Page 1

Let the fun begin! Manis-h

M

experience since 1972


Stol trygt på os...

X

eXperience

Made in Denmark

Sikkerhedstestet

Hos Manis-h yder vi en personlig og erfaringsrig rådgivning, som smitter af på produktionen. Vi har udviklet og produceret børnemøbler siden 1972, hvilket har givet os et stærk og bredt kendskab til produktet, behovet og kravene. Vi bekymrer os om hvert eneste emne, fra start til slut.

Vore varer bliver udviklet, designet og produceret i Danmark - langt størstedelen på egen fabrik, hvor hvert et emne bliver tæt fulgt igennem produktionen. Udviklingen sker i tætsamarbejde med eksperter og børn, hvor produktet løbende bliver testet og afprøvet i dagligdagen for at få den ”virkelige” effekt og holdbarhed af produktet – og ikke mindst børnenes mening, som må siges at være vigtig.

Sengene er udviklet, testet og godkendt efter de strengeste europæiske normer.

5-YEA RS

S

ODUCT WA PR R

QUALITY MA TE

ODUCT WA PR R

S

AL RI

S AS

Y NT

S

10-YE AR NTY RA

Y 10-YEA NT 1 ST R CL RA

5 års supplerings garanti

10 års produkt garanti

Skal sikkerheden være i top, skal kvaliteten naturligvis også. Sengene er udført i massivt træ uden knaster kombineret med sengesider og gavle i kraftig og solid MDF. Malingen er vandbaseret og indeholder derfor ikke stærke og farlige kemikalier, som kan gøre skade på dit barn. Overflader testes og godkendes ligesom resten af sengen efter de strengeste europæiske standarder.

Vi tilbyder 5 års suppleringsgaranti på sengesystemdelene (standard dele). Det vil sige, du kan tilkøbe ombygningsdele til din briks, halvhøjeseng, etageseng, og højseng i minimum 5 år efter dit første køb.

Vi tilbyder 10 års produktgaranti på fabrikationsfejl. Det er din garanti for, at produktet lever op til vore kvalitetskrav. Daglig brug og slitage er dog ikke reklamationsberettiget.

e since 19 enc 72 eri . xp

im p

l e . B uil d u p

an

180

170

185

189

188

187

186

184

183

182

181

179

178

177

176

174

173

171

.

wn

cm?

do

Manis-h .

r

ds

175

YOUR SIZE

ystem ds Be

le a . C

BED SYSTEM

172

E

1. Kl. kvalitet

an

2

QUALITY MA TE

st

5-YEA RS

ODUCT WA PR R S

S AS

ODUCT WA PR R S

1

TY

W PPLY ARRA SU

1 ST Y 10-Y NT IALS EAR CL R RA

Da leg er en stor del af børnenes hverdag, er det vigtig, at produktet er sikkert og kan holde til daglig brug, leg og slid. Test og godkendelse bliver udført hos TÜV i Tyskland og FCBA i frankrig.

Y 10-YEA NT R RA

Kort sagt: mulighederne er mange, fleksibiliteten nærmest ubegrænset og produktkendskabet er stort.

Y WARR PPL AN SU

Erfaring, tillid og nærhed

d

Senge system

12 farver

Special Mål/tilpasning

Køb klogt - tænk langsigtet Med et simpelt og overskueligt byggesystem, kan sengen følge barnets behov gennem hele barndommen og teenageårene; fra briks til seng, fra juniorseng til stor seng, fra seng til halvhøjseng, til køjeseng, til højseng – og tilbage igen. Præcist, som du ønsker eller har behov for. Grundet vore mange årige erfaring er vi blevet rigtig gode til at “stable” børn i forskellige højder.

Hvilken farve er din yndlingsfarve? Børn eeelsker farver! Farver stimulerer vores sanser, øger kreativiteten og ikke mindst bringer os i godt humør. Du kan vælge blandt 12 skønne farver til din seng eller til din reol, så lad dit barn vælge en af sine yndlingsfarver og frisk værelset op!

Du bestemmer længden! Senge i specialmål er også muligt. Det betyder, at vi tilpasser sengen, så den passer til lige netop dit behov. Er der kun plads til en seng, der fx. måler 173,50cm, kan sengen tilpasses hertil. En seng i special-mål tilpasses af en af de dygtige og faguddannede snedkere hos Manis-h.


INHOLD Byggesystem 4 Juniorseng 6-7 Plads til leg

8-11

Skoleklar 12-13 Plads til tvillinger

14-15

Plads til gæster

16-18

Lektieklar 19

Tid til farver & kreativitet - med andre ord alt er tilladt

Madrasser 20 Opbevaring 21 Baby 22-23

Børn elsker farver! Farver gør dig glad og stimulerer sanserne. Bring skønne farver ind på værelset og lad kreativiteten blomstrer.

Vælg en seng i en af de skønne farver, eller vælg en mere “sikker” farve i hvid eller grå og mal væggen i en flot farve i stedet for. Alt er tilladt! Lad dit barn være med til at indrette værelset, og udforsk barnets kreativitet. Det gør vi, når vi udvikler vores møbler og tilbehør. Vi har selv børn og lader dem og deres kammerater teste og kommenterer produkterne. Det er vigtigt med input og respons fra de “rigtige” brugere. Vi tager udgangspunkt i børnene, deres behov og interesser. Intet er tilfældigt Hos os er der en mening med det, vi gør. Intet er overladt til tilfældighederne, eller er til uden grund. Vi går 100% ind for det, vi tror på. Vi gør det, vi i al beskedenhed er bedst til... God fornøjelse.

Bedste venner....

Marius og Ingeborg, begge 4 år

3


Advarsel!

Vi beklager... det bliver desværre ikke til flere impuls- og fejlkøb, der alligevel ikke holder i længden! Dette er et

Nemt og overskueligt - med (næsten) ubegrænsede muligheder!

byggesystem, der holder hele livet!

170

Med ToGrow Kit behøver du kun en halv ny seng...

171 172 173 174

175

176

+

+

=

ToGrow Kit

90x160 cm

90x190/200 cm

177 178

183 184

185

186 187

Bredde:

Længde:

90cm 160cm 190cm 200cm 120cm 160cm 190cm 200cm 140cm 160cm 190cm 200cm

185

189

188

187

186

180

170

175

cm?

184

183

182

181

179

178

177

176

174

182

YOUR SIZE 173

STANDARD SIZE

Alle vore senge findes i følgende standardmål:

172

181

Specialmål

Standardmål

180

171

179

Er der ikke plads til en seng i standardmål, hjælper vi dig gerne med at løse problemet. Er der fx. kun plads til en seng, der mål 173,50cm, så tilpasser en af vores dygtige snedkere sengen til dit behov.

188 189

90 omverdenen og vores forbrug.... Tænk1på

Hos Manis-h går vi ind for det “gode og kloge køb” og ikke ”køb-og-smid-væk”-kulturen. Køb derfor en god, holdbar basisseng som udgangspunkt og byg så om, hvis eller når behovet er der. På den måde, undgår du impulskøb, fejlkøb og skal ikke købe en ny seng hvert 3. år. 4


Regnbuens farver i reolen Du kan vælge farve til din bagbeklædning i din reol. Bagbeklædningen er dobbeltsiddet, så du får standardfarven (hvid eller antracit grå) på den ene side, og den valgte farve på den anden side. Vælg blandt alle vores lækre pang farver eller de mere dæmpede nuancer!

Vælg blandt 12 skønne farver:

by Manis-h

Colours Børn ELSKER farver!

Lad regnbuens farver indtage børneværelset! Farver stimulerer vore sanser, øger kreativiteten og bringer os i godt humør. Børn elsker farver, så hvorfor ikke vælge en seng i fx. gul, blå eller lilla? Er du til det mere “sikre” valg, kan du vælge en af vores to standardfarver; hvid eller antracit grå. Alle sengefarver kan kombineres med ben i natur.

Pale petrol. - 40

Mint - 42

Rosa - 30

Aqua - 41

Yellow - 52

Red - 33

Clear green - 51

White (stand.) -1

Pink - 32

Dusty green - 50

Antra. grey

Purple

(stand.)

- 31

-2

ok n t d o g r e dste e b t e d n u Når k

Lidt for den teknik-interesserede Med den store fleksibilitet i vores sengesystem vil du opleve flere samlinger, når du bygger din seng opad. Dette er et stort plus, for det betyder jo, at du kan tage lige så meget af igen, og komme tilbage til din basis briks uden gavle. Vores stærke samlebeslag, som er udført i en kraftig og stærk metal, fastgør sengebenene til hinanden ved hjælp af tværbøsninger og kraftige skruer, som går på tværs af benene. Dvs, at der går et indvendigt samlebeslag op igennem sengebenene, tværbøsning ind fra siden, som sammen med skruen forbinder hele systemet. Sengesystemet er sikret på kryds og på tværs! Skruen sidder på udvendig side af sengebenet, så du til hver en tid nemt og hurtigt kan efterspænde skruen uden besvær!

godkendes testes og en efter Overflader ng se af en standesom rest ke lig is e pæ rk ro æ, kan de strengeste eu tr nervøs Træets isty rd re hå væ vt ke massi solid arder, så du skal ik re t lu Med ben so ka r ab de n gø kker på en kemikalier, ler du være si n er høj el for farlige de om . rn et seng - uans er et langsomt vok- skade på dit ba et i natur lav. Hårdtræ r en hård og sengeben hvilket give styrke, Vælger du vore onisk og sende træ, rm t ha af , kr ot stands er leve en fl et op D . id du robust mod sl or l vi hv træet glig brug og er vores overflade, der tåler da det og naturlig sin smuka at fr d, g si un gr se ikke uden r lov at vi få ere træets . le m ti ia er op mat . For at en foretrukne keste side vi r overflad e, behandle så , ad fl ak er pl ov to mat ter Ingen kkenaops leve knaster, der- med en “usynligm”ere modstandser el pletter, Du vil ik erfladen træet bliv eventuelle ennem ov , da der dygtig overfor rlig. ke sveder ig tu yr na st s og træet ig står flot sive ler svækker i vores mas te men stad er r te as ingen kn e sengen den beds s helmaled i bruger ku lger du vore en. hårdtræ. V rdtræets eb Væ hå ng få se re ig l vo stad kkende sortering ti ben, vil du dæ ld fu en måtte ke, men yr du st e, rv Overflavædlgere mellem to over-e overflade i de- n ogfa stadig ingen Du kan e - begg ønske dig sengebenen flader til knaster. t: sigtig em vandbasere nn ge eller en - helmalet . mat toplak 5


For lille til en stor seng? Er dit barn for lille til en stor seng, eller vil du hellere bruge mere plads i værelset til leg, så lad dit barn begynde med vores JUNIOR seng. JUNIOR sengen kan bygges ud, om, op eller ned, præcist som den store seng - den fylder bare ikke så meget. Når tiden er inde, kan du udbygge sengen til en stor seng ved hjælp af vores ToGrow Kit.

Safety Kit

Gør det nemmere og mere sikkert for dit barn at kravle op i sin seng. Pakken indeholder: greb i lækkert kernelæder samt skridsikker safetywalk.

Forhæng

Dejlig sommer hule. Fastgjort med velcro, så det er let at tage af og på.

Puder

Store rygpuder med lilla bagside

Sengelommer

Pude

Sæt med 2 lommer til Skab ekstra hygge bamsen, bogen eller... med skønne puder

JUNIOR sengen har et madrasmål på 90x160 cm

6

Kommode

2 skuffet-kommode med dybe skuffer

Skab

Reol

Du bestemmer, sødt flag print Standard bøgelister i hvid eller eller blot en helt hvid klassisk låge grå med mulighed for supplering i naturbøg


JUNIOR med vokseværk Er dit barn ved at være for stor til sin JUNIOR seng? Nemt og simpelt udbygger du JUNIOR sengen til en stor seng med kun en halv ny seng. Skift de to JUNIOR-sengesider ud med sengesiderne fra ToGrow Kit’et - og wolaa; nu har dit barn en stor seng!

JUNIOR seng = 160 cm

ToGrow Kit, 2 x sengesider 1/1 sengehest, 10470-1

Nu en stor seng = 190/200 cm - inkl. 1/1 bageste sengehest

Rock pudesæt

Rund pude

2 store puder i sæt. Betrækket kan lynes af og vaskes.

med syning i midten.

Skrivebord til alle højder og aldre Bemærk det højdeindstillelige skrivebord med kipbar skriveplade. Kan indstilles i højden, så det passer til alle aldre!

Rock sengelommer

2 praktiske sengelommer, som nemt hænges på sengen.

Rock pude

Pude med guitarprint. Betrækket kan lynes af og vaskes. 7


Dyt-Båt, hold styr på trafikken! Sæt dig bag rattet og kør en tur i vaskehal! Kør først ud, når den grønne lampe lyser. I rundkørslen er det dig, der holder styr på trafikken, så hold øje med lyskrydset og ikke mindst fartgrænsen. Skønt interaktivt forhæng til drenge, der er vilde med biler og trafik!

Guitar

Pude med guitar print

8

Let’s Rock!

Tekstil serie i grønne farver til musikglade drenge.

Race

Pude med Race print

Race!

Tekstil serie med råt print til seje drenge.


Udforsk din indre bjergbestiger Er du vild med at klatre i træer og bestige skråninger, så er vores klatremodul lige noget for dig! Få styrket dine motoriske færdigheder, og se om du kan klare turen op ad bjergskråningen! Modulet købes seperat og monteres på din halvhøje seng.

Hvor skal vi hen?

Den sjove klatrevæg kan naturligvis også monteres i gavlen af sengen.

Natbord

Drejbart natbord til montage på sengen

Skab

Godt indrettet med både bøjlestang og 2 brede hylder til opbevaring

Pude

med syning i midten

Skrivebord

med masser af mulighed for opbevaring

Hylder

Passer til både halvhøj, højseng og etageseng

Safety Kit Rullekommode

Ekstra opbevaring på hjul med dybe skuffer

Kommode

Massive dybe skuffesider giver god plads

Gør det nemmere og mere sikkert for dit barn at kravle op i sin seng. Pakken indeholder: greb i lækkert kernelæder samt skridsikker safetywalk. 9


Skal vi spille kryds-og-bolle? Enhver lille prinsesse vil elske et skønt forhæng til sin seng! Hvad endnu bedre er, at hun også kan lege med vore interaktive forhæng, så det ikke kun hænger til pynt. Spil kryds-og-bolle og pynt værelset op med de skønne flagranker!

Stjerner & hjerter

En rigtig tøset udgave af kryds-og-bolle. Naturligvis vaskbart på 40 grader.

Skrivebord

med masser af mulighed for opbevaring

Puder

2 store puder i sæt. Betrækket kan lynes af og vaskes.

3/4 sengehest

Vælg mellem mange forskellige varianter

Sengelommer

Sæt med 2 stk.

Puder

Sammensæt på kryds og tværs helt efter smag

10


Etageseng med forhæng Sæt et legeforhæng på sengen til den nederste sengeplads, og lav en rigtig hyggelig hule!

Sov sikkert

Sengeskuffer

Findes til både junior og almindelig seng eller etageseng

Sæt sengehest på forneden, og der er en god soveplads til lillesøster - trygt og godt.

Sengelommer

passer på både sengehest og sengeside.

Klæd dukken på

Du kan også vælge dukkeforhænget og klæde påklædningsdukken på, og evt få din mor til at hjælpe dig med selv at sy ekstra tøj til hende.

11


Hokus pokus gulvplads

- hokus pokus skriveplads Suppler din halvhøje seng med et praktisk og pladsbesparende skrivebord med udtræk og hjul. Når du har brug for gulvplads, skubber du skrivebordet ind under sengen, så skrivebordet ikke optager gulvpladsen - og når du har brug for skrivepladsen trækker du skrivebordet ud. For enden af skrivebordet har du en funktionel reol, hvor du kan opbevare dine bøger og skriveredskaber.

Kommode

Puder

Sæt kommoden under sengen for ekstra pladsbesparende opbevaring

Mix denimpuder med seje print

3/4 sengehest

Vælg mellem mange forskellige varianter

Udtræksskrivebord

Ekstra reol i gavlen af skrivebordet

12


Fantastiske gul!

En gul seng er super cool! Den gør sig rigtig godt, hvis du ønsker et lidt mere råt udtryk i værelset, og så er den fantastisk til både piger og drenge. Brug den til din etageseng i deleværelset, placer to skriveborde med ryggen mod hinanden og suppler med et par rullekommoder med farvet fronter. Som prikken over i’et kan du tapeserer væggen med cool grafik! Så behøver det jo slet ikke være kedeligt at dele værelse...

Sov på 5 måder

Denne etageseng med ekstra højde mellem sengepladserne kan også laves om til en højseng eller mellemhøjseng uden ekstra dele. Det betyder, du har både to enkelte senge, en mellemhøjseng, en højseng og en etageseng udfra samme løsning. Det vil altså sige, at du med de samme sengedele, kan lave 5 forskellige sovepladser.

+ Enkeltseng

+ Enkeltseng med sengehest

Mellemhøjseng

Bogkasser

Vælg blandt mange skønne farver til bogkassens bagbeklædning.

+

= Højseng

Etageseng

Denim

Puder i lækker denim/jeans kvalitet med kant i kontrast farve.

Denim

Rund pude i jeans kvalitet med grøn kant.

Skuffer

Praktiske sengeskuffer.

Gæstemadras

Passer perfekt i sengeskuffen, så den ikke tager plads i et lille værelse

Gem roddet væk

Skrivebord med masser af plads til at holde styr på papirerne og gemme “roddet” væk. 13


Styling: Mette Helena Rasmussen. Foto: Tia Borgsmidt. Assisteret af: Linette Klitgaard / Jan Nielsen.

Plads til tvillinger Hvor: Børneværelse i lejlighed i Valby, Danmark. Hvem: Tvillinger Inga og Elliot på 8 år og deres forældre.

T

villigerne Inga og Elliot på 8 år har delt værelse og køjeseng hele deres liv. Da familien skulle flytte i en ny lejlighed, var deres største ønske at få hvert deres værelse. Der var ikke to børneværelser i lejligheden, men det kunne der blive. Se her hvordan boligstylist Mette Helena Rasmussen og hendes assistenter skabte to værelser i ét rum. Inga og Elliot er tætte som kun tvillinger kan være det, men det kan også blive lidt for tæt. Inga var træt

af at dele køjeseng og værelse med Elliot. Hun længtes efter at have en almindelig seng og sit helt eget lyserøde prinsesseunivers fri for actionmen, biler og lego. Elliot var vild med at sove øverst i køjesengen, men han ville også gerne have et drengeværelse med masser af plads til at bygge togbaner og lege med lego. Et rum blev til to Men der var kun ét børneværelse i lejligheden. Til gengæld var rummet stort nok til, at det kunne deles. Bo-

”Jeg vil gerne være ingeniør og bygge en raket, når jeg bliver stor! Jeg kan godt lide at sove øverst og kravle op og ned fra min seng,” fortalte Elliot 14

Højsengen fra Manis-h.com gjorde det muligt at udnytte gulvpladsen til skrivebord og hyggeligt læsehjørne under sengen. ligstylist Mette Helena Rasmussen tog udfordringen op og foreslog at at bygge en skillevæg med et gammelt sprosset vindue, så væggen ikke tog for meget lys i Elliots del af værelse. ”At lave en skillevæg og dele rummet op i to er en pladskrævende løsning sammenlignet med at sove i én køjeseng og have resten af værelset som fællesareal,” fortæller boligstylist Mette Helena Rasmussen. Men Inga og Elliot var ikke i tvivl. De ville have hvert deres værelse, og ved hjælp af praktiske senge fra Manis-h.com er pladsen i de to nye værelser udnyttet optimalt.

relser e delevæ rsonlig TIP til eres eget pe område d ts e få med er barn rnene Lad bø ærelse. Mark l værelset op alt e v m i ti D p e områd er og tapeter. for at få så o med e rv et med fa mmelt vindu muligt. Indr timalt. a p et fx. g relserne som n udnyttes o e æ s v d i la s p ly gulv ge, så højsen


”Det bedste ved mit værelse er at det er mit helt eget – samtidig med at jeg deler værelse med Elliot,” fortalte Inga.

Del op med skillevæg, farver og tapeter. Skillevæggen er lavet af gipsplader og et gammelt, charmerende sprosset vindue, så lyset stadig kan strømme ind i Elliots del af værelset. Vinduet kan åbnes, så der kan leges og snakkes igennem det. Designteamet tog udgangspunkt i børnenes køn, ønsker og interesser og bad dem hver især fortælle, hvordan deres drømmeværelse så ud. ”Jeg elsker at lege klæd-ud, og mine yndlingsfarver er lyserød og lilla. Jeg vil have en rigtig seng og et spejl,” fortalte Inga. ”Jeg vil gerne være ingeniør og bygge en raket, når jeg bliver stor, og så kan jeg godt lide at sove øverst og kravle op og ned,” fortalte Elliot, som gerne ville have blå, grønne og brune farver på sit værelse. Værelserne fik hvert deres retrotapet til at understrege stil, stemning og børnenes forskellige interesser. På Ingas værelse er farverne hvid, lyserød og lilla, og hos Elliot er det de blågrønne, gule og brune farver, der dominerer. Brugen af farvetemaer og tapeter gav Elliot og Inga en følelse af at have hvert deres per-

sonlige værelse. Inga ville have et lyserødt pigeværelse med en rigtig seng. En hvid Manis-h.com seng med barok inspireret sengegavl blev løsningen. Under sengen er der praktiske sengeskuffer til opbevaring, ligesom der i det gamle klædeskab er tøj og legetøj. Også over skrivebordet på hele endevæggen er der sat hylder op til legetøj og nips. ”Jeg elsker alt på mit værelse!” Fortæller Inga begejstret. ”Især prinsessesengen og den lilla lysekrone. Det bedste ved mit værelse er at det er mit helt eget – samtidig med at jeg deler værelse med Elliot.”

De praktiske sengeskuffer giver mulighed for opbevaring af en masse sager!

Skrivebord med kipbar skriveplade og justerbar højde. Passer til alle aldre.

Seng m. barok gavl og praktiske sengeskuffer. Gæstemadras, passer perfekt i sengeskuffen, så den ikke tager plads i et lille værelse

15


Plads til kammerater

Nu er det supernemt at finde plads til overnattende gæster. Du skal blot trække sengen ud. Med udtrækssengen sover din kammerat ikke længere nede på gulvet, men oppe i højden sammen med dig. Det gør det lidt hyggeligere at snakke til sent ud på natten... Udtrækssengen kan bruges med og uden sengeskuffer. Sengen fås i 12 farver ligesom resten af sengesystemet.

Puder

Pudesæt med 2 store og lækre puder. Betrækket kan lynes af og vaskes.

Skuffer

Med god plads til opbevaring af en ekstra madras.

Farve til din opbevaring

Lad dine reoler nyde godt af de skønne farver og få en bagbeklædning i samme farve som din seng.

Rullekomode

Praktisk rullekommode på hjul med 3 skuffer. Brug det til skrivebordet eller som natbord.

Gem roddet væk

Skrivebord med masser af plads til at holde styr på papirene og gemme “roddet” væk. 16

2-skuffet kommode

Sæt en kommode med 2 skuffer under din reol for ekstra opbevaring.


Din egen 2-etages “lejlighed”

Med kontor og sofa i stue-plan og soverum på 1. sal, har du din helt egen 2-etages “lejlighed”. Lektierne klares ved hjørneskrivebordet, og skal der slappes af, kan du slænge dig i sofaen. Sofamodluet og den tilhørende madras kan let og enkelt trækkes ud, så der er plads til overnattende gæster! Smart ik’?

Alt i ét på kun 2 m2!

Lidt mere hyggeligt

Du kan nøjes med ganske lidt plads og stadig få dine behov opfyldt: Seng, skab, skrivebord og hylder på kun 2 m2.

Lav et hyggeligt hjørne med udtræksstolen. Så har du ekstra siddeplads, når vennerne kigger forbi.

Gæsteseng

Træk stolen ud og fold madrassen ud...nemt, med en ekstra soveplads

Skab

Du bestemmer, cool print eller en helt klassisk låge

Skriveplade Passer perfekt i hjørnet under den høje seng.

Hylder

Passer til både halvhøj, højseng og etageseng

Udtræksstol

Skub stolen ind og fold madrassen sammen - nemt...

17


Vinkelseng med 2 sovepladser

Kombinationen med vinkelseng egner sig bl.a. godt til deleværelser, eller til værelser med lidt plads - men med stort behov. Under højsengen sætter du en briks i den ønskede længde på tværs. På den måde får du en ekstra soveplads, eller en “sofa” som ren luksus!

Hylder

Passer til både halvhøj, højseng og etageseng

Højseng

Sæt stigen til højre - eller venstre, du bestemmer

En helt ny seng - og dog... Du kan ganske enkelt forny din seng og hele dit værelse ved blot at tilføje en af de flotte gavle til din basis briks! Du kan til hver en tid tage gavlen af og vende tilbage til din basis-briks uden det efterlader synlige mærker. En super nem måde at forny din seng og hele dit værelse på!

18

Seng

Tilbage til basis - nemt at ombygge højsengen

Pude

i skøn lilla farve i målet 45x45cm

Skriveplade

Der er mulighed for 2 skriveplader under højsengen


Plads til lektier

Uanset alder er det dejligt med sit eget lille kontor. Mulighederne er mange og der er hele tiden mulighed for tilpasning uanset barnets alder. Kombiner skrivebordet med en rullekommode, en reol eller måske et skab med plads til mange hemmeligheder...

Højdeindstilleligt skrivebord

Det massive bøgestel giver mulighed for at stille bordet i flere højder, så det passer uanset alder!

Skrivebord

Mulighed for ekstra opbevaring under skrivepladen.

Skriveplade

Sæt en eller måske 2 skriveplader under højsengen - højre eller venstre, du bestemmer.

Udtræksplade

En pladsbesparende løsning til den halvhøjeseng - endda med reol i gavlen. 19


Gaaaab...

En god nats søvn kræver en god madras. Et barn i før-skolealderen har brug for ca. 12 timers søvn, og et barn i skolealderen har brug for ca. 10 timers søvn i døgnet. Det vil sige, at det er en meget stor del af dit barns hverdag, der bruges på at sove. Netop derfor skal dit barn også have en god madras at sove på.

Ergonomisk topprofileret skummadras

12 cm tyk skummadras, hvor den riflede topprofilering optimerer ergonomien for dit barn. Madrassen leveres inklusiv et bomuldsbetræk, som kan lynes af og vaskes.

Madrascover/lagen

For at passe bedre på din madras og dit madrasbetræk anbefaler vi dig at bruge et madrascover. Vores madrascover er syet i en rigtig lækker bomuldskvalitet (100% bomuld), som gør det ekstra behageligt for dit barn. Madrascoveret kan tages og vaskes, så du behøver ikke yderligere at bruge et lagen. Findes i 4 skønne farver, som naturligvis kan vaskes på 60 grader.

Luksusmadras med visco

12 cm madras, hvor 8 cm skum er kombineret med 4 cm visco skum. Visco skum er temperaturregulerende og følger naturligt kroppens kurver, dvs. kroppen støttes altid hvor behovet er - uanset, hvor kroppen placeres på madrassen. Madrassen leveres inklusiv et bomuldsbetræk, som kan lynes af og vaskes på 60 grader.

OekoTex

Vore stoffer og tekstiler er OekoTex og REACH certificeret. Det betyder, du ikke skal være bekymret for farlige kemikalier eller andre uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer i vores puder, forhæng, madrasser og lignende. Både betræk til puder og til madrasser er med lynlås, så det nemt kan tages af og vaskes

☻ ☺ S

CHEMICAL

!!!

R

X

DAN GE

GER

X

DAN

20

Forhæng

Uanset om du har købt en JUNIOR seng eller en stor seng, kan du bruge det samme forhæng til begge størrelser senge. Til JUNIOR sengen kan du montere forhænget i en anden rækkefølge, så det passer med længderne. Men det er helt op til dig, hvordan du ønsker at montere det!


Systemopbevaring:

Skræddersy din opbevaring

Opbevaringssystem Det er ikke kun sengen, der kan bygges op og ned. Det kan din opbevaring også. Opbevaringsdelene, så som skabe, kommoder og reoler er også lavet i system, så du kan blive ved med at sætte ved siden af eller ovenpå, og stadig går det op. Du skal kun finde frem til dit behov.

Skal der farve i reolen?

Til reolerne tilbyder vi bagbeklædning i samme 12 farver som til vores senge. Som standard bliver bagbeklædningen leveret i hvid eller grå (samme farve som reolen), men ønsker du at “friske” reolen op med farver, kan du vælge at få den ene side malet i en af de lækre farver. På den måde kan du til hver en tid vende bagbeklædningen om for at vende tilbage til standardfarven.

+ +

+

+

+

Nemt at samle

Vores skabe, reoler og kommoder bliver samlet med massive bøgelister, som fås i natur eller helmalet. Disse lister gør det nemt at samle, samtidig med de sikrer stabiliteten.

Massive skuffer

Skuffer i skabe og kommoder er også udarbejdet i massivt træ. Skufferne har høje sider, så din opbevaring ikke falder ud. Der er plads til rigtig mange sager i de store skuffer.

21


Start livet trygt og godt... Din baby har brug for trygge og behagelige rammer. Det skal være rart, hyggeligt og ikke mindst sikkert for et lille barn at lægge sig til at sove. Manis-h har udviklet en babyseng med gode anvendelsesmuligheder, efter de gældende europæiske normer . 3 indstillige højder, som gør det sikkert for det lille barn. Du kan ændre sovehøjden ganske simpelt og hurtigt. Når dit barn er blevet større, kan du lave sengen om til en juniorseng ved at fjerne den ene sengeside. Tremmerne er integreret i sengesiderne, så du undgår løse tremmer. Du opnår herved en større stabilitet - og en meget flot helhed. Designet er “børnevenligt” med bløde linjer, afrundede kanter og udført i solide materialer med en flot silkemat overflade.

Madrasmål: 60x120cm / 70x140cm Sengens ydremål: 64x124x90cm / 74x144x90cm

Sikkerheds Testet Vores babyseng er godkendt af det franske testinstitut FCBA efter de strengeste europæiske krav og standarder. Overfladerne er udført med vandbaseret maling, så der ingen risiko er for farlige kemikalier for dit barn.

STEP 1

Nyfødt. Indstil sengebunden i højeste

De runde k bløde linje urver og r går igen

niveau til dit nyfødte barn, så du er i nærkontakt med barnet - og samtidig skåner du din ryg.

Lille barn:

Baby, 4 måneder:

STEP 2

22

Sengebund indstillet i laveste niveau.

STEP 3

Babyseng laves om til juniorseng. Sengebund i midterste niveau.


Baby

by Manis-h

Også her er er ru r de nde kurv r je lin e ød og bl

Pusletop + kommode Puslebords toppen fra Manis-h er designet med de samme runde kanter og bløde kurver som babysengen. Toppen monteres nemt og lægges herefter over kommoden. Udover en god pusleplads er der også praktisk opbevaring under pladen til fx. bleer, klude eller lignende. Vi anbefaler at fastgøre puslebordet til væggen for ekstra sikkerhed.

74x65x22 cm Pusletop med praktisk opbevaring. Efterlader ikke skruemærker i kommode.

Forbedret ekstra kraftmed ige skinner

Når behovet ikke længere er der for et puslebord, tager man blot pusletoppen af, og kommoden bruges nu seperat. Pusletoppen efterlader ingen skruemærker i kommoden. Kommoden er udført med store, praktiske skuffer i massivt bøg og solid MDF. Pusletoppen i MDF. Begge med en meget flot overflade.

74/80x70x42 cm Kommode med 3 store skuffer. Skuffer i massivt træ. Bruges med eller uden pusletop. 23


Er sengen for stor - eller værelset for lille?

Du bestemmer længden!

experience since 1972

manis-h.com Prints, models and prices are subjected to alteration. Copyright 2013 - Manis-h 2013 A/S - trademarks of Manis-h 2013 A/S

24

189

188

190

185 187

186

184

183

182

180

Tønballevej 13, Glud DK-7130 Juelsminde Tel. 4570 8030 Fax. 4570 8060 info@manis-h.com

181

179

178

190 175 177

176

185 170 184

186 171 187 172 188 173 189 174

183

182

181

180

®

179

178

177

174

173

172

171

Manis-h

M

176

175

183,00 cm? 170

189

188

187

186

185

cm?

184

180 183

182

181

179

178

177

176

174

173

172

171

170

175

YOUR SIZE

Egner dit værelse sig ikke til en standardseng? Og er du ikke den fødte gør-det-selv-type? Lad en af vore dygtige snedkere tilpasse sengen, så dit barn kan få en ordentlig seng at sove i.

Katalog 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you