Page 1

ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ?


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ? • Hvis du ofte kjører på veier som er isete, snøete eller slapsete om vinteren, er det nødvendig å kjøpe vinterdekk. Siden disse dekkene er konstruert eksplisitt for den kalde årstiden, vil du ikke møte på mange utfordringer når du kjører på vinterveiene. Du vil kunne kjøre opp bakker bedre, stoppe bedre og kunne sette opp farten uten å bekymre deg for at bilen din kan komme av veien. Det vil også være lettere å svinge rundt kurver og hjørner på vinterveiene når kjøretøyet har dedikerte vinterdekk. De er laget av en myk gummiforbindelse som forblir myk og fleksibel selv under kaldere temperaturer.


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ? • Når det gjelder å kjøpe vinterdekkene, er det prisen som er det de fleste eiere av kjøretøy som regel er mest opptatt av det. De fleste anser å ha et sett med utpekte vinterdekk til bruk i løpet av den kalde årstiden og å være en dyr investering. Men hvis du regner sammen alle fordelene du vil få, vil du merke at å kjøpe vinterdekk ikke er en dårlig ide i det hele tatt. Faktisk kan du ende opp med å spare penger i det lange løp, fordi bruk av dedikerte dekk for hver sesong betyr at dekkene ikke vil bli utsatt for mye og sprekke. Det kan ta deg litt tid før du begynner å tenke på å kjøpe erstatningsdekk.


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ? • En annen ting som de fleste eiere av kjøretøy er mest bekymret for når det gjelder vinterdekk er at de kan være pålagt å kjøpe dem hver vintersesong. Avhengig av hvordan du bruker disse dekk, trenger du kanskje ikke å kjøpe nye hvert år når vinteren kommer. Vinterdekk av høy kvalitet kan vare deg omtrent fire til fem år. Hvis du vil at disse dekkene skal vare, bør du ikke gjøre feilen det er å bruke dem på kjøretøyet hele året. Pass på at du bruker dem som anbefalt av produsenten.


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ? • Den rette tiden til å kjøpe vinterdekk er mot slutten av sommeren eller om høsten. På den tiden kan prisene i de fleste dekkbutikker være høyere på grunn av den høye etterspørselen. Å kjøpe vinterdekk tidligere vil også gi deg nok tid til å sammenligne de tilgjengelige alternativene og sørge for at du kjøper god kvalitet.


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ? • For mer informasjon om vinterdekk, besøk vår hjemmeside på besøk vår nettside på www.vianor.no i dag.


ER DET Å KJØPE VINTERDEKK EN GOD IDÉ?

Er det å kjøpe vinterdekk en god idé  

Er det å kjøpe vinterdekk en god idé

Er det å kjøpe vinterdekk en god idé  

Er det å kjøpe vinterdekk en god idé

Advertisement