Page 1

SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK • Når vinteren kommer, trenger du ikke bare å gjøre endringer som gjør deg komfortabel i hjemmet ditt, men du må også gjøre endringer som vil gjøre kjøreopplevelsen din tryggere og behageligere. Hvis kjøretøyet kom med helårsdekk når du kjøpte det, må du vurdere å se etter de beste vinterdekkene som vil hjelpe deg med å møte utfordringene som vil vente på deg på vinterveiene. Selv om helårsdekk er laget for å kunne brukes hele året, gir de ikke utmerket ytelse på steder der veiene blir dekket av snø, slaps og is om vinteren.


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK • Det er ganske mange spørsmål du må stille når du ser etter de beste vinterdekkene å kjøpe. Når du begynner å se etter vinterdekk, vil du innse at de er tilgjengelige i to typer. Den første er piggdekkene som har metallpinner kjent som pigger innebygd i slitebanen. Disse piggene er ansvarlige for å gi bedre trekkraft på veier som er dekket av is, noe som gjør piggdekk egnet for regioner som opplever ekstremt vintervær.


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK • Piggfrie dekk er den andre typen vinterdekk du kan kjøpe. I motsetning til piggdekk som har metallpigger, er de piggfrie dekkene utformet uten denne funksjonen. De har i stedet lameller og et unikt slitebane-mønster som gjør dem ideelle for steder som opplever mye snø. Disse dekkene pleier å være det foretrukne valget av vinterdekk for de fleste sjåfører. Folk liker dem, fordi når du monterer dem når vintersesongen nærmer seg, trenger du ikke å fjerne dem fra kjøretøyet til sesongen nærmer seg slutten.


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK • Et annet spørsmål du må spørre deg selv når du er ute etter å kjøpe de beste vinterdekkene, er hva som er riktig dekkstørrelse for kjøretøyet ditt. Det anbefales å kjøpe dekkstørrelsen som ble anbefalt av produsenten når du først kjøpte bilen. For å finne ut hva som er riktig størrelse vinterdekk for din bil, må du bare sjekke sideveggene til de nåværende dekkene for å finne koden.


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK • For flere tips om hvordan du kjøper de beste vinterdekkene, besøk vår hjemmeside på Vianor idag.


SPØRSMÅL Å STILLE FØR DU KJØPER VINTERDEKK

Spørsmål å stille før du kjøper vinterdekk  

Spørsmål å stille før du kjøper vinterdekk

Spørsmål å stille før du kjøper vinterdekk  

Spørsmål å stille før du kjøper vinterdekk

Advertisement