Page 1

PHIEROWOMAN

no.phierowoman.com


Nå kommer PHIERO WOMAN for damene

Ekstra informasjon Hva gjør Phiero Woman så spesiell? rfu pe

cer ebro , aum t

tracción sexual, estimula todos tus sentido per fume afrodisíaco, las feromonas son sustancias de a s, an ima

ua sex

u cerebr

o, au-

no.phierowoman.com

n cció atra de cias tan sus

• Delta 16-OL Den forbedrer sosialisering, noe som hjelper til med og gi mer selvtilit. Den er kjent som “komunikasjons feromonen” og kan hjelpe til med og “bryte isen” og gjøre mer atraktiv den som har parfymen på seg.

u

son

• A-keto: Denne hormonen blir kjent som kjerlighet feromonen, pågrunn av følesene og reaksjonen den lager. Den lager en konfortabel og et rolig signal. Noe som roer ned nerver og stress.

nas mo fero

• Androstenone: Den lager en aura av “makt”. Den lager seksuel atraksjon, på samme tiden som den sender signaler til de andre damene om at de skal respektere deg.

Formelen til Phiero Woman er helt unik, den forebygger selvtiliten og damenes sjekke kapasitet. Hvis en dame er sikker med seg selv, vil hun velge klær som ligger best til hennes smak. En hår frisyre som vil gi henne det beste utseende og en perfyme som vil ligge ved hennes smak og kan gjøre henne helt unik. Og det kan vere Phiero Woman.

, las íaco

• Estratetraenol: Den bedrer det seksuele svaret og forårsaker en avslappende følese.

d is fro

Feromoner blir tatt opp av vemeronasale organet (OVN) eller kjent som den -sjette sans- den ligger inne i nesen og er tilkoblet direkte til hjernen eller bedre sagt rett til hypotalamus (den delen av hjernen som produserer følesene og den seksuele opphiselsen) Phiero Woman. har en formel som er laget for og bli aktivert direkte på OVN, den består av 4 forskjellige feromoner.

a me

Komposisjon av Phi ero Woman


t

s nat a ic ds

us n

os s

sal ,ocaísidorfa emuf rep

confianza tus sentidos, an i

oref om an

odos ula t

• En annen forskning beviser at damer kan indusere hormon forandringer på menn. Og at de maskuline hormonene (androstenol og androstenonen) har en direkte effekt over de menstruelse sykluser. Titel“Battle of odors: significance of pheromones for human reproduction” Forfatter: “Grammer K; Jutte A” Ludwig-Boltzmann-Institut für Stadt-Ethologie, Wien, Osterreich.Ludwig-Boltzmann-Institut für Stadt-Ethologie, Wien, Osterreich.

im an

a o, r b cere u t a

ta e

tim

n sexual, estimula todo tracció s tu s a e sen sd a i c an t s perfum u s n m u i t l s e a ,lauxes nóiccartid os, sodot t u e afrodisíaco, las feromonas so s s e n t i a ed sai d cnat ina ,so m a t sus cu e r nos e rb o san , a u om nem t ore o d e f sa c o n l ,o i f a n ca az ísid orf um ae mu en frep to de confi anza

blitt sprayet med feromeoner ble sjekket opp av 30 menn, mens hun som ikke hadde blitt sprayet av noen ting. Ble bare sjekket opp av 11 menn.

car óic sn mina ,soditnes s uxe ut sodot alumitse ,la ec ut a rber a ,o mu

mento de

e tn do

s al, e

Her kommer to eksempler: • ABC News gjorde en prøve over efektiviteten, av de syntetiske feromonene. De brukte to tvillinger som gikk inn på en kjent bar i New York. De sprayet en av de to med en spray som hadde feromoner og en som ikke hadde noe i seg. Men som virket som “placebo”. Resultatene var veldig overaskende, fordi hun som hadde

e oc

De siste årene så har det blitt gjort en rekke prøver og medisinsk forskning over effektiviteten av feromonene. Noe som har blitt bekreftet i de fleste forsøkelsene som har blitt gjort,er at de kjemiske luktene som blir utgitt har en direkte effekt over tiltrekning av mennesker.

afi n

zn

Forskning over feromoner

a

Det korrekte valg av en parfyme er veldig vikitg for og styrke våre egne femenine sider. Det er et bevis av vår egen personlighet og en av de store våpene når det gjelder sjekking. Det er viktig og ha en parfyme for hver og en anledning.

no.phierowoman.com

ma


az

em otn d e oc nafin

s se ni

de

co nfi anza

ut sodot alumitse ,lauxes nóiccarta e d saicn ,soditnes s a n i m atsu a t u c s no re e b s sa r n ua ,o

e afrodisíaco, las feromonas s

s ncia a t s u on s

ión sexual, estimula tod os tu

d

a

a

s,

om ore f sa

e oc

l ,o ca ís

m zn as fero o, l íac dis

perfum

ido rfa em u

s, anima tu cerebro, aum tido e n sen to t us d e dos co la to n imu , es t ua l oref sal ,ocaísidorfa emufre sex om p ión erebro, s san acc a tu c no atr , anim su s de idos nat cias ent a ic tan us s ds sus os t ta e son tod car ula nas óic mo stim sn fero al, e as auxe t amina ,soditnessexsuut u sodot alumitse ,l o, l n erec íac ,orb cció a dis atra mu fro de ne ea cias ot m d stan n su s so ona

o nt e um ,a o r ereb tu c

im an

o t

afi n

a

nz fia

frep

r fu pe

o afr me r fu pe

tracc de a

Nå kommer PHIERO WOMAN for damene

no.phierowoman.com


Vitnemål fra legespesialister Dra. Mallman. Spesialit på gynekologi. Legehøyskole nr: 49843 Som spesialist på seksule problemer så har jeg gjennom mine år. Hatt en del pasienter som har hatt store problemer med sin selvtilit. Og på grunn av det så synes jeg det var veldig interesant alt som ligger rundt feromonene. Og all den innsatsen dette kan ha for og få kontakt mellom to mennesker. Noe som har blitt bevist gjennom masse forsøkning på tiltrekkning mellom forskjellige mennesker. Jeg har selv forsket på en del forkjelige feromoner som ligner på Phiero Woman , men uten tvil så er denne den beste.

Mer over feromoner Feromoner duften av pasjon Den største delen av den seksuele atraksjonen som forstår mellom to mennesker av forskjellig kjønn, eller det samme. Er stor del takket feromonene. Disse flyvende duftene som er nesten umerkbare, men når de når kroppen så oppstår det en del forkjellige reaksjoner som forksempel atraksjon, opphiselse osv. Effekten av disse midlene ligger i underbevisstheten og mange av de blir laget av selve kroppen, eller befinnes i parfymer. Damer pleier oftest og utløse disse feromonene i luften, ,mens menn pleier og legge de ut under seksuel kontakt.

Dr. Pedro Salguero. Spesialist i seksologi Legehøyskole nr: 22831 I min lange kariere så har jeg hatt flere pasienter med en veldig lav selvtillt. Og mange ganger årsaken til dette var at de følte seg ikke atraktive, noe som gjorde at dem ikke kunne få noe ut av sitt sosial liv. Hvis noen er sjenert så kan det løses ved og gi han en stor dose med selvtillit. Og produkter som foreksempel Phiero Woman kan vere et middel som kan hjelpe meget til med dette. Og gi tilbake selvtilliten,både på følesemessig nivå og sosialt nivå.

Dyre atrakjson. Livet blir styrt stor del av luktesansen. Det er derfor det ikke er rart at det er veldig viktig når det gjelder og velge partner. Mennesker er også pattedyr og som medlemmer av det store dyreriket, så blir vi guidet av den store luktesansen. Kjemiske forhold. I følge seksologen Luisi Denton Marini. Så finnes det naturlige lukter som blir utgitt av mennesker og som er veldig erotiske. Etter alt så er vi dyr, selv om vi har gått en del skritt videre. Så finnes det en naturlig kjemi som aktiverer eksitasjon. Feromoner har en naturlig duft, selv om vi ikke lukter det så har det en stor virkning på oss. I den store erotiske verden så kan det komme til og stresse oss veldig, fordi den store obsesjon av at vi ikke lukter noen ting kan bli veldig stressende.

no.phierowoman.com


no@phierowoman.com T - +47 21 01 89 88 C/ Ruman铆a 3 - Pozuelo de Alarc贸n 28223 Madrid

www.no.phierowoman.com

Noruega Extras Phiero Woman  

Informasjon om feromoner, vitenskapelige undersøkelser, medisinske uttalelser og annen informasjon av interesse om Phiero Woman.

Noruega Extras Phiero Woman  

Informasjon om feromoner, vitenskapelige undersøkelser, medisinske uttalelser og annen informasjon av interesse om Phiero Woman.

Advertisement