Page 1

EN TITT PÃ… FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK


EN TITT PÅ FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK • Ser du etter å kjøpe nye dekk til bilen din? Å ta en avgjørelse kan være ganske vanskelig fordi det er så mange typer dekk å velge mellom på markedet. Hvis du er på jakt etter dekk som vil gi deg god valuta for pengene dine, bør du vurdere å kjøpe Nokian dekk. Nokian Tire Company har eksistert i over 120 år og har etablert seg et rykte om å produsere de beste dekkene for ulike kjøreforhold. De produserer dekk for biler, lastebiler, busser, minibusser så vel som tungt maskineri. Når du kjøper dekk fra dem, kan du være trygg på det er en verdig investering.


EN TITT PÅ FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK • Et av de Nokian tires vinterdekk du kan kjøpe er Nokian Hakkapeliitta 9. Dette er et flott dekk å kjøpe hvis forholdene rundt ditt område normalt blir isete i kaldt vær. Dette dekket er designet for å gi ultimat grep på vintrete veier uten å ofre for mye når det gjelder støy og slitasje. Dette muliggjøres ved bruk av de halvveisgående inntrekkbare piggene som dekkene er laget med. De har også et helt nytt slitebanemønster som har en rekke forskjellige typer lameller på viktige steder. Dette gjør dette dekket perfekt for dype snøforhold.


EN TITT PÅ FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK • En annen type Nokian tire-dekk du bør vurdere å kjøpe er Nokian Hakkapeliitta R2. Dette er ideelt for folk som leter etter godt grep i dyp snø uten pigger. Det er et høykvalitets vinterdekk som ikke har pigger, og som er laget med avansert vinterdekk-teknologi for å kunne håndtere det verste vinterværet på jorden.


EN TITT PÅ FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK • Det finnes også Nokian Hakkapeliitta 8 Nokian tire som du kan være interessert i å kjøpe. Dette dekket har intrikat utformede lameller, Nokian tires sitt patenterte Nokian’s patented Eco stud 8 pigg-system samt en proprietær silikat formel. Det har også spesiell forsterkning i de kritiske områdene av slitebanen, noe som gjør det mulig å tilby maksimalt grep når du kjører i situasjoner der bremsing er ganske vanskelig. Du vil ikke kjøre i frykt på snødekte og isete veier når du har dette dekket på kjøretøyet ditt.


EN TITT PÅ FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK • For mer informasjon om Nokian tires, besøk oss på Vianor


EN TITT PÃ… FORSKJELLIGE MODELLER AV NOKIAN TIRES VINTERDEKK

En titt på forskjellige modeller av nokian tires  

En titt på forskjellige modeller av nokian tires

En titt på forskjellige modeller av nokian tires  

En titt på forskjellige modeller av nokian tires

Advertisement