av bilservice. Selv om det er hundrevis av steder å gå til for bilservice, kan ikke alle av dem kunne levere tjenester av høy kvalitet som samtidig er verdt pengene dine. Derfor er det svært viktig å ta deg tid til å sammenligne noen alternativer før du bestemmer deg for hvor du skal ta bilen din for å få service.


TIPS FOR Å VALG AV BILVERKSTED • En av de tingene du må se etter når du velger verksted er erfaring og kompetanse. Pass på at du ser etter et verksted med fagfolk som forstår kjøretøyet ditt veldig godt. De bør kunne vise deg bevis på at de har vært i stand til å ta godt vare på typen kjøretøy det gjelder tidligere. Fagfolkene bør ikke bare være oppmerksom på dine behov som kunde, men også behovene til kjøretøyet ditt. Sørg for at fagpersonene er godt trente i arbeidet sitt, sertifisert og har gjort dette arbeidet en stund.


TIPS FOR Å VALG AV BILVERKSTED • Sørg også for å sjekke priser og tilgjengelighet når du velger et bilverksteder. Det kan være vanskelig å tro, men de største og rimeligste bilverkstedene er de største kjedene. Disse tjenestesentrene har det beste utstyret for å betjene kjøretøy og de beste teknikerne du noensinne vil finne. Siden de har en stor kundebase er de ikke spesielt interessert i å lure kundene til å betale mer enn de skal for tjenestene de tilbyr. Videre er de veldig raske og effektive i arbeidet de gjør på grunn av det store antallet kvalifiserte fagfolk de har der.


TIPS FOR Å VALG AV BILVERKSTED • For flere tips om valg av bilverksted, besøk vår hjemmeside på www.vianor.no idag.


TIPS FOR Ã… VALG AV BILVERKSTED

Tips for å valg av bilverksted  

Tips for å valg av bilverksted

Tips for å valg av bilverksted  

Tips for å valg av bilverksted

Advertisement