Page 1

FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • Når høstsesongen nærmer seg slutten og temperaturene nærmer seg nullgrader celsius, så vet du at det er på tide å skifte til vinterdekk. Hvis du ikke eier vinterdekk enda, så må du sørge for å skaffe deg noen på forhånd og lagre dem i garasjen så de er klar siden det å kjøpe dem i vintersesongen kan være veldig hektisk på grunn av etterspørselen.


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • Vinterdekk er kjent for å gi ypperlig veigrep på snødekte veier sammenlignet med sommerdekk. Når det gjelder å finne de beste vinterdekkene å kjøpe, er det grunnleggende funksjoner du må se etter for å sikre at du får det beste grepet under kjøring. Disse funksjonene inkluderer en slitesterk slitebane-forbindelse, skikkelig utforming av slitebanen samt nok dybde i slitebanen. Hvis du kjøper vinterdekk som har alle disse funksjonene, vil du kunne nyte en trygg og komfortabel turopplevelse i de farlige værforholdene.


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • Holdbarhet er en annen viktig funksjon du bør se etter når du kjøper de beste vinterdekkene. Gummien som brukes til å produsere vinterdekk har en tendens til å slites ut raskere sammenlignet med gummien som brukes til å lage sommerdekk. Imidlertid kan høyverdige vinterdekk fra pålitelige selskaper som Nokian tires dekk vare i minst 20 000 miles eller enda mer, avhengig av bruken din. Dessuten tilbyr kjente dekkprodusenter vanligvis 5-års garanti som dekker produksjonsfeil. Noen av dem tilbyr også slitasje-garanti på dekkene sine.


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • Når du bestemmer deg for å kjøpe vinterdekk, har du to valgmuligheter å velge mellom, nemlig piggdekk og piggfrie vinterdekk. Det er viktig at du vet hvilken som passer for vinterforholdene i ditt område. Piggdekk vil være perfekte hvis veiene i ditt område vanligvis dekkes av is om vinteren.


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • Disse metallpiggene er det som gjør det mulig for enhver bil utstyrt med denne typen dekk å kjøre effektivt på is. På den annen side har de piggfrie dekkene ikke pigger. De har i stedet lameller og et unikt slitebanemønster som gjør dem ideelle for steder der veiene er dekket av snø om vinteren.


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE • For flere tips om hvordan du kjøper de beste vinterdekkene, besøk vår hjemmeside på https://vianor.no/


FUNKSJONER AV DE BESTE VINTERDEKKENE

Funksjoner av de beste vinterdekkene  

Funksjoner av de beste vinterdekkene

Funksjoner av de beste vinterdekkene  

Funksjoner av de beste vinterdekkene

Advertisement