Page 1

HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK • Når vintersesongen nærmer seg, begynner folk som kommer fra steder som opplever utfordrende eller ekstremt vær vanligvis å gjøre endringer som kan gjøre livet enklere og mer behagelig i løpet av denne tiden av året. En av de endringene du må tenke på hvis du er kjøretøyets eier og kommer fra slike områder, er å skifte fra de vanlige helårsdekkene til dedikerte vinterdekk. Hvis veiene på stedet du kommer fra vanligvis dekkes med is om vinteren, må du se etter gode piggdekk som du kan montere på kjøretøyet ditt. Dette er de beste dekkene for bruk på ispakkede veier.


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK • Noen tror at det å kjøpe vinterdekk er en unødvendig utgift. Vel, til du kjører på de utfordrende vinterveiene med vanlige dekk og ser hvor vanskelig og farlig det kan være, kan du ikke sette pris på hvor viktig vinterdekk er. Når du investerer i gode piggdekk til bruk for kjøring under ekstreme værforhold, vil du bli mer komfortabel og tryggere, og hele opplevelsen din vil bli mye bedre.


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK • Selv om piggdekkene kun vil være av stor verdi i løpet av den kalde årstiden når veiene er dekket med is, vil de være verdt investeringen hvis du vurderer fordelene du får fra dem. Det vil være mye enklere å sette opp farten, samt å bremse kjøretøyet på de isete veiene på grunn av disse dekkene. Metallpiggene som de er utstyrt med, gir forbedret trekkraft på ispakkede vinterveier og redusert stoppavstand når du bruker bremser. I motsetning til sommer- og helårsdekk som vil sette deg i stor fare for å skli på isen, spesielt når du bruker bremser, svinger eller kjører opp bakker, kommer piggdekkene til å forbedre din sikkerhet og gi deg trygghet når du kjører på vinterveiene .


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK • På en måte kan det å investere i gode piggdekk også bidra til å forbedre holdbarheten til de vanlige dekkene dine. Siden helårs- eller sommerdekkene vil bli tatt av kjøretøyet og får lov til å hvile når vintersesongen er i gang, kommer de ikke slites ut like raskt lenger. Du vil ikke utsette helårs- og sommerdekkene for utfordrende vinterforhold som kan føre til at de slites ut mye raskere.


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK • For mer informasjon om piggdekk, besøk vår hjemmeside på Vianor i dag.


HVORDAN DU KAN DRA NYTTE AV Å KJØPE GODE PIGGDEKK

Hvordan du kan dra nytte av å kjøpe gode piggdekk  

Hvordan du kan dra nytte av å kjøpe gode piggdekk

Hvordan du kan dra nytte av å kjøpe gode piggdekk  

Hvordan du kan dra nytte av å kjøpe gode piggdekk

Advertisement