Page 1

Manis-h

M

ÂŽ

experience since 1972

Let the Fun begin Fra nyfødt til teen


Stol trygt på os...

X

eXperience

Made in Denmark

Sikkerhedstestet

Hos Manis-h yder vi en personlig og erfaringsrig rådgivning, som smitter af på produktionen. Vi har udviklet og produceret børnemøbler siden 1972, hvilket har givet os et stærk og bredt kendskab til produktet, behovet og kravene. Vi bekymrer os om hvert eneste emne, fra start til slut.

Vore varer bliver udviklet, designet og produceret i Danmark - langt størstedelen på egen fabrik, hvor hvert et emne bliver tæt fulgt igennem produktionen. Udviklingen sker i tætsamarbejde med eksperter og børn, hvor produktet løbende bliver testet og afprøvet i dagligdagen for at få den ”virkelige” effekt og holdbarhed af produktet – og ikke mindst børnenes mening, som må siges at være vigtig.

Sengene er udviklet, testet og godkendt efter de strengeste europæiske normer.

5-YEA RS

S

ODUCT WA PR R

QUALITY MA TE

ODUCT WA PR R

S

AL RI

S AS

Y NT

S

10-YE AR NTY RA

Y 10-YEA NT 1 ST R CL RA

5 års supplerings garanti

10 års produkt garanti

Skal sikkerheden være i top, skal kvaliteten naturligvis også. Sengene er udført i massivt træ uden knaster kombineret med sengesider og gavle i kraftig og solid MDF. Malingen er vandbaseret og indeholder derfor ikke stærke og farlige kemikalier, som kan gøre skade på dit barn. Overflader testes og godkendes ligesom resten af sengen efter de strengeste europæiske standarder.

Vi tilbyder 5 års suppleringsgaranti på sengesystemdelene (standard dele). Det vil sige, du kan tilkøbe ombygningsdele til din briks, halvhøjeseng, etageseng, og højseng i minimum 5 år efter dit første køb.

Vi tilbyder 10 års produktgaranti på fabrikationsfejl. Det er din garanti for, at produktet lever op til vore kvalitetskrav. Daglig brug og slitage er dog ikke reklamationsberettiget.

e since 19 enc 72 eri . xp

im p

l e . B uil d u p

an

180

170

185

189

188

187

186

184

183

182

181

179

178

177

176

174

173

171

.

wn

cm?

do

Manis-h .

r

ds

175

YOUR SIZE

ystem ds Be

le a . C

BED SYSTEM

172

E

1. Kl. kvalitet

an

2

QUALITY MA TE

st

5-YEA RS

ODUCT WA PR R S

S AS

ODUCT WA PR R S

1

TY

W PPLY ARRA SU

1 ST Y 10-Y NT IALS EAR CL R RA

Da leg er en stor del af børnenes hverdag, er det vigtig, at produktet er sikkert og kan holde til daglig brug, leg og slid.

Y 10-YEA NT R RA

Kort sagt: mulighederne er mange, fleksibiliteten nærmest ubegrænset og produktkendskabet er stort.

Y WARR PPL AN SU

Erfaring, tillid og nærhed

d

Senge system

20 farver

Special Mål/tilpasning

Køb klogt - tænk langsigtet Med et simpelt og overskueligt byggesystem, kan sengen følge barnets behov gennem hele barndommen og teenageårene; fra briks til seng, fra juniorseng til stor seng, fra seng til halvhøjseng, til køjeseng, til højseng – og tilbage igen. Præcist, som du ønsker eller har behov for. Grundet vore mange årige erfaring er vi blevet rigtig gode til at “stable” børn i forskellige højder.

Hvilken farve er din yndlingsfarve? Børn eeelsker farver! Farver stimulerer vores sanser, øger kreativiteten og ikke mindst bringer os i godt humør. Du kan vælge blandt 20 skønne farver til din seng eller til din reol, så lad dit barn vælge en af sine yndlingsfarver og frisk værelset op!

Du bestemmer længden! Senge i specialmål er også muligt. Det betyder, at vi tilpasser sengen, så den passer til lige netop dit behov. Er der kun plads til en seng, der fx. måler 173,50cm, kan sengen tilpasses hertil. En seng i special-mål tilpasses af en af de dygtige og faguddannede snedkere hos Manis-h.


INDHOLD Byggesystem 4 Baby 6-7 Retro 8 Juniorseng 9 Sjove huler

10-11

Sov flere sammen

12-13

Sov i højden

14-17

Tid til farver & kreativitet - med andre ord alt er tilladt

Enkeltsenge 18-19 Lektieklar 20-21 Madrasser 22 Opbevaring 23

Børn elsker farver! Farver gør dig glad og stimulerer sanserne. Bring skønne farver ind på værelset og lad kreativiteten blomstrer.

Vælg en seng i en af de skønne farver, eller vælg en mere “sikker” farve i hvid eller grå og mal væggen i en flot farve i stedet for. Alt er tilladt! Lad dit barn være med til at indrette værelset, og udforsk barnets kreativitet. Det gør vi, når vi udvikler vores møbler og tilbehør. Vi har selv børn og lader dem og deres kammerater teste og kommenterer produkterne. Det er vigtigt med input og respons fra de “rigtige” brugere. Vi tager udgangspunkt i børnene, deres behov og interesser. Intet er tilfældigt Hos os er der en mening med det, vi gør. Intet er overladt til tilfældighederne, eller er til uden grund. Vi går 100% ind for det, vi tror på. Vi gør det, vi i al beskedenhed er bedst til... God fornøjelse.

Bedste venner....

Marius og Ingeborg, begge 4 år

3


Advarsel!

Vi beklager... det bliver desværre ikke til flere impuls- og fejlkøb, der alligevel ikke holder i længden! Dette er et

Nemt og overskueligt - med (næsten) ubegrænsede muligheder!

byggesystem, der holder hele livet!

170

Med ToGrow Kit behøver du kun en halv ny seng...

171 172 173 174

175

176

+

+

=

ToGrow Kit

90x160 cm

90x190/200 cm

177 178

183 184

185

186 187

Bredde:

Længde:

90cm 160cm 190cm 200cm 120cm 160cm 190cm 200cm 140cm 160cm 190cm 200cm

185

189

188

187

186

180

170

175

cm?

184

183

182

181

179

178

177

176

174

182

YOUR SIZE 173

STANDARD SIZE

Alle vore senge findes i følgende standardmål:

172

181

Specialmål

Standardmål

180

171

179

Er der ikke plads til en seng i standardmål, hjælper vi dig gerne med at løse problemet. Er der fx. kun plads til en seng, der mål 173,50cm, så tilpasser en af vores dygtige snedkere sengen til dit behov.

188 189

90 omverdenen og vores forbrug.... Tænk1på

Hos Manis-h går vi ind for det “gode og kloge køb” og ikke ”køb-og-smid-væk”-kulturen. Køb derfor en god, holdbar basisseng som udgangspunkt og byg så om, hvis eller når behovet er der. På den måde, undgår du impulskøb, fejlkøb og skal ikke købe en ny seng hvert 3. år. 4


Regnbuens farver i reolen

by Manis-h

Colours

Du kan vælge farve til din bagbeklædning i din reol. Bagbeklædningen er dobbeltsiddet, så du får standardfarven (hvid eller antracit grå) på den ene side, og den valgte farve på den anden side. Vælg blandt alle vores lækre pang farver eller de mere dæmpede nuancer!

Børn ELSKER farver!

Lad regnbuens farver indtage børneværelset! Farver stimulerer vore sanser, øger kreativiteten og bringer os i godt humør. Børn elsker farver, så hvorfor ikke vælge en seng i fx. gul, blå eller lilla? Er du til det mere “sikre” valg, kan du vælge en af vores to standardfarver; hvid eller antracit grå. Alle sengefarver kan kombineres med ben i natur.

Vælg blandt 20 skønne farver:

white (stand.)

antr. grey (stand.)

denim blue

azur mint

silver

light rose

dusty rose

light purple

rose

purple

pink

red

orange

black

petroleum

aqua

mint

dusty green

clear green

yellow

-1

- 24

- 32

- 41

-2

- 25

- 33

- 42

- 21

- 26

- 34

- 50

- 22

- 30

- 39

- 51

- 23

- 31

- 40

- 52

ok n t d o g r e dste e b t e d n u Når k

Lidt for den teknik-interesserede Med den store fleksibilitet i vores sengesystem vil du opleve flere samlinger, når du bygger din seng opad. Dette er et stort plus, for det betyder jo, at du kan tage lige så meget af igen, og komme tilbage til din basis briks uden gavle. Vores stærke samlebeslag, som er udført i en kraftig og stærk metal, fastgør sengebenene til hinanden ved hjælp af tværbøsninger og kraftige skruer, som går på tværs af benene. Dvs, at der går et indvendigt samlebeslag op igennem sengebenene, tværbøsning ind fra siden, som sammen med skruen forbinder hele systemet. Sengesystemet er sikret på kryds og på tværs! Skruen sidder på udvendig side af sengebenet, så du til hver en tid nemt og hurtigt kan efterspænde skruen uden besvær!

godkendes testes og en efter Overflader ng se af en standesom rest ke lig is e pæ rk ro æ, kan de strengeste eu tr nervøs Træets isty rd re hå væ vt ke massi solid arder, så du skal ik re t lu Med ben so ka r ab de n gø kker på en kemikalier, ler du være si n er høj el for farlige de om . rn et seng - uans er et langsomt vok- skade på dit ba et i natur lav. Hårdtræ r en hård og sengeben hvilket give styrke, Vælger du vore onisk og sende træ, rm t ha af , kr ot stands er leve en fl et op D . id du robust mod sl or l vi hv træet glig brug og er vores overflade, der tåler da det og naturlig sin smuka at fr d, g si un gr se ikke uden r lov at vi få ere træets . le m ti ia er op mat . For at en foretrukne keste side vi r overflad e, behandle så , ad fl ak er pl ov to mat ter Ingen kkenaops leve knaster, der- med en “usynligm”ere modstandser el pletter, Du vil ik erfladen træet bliv eventuelle ennem ov , da der dygtig overfor rlig. ke sveder ig tu yr na st s og træet ig står flot sive ler svækker i vores mas te men stad er r te as ingen kn e sengen den beds s helmaled i bruger ku lger du vore en. hårdtræ. V rdtræets eb Væ hå ng få se re ig l vo stad kkende sortering ti ben, vil du dæ ld fu en måtte ke, men yr du st e, rv Overfladlgee rmellem to overflad- overflade i de- n ogfa stadig ingen Du kan væ ønske dig enene. er til sengeb r en gennemsigtig knaster. elle - helmalet . mat toplak

5


Juniorsengehest

Start livet trygt og godt... Indret babyværelset med den praktiske vugge og det smukke og funktionelle puslebord. Når barnet bliver større udskiftes vuggen med en babyseng, som naturligvis kan ombygges til en juniorseng, vuggen ændres til en bænk og puslebordet til en smart og funktionel kommode.

For ekstra tryghed i starten kan sengesiden nemt fjernes, og vuggen kan sættes helt tæt på forældrenes seng. Højdeindstillelig sengebund

Når barnet vokser ud af vuggen, kan den uden ekstra tilkøb ombygges til en bænk, som kan anvendes i det lille juniorværelse

6


Sikkerhedstestet... Din baby har brug for trygge og behagelige rammer. Det skal være rart, hyggeligt og ikke mindst sikkert for det lille barn at lægge sig til at sove. Vores babyprodukter er godkendt efter de strengeste europæiske krav og standarder. Overfladerne er udført med vandbaseret maling, så der ingen risiko er for farlige kemikalier for dit barn.

Pusletop med praktisk opbevaring. Efterlader ikke skruemærker i kommode. 74x65x22 cm

STEP 1

STEP 2

STEP 3

Nyfødt: Indstil sengebunden i højeste niveau til dit nyfødte barn, så du er i nærkontakt med barnet - og samtidig skåner du din ryg.

Baby, 4 måneder:

Lille barn: Babyseng laves om til juniorseng. Måske endda med sengehest.

7


Findes i både 160x90 cm / 190x90cm

Cool retro til det lille store barn Med den nye retro briks har du alle muligheder... Start som junior og slut med funktionel udtræksseng. En flot og klassisk briks - vælg selv mellem de mange smukke farver... Her vist i petroleum

8

STEP 1

STEP 2

Smart og funktionel seng i smukt retro design med massive bøgeben.

Junior er blevet lidt større, og sengehesten er ikke nødvendig længere

STEP 3

STEP 4

Nu som enkel briks, som en boksmadras... med plads til masser af hygge, puder og tæpper.

Retro-sengen udvidet med hjul og perfekt som gæsteseng/udtræksseng under den store komfortable Manis-h seng - måske endda under en etageseng.


“Hide-a-way” - dæk af under din seng

JUNIOR seng = 160 cm

ToGrow Kit, 2 x sengesider

JUNIOR med vokseværk

1/1 sengehest, 10470-1

Er dit barn ved at være for stor til sin JUNIOR seng? Nemt og simpelt udbygger du JUNIOR sengen til en stor seng med kun en halv ny seng. Skift de to JUNIOR-sengesider ud med sengesiderne fra ToGrow Kit’et - og wolaa; nu har dit barn en stor seng!

Nu en stor seng = 190/200 cm - inkl. 1/1 bageste sengehest

Skridsikker tape

Juniorstige

Med den lille juniorstige bliver adgangen til sengen nem og sikker - leveres med skridsikkert tape, så også små fødder står godt fast.

9


Praktiske sengelommer til opbevaring

Forhæng til junior seng Forhængene passer til både 200cm senge og til JUNIOR sengen! Placering af forhæng på JUNIOR seng:

10


Interaktive forhæng Enhver lille prinsesse vil elske et skønt forhæng til sin seng! Hvad endnu bedre er, at hun også kan lege med vore interaktive forhæng, så det ikke kun hænger til pynt.

Klæd dukken på Du kan også vælge dukkeforhænget og klæde påklædningsdukken på, og evt få din mor til at hjælpe dig med selv at sy ekstra tøj til hende.

Udbyg sengen med en sjov rutschebane... 11


1 - 2 - 3 sovepladser En ekstra seng under din halvhøjeseng og du har to sovepladser, suppler med en udtræksseng og du har enkelt 3 sovepladser. Med et forhæng og måske en funktionel hjørnehylde bliver den nederste køje til en rigtig hyggelig hule med plads til leg og sjov.

Smart og funktionel hjørnehylde

Puder

Sammensæt på kryds og tværs helt efter smag

Safety Kit

Gør det nemmere og mere sikkert for dit barn at kravle op i sin seng. Pakken indeholder: greb i lækkert kernelæder samt skridsikker safetywalk.

Sengelommer

Sæt med 2 lommer til bamsen, bogen eller... Passer på både sengehest og sengeside.

3-i-1 stol eller bord

Smart funktionel stol med 2 siddehøjder eller lille bord. Vælg selv din anvendelse...og endda i 20 skønne farver 12


Enkeltseng med sengehest

Forhøjerben og stige

Halvhøjseng

Briks

Etageseng

Enkeltseng, halvhøjseng, etageseng... vælg selv Med vores smarte og funktionelle byggesystem, kan du bygge ud, om og til helt efter det aktuelle behov. Du kan starte med en briks med sengeheste, udvide den med et par forlængerben og her er en seng med plads til hule. En ekstra seng og der er plads til 2 børn i den smarte køjeseng... Alt uden spild og unødvendige investeringer.

Sengeskuffer

Findes til både junior og almindelig seng eller etageseng

3/4 sengehest

Vælg mellem mange forskellige varianter

13


Sov på 5 måder Denne etageseng med ekstra højde mellem sengepladserne kan også laves om til en højseng eller mellemhøjseng uden ekstra dele. Det betyder, du har både to enkelte senge, en mellemhøjseng, en højseng og en etageseng udfra samme løsning. Det vil altså sige, at du med de samme sengedele, kan lave 5 forskellige sovepladser.

+

20 farver Enkeltseng

+ 14

Mellemhøjseng

+ Enkeltseng med sengehest

= Højseng

Etageseng


Sengehest Flowers

Vinkelseng med 2 sovepladser Kombinationen med vinkelseng egner sig bl.a. godt til deleværelser, eller til værelser med lidt plads - men med stort behov. Under højsengen sætter du en briks i den ønskede længde på tværs. På den måde får du en ekstra soveplads, eller en “sofa” som ren luksus!

Højseng

Sæt stigen til højre - eller venstre, du bestemmer

Hylder

Passer til både halvhøj, højseng og etageseng

Seng

Tilbage til basis - nemt at ombygge højsengen

Pude

i skøn lilla farve i målet 45x45cm

Skriveplade

Der er mulighed for 2 skriveplader under højsengen

15


Klatrevæg til både halvhøj, etage- og mellemhøjseng

Puder Natbord

Drejbart natbord til montage på sengen

Mix denimpuder med seje print

God plads eller hele familien

16

Kombiner en bred 140cm seng med en 90cm seng og vupti..den mest fantastiske familieseng evt. med skuffer i juniorstørrelse


Din egen 2-etages “lejlighed” Med kontor og sofa i stueplan og soverum på 1. sal, har du din helt egen 2-etages “lejlighed”. Lektierne klares ved hjørneskrivebordet, og skal der slappes af, kan du slænge dig i sofaen. Sofamodulet og den tilhørende madras kan let og enkelt trækkes ud, så der er plads til overnattende gæster! Smart ik’?

Alt i ét på kun 2 m2! Du kan nøjes med ganske lidt plads og stadig få dine behov opfyldt: Seng, skab, skrivebord og hylder på kun 2 m2.

Lidt mere hyggeligt

Lav et hyggeligt hjørne med udtræksstolen. Så har du ekstra siddeplads, når vennerne kigger forbi.

Udtræksstol

Skub stolen ind og fold madrassen sammen - nemt...

Skriveplade

Passer perfekt i hjørnet under den høje seng

Hylder

Passer til både halvhøj, højseng og etageseng

17


Cosy time Her er plads til afslapning, opbevaring, overnattende kammerater og ikke mindst en god nats søvn.

Plads til kammerater Nu er det supernemt at finde plads til overnattende gæster. Du skal blot trække sengen ud. Med udtrækssengen sover din kammerat ikke længere nede på gulvet, men oppe i højden sammen med dig. Bemærk, udtrækssengen findes i 2 højder

18


En helt ny seng – og dog... Du kan enkelt om- og udbygge basissengen - supplere den med skuffer, udtræksseng, ryglæn og måske en sengehest - anvende den ombyggede retro seng under din basisseng og måske supplere med nogle skønne farver.

Skuffer

Med god plads til opbevaring af en ekstra madras.

Udbyg din retro seng med hjul, og du har den funktionelle udtræksseng

Suppler med en klassisk hoved- og/ eller fodgavl eller måske med barokgavlen i romantisk snit.

19


Skriveplade

Sæt en eller måske 2 skriveplader under højsengen - højre eller venstre, du bestemmer.

Rullekommode

Praktisk rullekommode på hjul med 3 skuffer. Brug den til skrivebordet eller som natbord.

20

Skrivebord

Mulighed for ekstra opbevaring under skrivepladen.


Hokus pokus gulvplads Suppler din halvhøje seng med et praktisk og pladsbesparende skrivebord med udtræk og hjul. Når du har brug for gulvplads, skubber du skrivebordet ind under sengen, så skrivebordet ikke optager gulvpladsen - og når du har brug for skrivepladsen trækker du skrivebordet ud. For enden af skrivebordet har du en funktionel reol, hvor du kan opbevare dine bøger og skriveredskaber.

Lad bordet vokse med barnet

Højdeindstilleligt skrivebord Det massive bøgestel giver mulighed for at stille bordet i flere højder, så det passer uanset alder! 2 bredder 115cm / 140cm

Plads til lektier Uanset alder er det dejligt med sit eget lille kontor. Mulighederne er mange og der er hele tiden mulighed for tilpasning uanset barnets alder. Kombiner skrivebordet med en rullekommode, en reol eller måske et skab med plads til mange hemmeligheder... 21


Gaaaab...

En god nats søvn kræver en god madras. Et barn i før-skolealderen har brug for ca. 12 timers søvn, og et barn i skolealderen har brug for ca. 10 timers søvn i døgnet. Det vil sige, at det er en meget stor del af dit barns hverdag, der bruges på at sove. Netop derfor skal dit barn også have en god madras at sove på.

Ergonomisk topprofileret skummadras

12 cm tyk skummadras, hvor den riflede topprofilering optimerer ergonomien for dit barn. Madrassen leveres inklusiv et betræk, som kan lynes af og vaskes på 60 grader.

Madrascover/lagen

For at passe bedre på din madras og dit madrasbetræk anbefaler vi dig at bruge et madrascover. Vores madrascover er syet i en rigtig lækker bomuldssatin (100% bomuld), som gør det ekstra behageligt for dit barn. Madrascoveret kan tages og vaskes, så du behøver ikke yderligere at bruge et lagen. Findes i 4 skønne farver, som naturligvis kan vaskes på 60 grader.

Luksusmadras med visco

12 cm madras, hvor 8 cm skum er kombineret med 4 cm visco skum. Visco skum er temperaturregulerende og følger naturligt kroppens kurver, dvs. kroppen støttes altid hvor behovet er - uanset, hvor kroppen placeres på madrassen. Madrassen leveres inklusiv et betræk, som kan lynes af og vaskes på 60 grader.

OekoTex

Vore stoffer og tekstiler er OekoTex og REACH certificeret. Det betyder, du ikke skal være bekymret for farlige kemikalier eller andre uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer i vores puder, forhæng, madrasser og lignende. Både betræk til puder og til madrasser er med lynlås, så det nemt kan tages af og vaskes

☻ ☺ S

CHEMICAL

!!!

R

X

DAN GE

GER

X

DAN

22

Forhæng

Uanset om du har købt en JUNIOR seng eller en stor seng, kan du bruge det samme forhæng til begge størrelser senge. Til JUNIOR sengen kan du montere forhænget i en anden rækkefølge, så det passer med længderne. Men det er helt op til dig, hvordan du ønsker at montere det!


Systemopbevaring:

Skræddersy din opbevaring

Opbevaringssystem

Det er ikke kun sengen, der kan bygges op og ned. Det kan din opbevaring også. Opbevaringsdelene, så som skabe, kommoder og reoler er også lavet i system, så du kan blive ved med at sætte ved siden af eller ovenpå, og stadig går det op. Du skal kun finde frem til dit behov.

Skal der farve i reolen?

Til reolerne tilbyder vi bagbeklædning i samme 20 farver som til vores senge. Som standard bliver bagbeklædningen leveret i hvid eller grå (samme farve som reolen), men ønsker du at “friske” reolen op med farver, kan du vælge at få den ene side malet i en af de lækre farver. Lidt ekstra til kommoden, kan være skuffefronter i en af de smukke farver - matchende resten af værelset.

+ +

+

+

+

Nemt at samle

Vores skabe, reoler og kommoder bliver samlet med massive bøgelister, som fås i natur eller helmalet. Disse lister gør det nemt at samle, samtidig med de sikrer stabiliteten.

Massive skuffer

Skuffer i skabe og kommoder er også udarbejdet i massivt træ. Skufferne har høje sider, så din opbevaring ikke falder ud. Der er plads til rigtig mange sager i de store skuffer.

23


Er sengen for stor - eller værelset for småt?

Du bestemmer længden!

experience since 1972

®

24

Følg os på Facebook

189

188

187

190

185

Tønballevej 13, Glud DK-7130 Juelsminde, Denmark Tel:+45 4570 8030 Fax: +45 4570 8060 info@manis-h.com

manis-h.com Prints, models and prices are subjected to alteration. Copyright 2013 - Manis-h 2013 A/S - trademarks of Manis-h 2013 A/S

186

184

183

180 182

181

179

178

190 175 177

176

185 170 184

186 171 187 172 188 173 189 174

183

182

181

179

178

180

M

177

174

173

172

171

Manis-h

176

175

183,00 cm? 170

189

188

187

186

185

cm?

184

180 183

182

181

179

178

177

176

174

173

172

171

170

175

YOUR SIZE

Egner dit værelse sig ikke til en standardseng? Og er du ikke den fødte gør-det-selv-type? Lad en af vore dygtige snedkere tilpasse sengen, så dit barn kan få en ordentlig seng at sove i.

Manis h katalog 2016  
Manis h katalog 2016  
Advertisement