Page 1

FORDELER MED Ã… TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE


FORDELER MED Å TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE • Når du kjøper en bil, må du ta den til en bilservicebutikk regelmessig for service hvis du vil at den skal vare lenger. Regelmessig service kan gjøre forskjellen mellom at bilen kjører jevnt og risikoen for at den bryter ned og tvinger deg til å bruke mye penger på reparasjoner. Å unngå å betjene bilen regelmessig, er en falsk økonomi fordi uventet slitasje som krevde mindre vedlikehold, raskt kunne forverres til alvorlige feil som vil kreve kostbare reparasjoner og utskiftninger. Selv om du kjøpte kjøretøyet ditt når det var nytt eller i god stand, er det noe du ikke kan overse.


FORDELER MED Å TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE • Så hvilke fordeler vil du få når du tar bilen til en bilservicebutikk for vedlikehold? Først og fremst vil service på kjøretøyet regelmessig forbedre sikkerheten. De fleste ulykker som skjer er normalt som følge av at eierne unngår vedlikehold på kjøretøyet . Ting som feil bremser, slitte viskerblader, ujevn eller begrenset dekkdramper og eksosoppbygginger kan føre til at du blir involvert i en ulykke.Ved å planlegge regelmessige servicekontroller, vil du sørge for at kjøretøyet ikke har disse problemene.


FORDELER MED Å TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE • En annen fordel som du får når du tar bilen til en bil verksteder for regelmessige sjekk, er økt bilytelse og pålitelighet. Hvis du vil at bilen din skal være mer pålitelig når det gjelder å få deg der du vil dra, må du være kompromissløs med det høye servicenivået du gir deg. Pass på at du tar hensyn til bilens livsviktige oljer, væsker og andre deler for å redusere den interne slitasje som den blir utsatt for.


FORDELER MED Å TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE • Sist men ikke minst, å ta kjøretøyet til regelmessige sjekk hos en bilservicebutikk, vil redusere nødsituasjoner som kommer. Hvis du noen gang har funnet deg selv strandet på veikanten med et kjøretøy som er uvirksomt, vet du hvor frustrerende det øyeblikket kan være, spesielt hvis du må være et annet sted snarest. Når bilen din vedlikeholdes regelmessig, vil eventuelle problemer som sannsynligvis vil påvirke den i fremtiden bli oppdaget og fikset tidlig nok. Du vil ikke bli stående på sidelinjen på veikanten eller bli tvunget til å bruke mye penger på slepebil, leiebiler eller losji som du ikke hadde planlagt.


FORDELER MED Å TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE • For mer informasjon om hvordan du tar bilen til en bilservicebutikk for regelmessig service, kan du få det til gode, besøk oss i dag her www.vianor.no.


FORDELER MED Ã… TA BILEN TIL BILSERVICE FOR REGELMESSIG SERVICE

Fordeler med å ta bilen til bilservice for  

Når du kjøper en bil, må du ta den til en bilservicebutikk regelmessig forservice hvis du vil at den skal vare lenger. Regelmessig service k...

Fordeler med å ta bilen til bilservice for  

Når du kjøper en bil, må du ta den til en bilservicebutikk regelmessig forservice hvis du vil at den skal vare lenger. Regelmessig service k...

Advertisement