Page 1

PHIEROWOMAN

sv.phierowoman.com


Först kom PHIEROPREMIUM för män

PHIEROPREMIUM


PHIEROPREMIUM feromon parfymen för män, fick mycket uppmärksamhet i spansk och europeiska media. Några exempel i tryck.

MEDIA


Nu kommer PHIERO WOMAN för kvinnor

Pressmeddelande Nu kommer Phiero Woman, doften som kommer att revolutionera kvinnors sociala liv

Perfekt kombination mellan doft och fyra feromoner Phiero Woman är en feromonparfym för kvinnor, den är i dagens läge den mest kompletta och den som säljer bäst på Internet. Denna produkt är har en perfekt kombination av berusande, feminina och aromatiska dofter med en unik och patenterad formel som innehåller 4 olika männskliga feromoner framtagna i ett laboratorium. Dess sammansättning är verkligen effektivt när det kommer till social framgång tack vare dess afrodisiaka effekter.

på hud och kläder. Forskarteamet på Natural Logistics, företaget som marknadsför Phiero Woman och som tidigare tagit fram Phiero Premium för män, har förbättrat formeln tack vare erfarenhet,ansträngning och år av arbete. Med en kombination av dessa 4 feromoner lyckas man få kvinnors självöfrtroende att stiga märkbart, vilket gör att kvinnorna som använder den blir mer sociala.

Doften som Phiero Woman utger kan beskrivas som diskret, intressant och sensuell. Den presenteras i en glasflaska med spray vilket gör att den enkelt appliceras

sv.phierowoman.com

Med detta system räcker innehållet längre och den är enklare att ta med på resa. Phiero Woman skulle kunna bli många kvinnors personliga favoritparfym. Sammansättningen är framställd för att komplementera och förstärka alla kvinnors personlighet, vilket stärker självförtroendet. Parfymen blir ett av kvinnans verktyg när det kommer till erövring. För många kvinnor är detta komplement viktigt, en parfym gör att man känner sig sexig, romantisk, mystisk och fräsch.


ea m rfu

d is fro id

sen

tnes sut na ,sodi i m a ut erec b r o , ua

nto de

con

fi

perfum

tnem o d e

e afrodisíaco, las feromonas

, aume bro cere

an za

sv.phierowoman.com

a tu

cias n a t s so n s u

sodot alumitse ,lauxes nóiccarta

ón sexual, estimula tod racci os tu t a de s

a

ed saicn atsu s no s sa

s,

o

im an

o nt e um ,a o r ereb tu c

nim

• Hjärnbarken är bland annat det ställe där känslan av förälskelse först börjar. Länk till artikel i Wikipedia.

• Du kan få mer information om produkten på sv.phierowoman.com

oref sal ,ocaísidorfa emufre l, estimula todos t u s om xua p s an e n se n tid os s cció us n o atra s , a icnats s de a cia ds tan ta e sus car s on óic nas sn mo n i a m uxe ,soditnes s fero ut sodot alumitse ,la ec ut a rber a ,o mu

e tn do

• Luktsinnet är ett mycket känsligt och kraftfullt sinne. Det är det enda av de fem sinnena som går direkt upp till hjärnbarken, vilket gör det till det snabbaste av dem alla. Det påverkar en persons sexuella attraktionskraft mycket starkt. Länk till artikel i Wikipedia.

no m ore fs

e oc

t

s o, la íac

afi n

zn

• Wikipedia definierar feromon som en substans som sekreras ut av en individ och som tas upp av en annan individ, och där substansen ger upphov till en specifik reaktion. Länk till artikel i Wikipedia.

• Phiero Woman innehåller 30 ml (ungefär 90 applikationer) och kostar 645 SEK.

al , oc aís de ido co rfa nfi em anza ufrep

p

a

c fino a n z a

En introducering

e


Nu kommer PHIERO WOMAN för kvinnor

Visste du…

-

... att bin har ett av de mest komplexa systemen för feromon- kommunikation som är känt i naturen, med mer än 10 feromoner (upptäckta hittills) och som orsakar olika reaktioner i bikupan. ... …att en undersökning publicerad i den erkända tidskriften Jounal of Neuroscience visar att feromoner framkallar en reaktion i högra hjärnhalvan, den del doften och sociala och känslomässiga reaktioner koncentreras till. ... … att selleri innehåller androsteron, en naturlig feromon för den sexuella attraktionen, och kan öka utsöndringen av våra feromoner.

-

sv.phierowoman.com

... att termen “feromon” myntades i slutet av 1950talet och kommer från grekiskans φέρω (att bära eller transportera och óρμόνη (stimulans, upphetsning, hormon). ... att kvinnors hormoncykler brukar på grund av feromoner synkroniseras när de lever tillsammans. Enligt forskarna Martha K. McClintock y Kathleen Stern. ... att Drew Barrymore säger att “Kärleken luktar bra. Det är otroligt hur lätt man kan bli kär i en persons doft.” Detta uttalande motiverar varför skådespelerskan bad sin partner att han skulle lämna en använd tröja innan han åkte på resa. Sowetan Live.


Mer om PHIERO WOMAN

Livia Alonso sv@natural-logistics.com C/ Ruman铆a 3 - Pozuelo de Alarc贸n 28223 Madrid T - (+46) 8 559 21 863 F - +34 91 535 18 00 sv.phierowoman.com


www.sv.phierowoman.com

Suecia Prensa Phiero Woman  

Information om Parfym Phiero Woman, egenskaper, vikten av feromoner, trivia, etc.