Page 1

Har du noget imod at 24 millioner biler lĂŚgger vejen forbi..?

MOTORVEJSBYEN MIDT I DANMARK


DTC GODT PÅ VEJ VIDERE.. Udviklingsprojekt Exxit 59 er ”Danmarks bedst beliggende motorvejsby” med gode muligheder for erhvervslivet. Området er velkendt for navnet Danmarks Transport Center - DTC, som igennem mange år har været knudepunkt for alt indenfor transport. Men nu er det tid til udvikling, vi har pladsen til din nye virksomhed. Motorvejsbyen med mange muligheder Vi udvikler synergi-klynger for vores lejere, så de opnår den bedste nytte af stedets unikke position og fællesskab. Vi lægger vægt på bl.a.:

· Beliggenhed · Økonomi · Synergi · Fundament · Sikkerhed · Netværk · Trafik Se mere på www.exxit59.dk


KORT SAGT:

BELIGGENHED BELIGGENHED BELIGGENHED...

Aalborg

Aarhus

VEJLE

København

Odense

SKULLE NOGEN VÆRE I TVIVL EXXIT59 HAR BELIGGENHED 3 km NORD FOR VEJLE - VED AfKØRSEL 59 PÅ E45 FINDER DU 70 HEKTAR MOTORVEJSBY


På vej mod fremtiden Bliv del af en god strategi Vores virksomhedsfilosofi giver vore lejere mulighed for økonomisk udvikling, større klyngesynergier, øget medarbejdertilfreds ved moderne og tidssvarende byggeri og i det hele taget medindflydelse på processen.

Danmarks Transport Center udgør en væsentlig del af Exxit 59

Med en stærk økonomi, kommer stort ansvar

Fundament

mhed o s k r i Din v

Økonomi

Trafik Markedsføring Mere end 24 millioner biler årligt, lægger vejen forbi EXXIT 59. Trafik på vejen, giver trafik i EXXIT59.

Netværk Beliggenhed

Stor synergi og klyngeværdi. Skab dig en kundekreds - og få et godt samarbejde med dine naboer.

Som del af én stor familie - bliver din virksomhed markedsført via. forskellige platforme igennem EXXIT 59. Web, design, trykte medier, kampagner m.m.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed


Så ligger du lunt i svinget Vi har økonomien til at sikre at dine ønsker til dit fremtidige domicil bliver til virkelighed. Du skal tænke i fremtiden for dig og din virksomhed - vi klarer resten.

De 3 B ’er Beliggenhed, Beliggenhed, beliggenhed - vi kender denne vending, men det gør den ikke mindre relevant - tænk på de omkostninger du sparer, ved at placere dit domicil midt i Jylland.

Vi har en plan Hele området omkring Exxit 59 er gennemarbejdet, med hjælp fra offentlige myndigheder, erfarne ingeniører, dygtige arkitekter og byggefolk - alt dette gør det muligt for os, at skabe en unik bygning, med synlighed og tilgængelighed i fokus.

Alting har en pris

Men vores er meget konkurrencedygtig. Vi arbejder med en yderst konkurrencedygtig markedsleje, som kan matche såvel lokalområdet, som de større byer omkring os.


Vejen til muligheder og succes Det gode fundament

Garanti for sikkerhed

Bag projektet står Kirk Kapital, hvilket giver et økonomisk velfunderet grundlag for din fremtidige virksomhed.

Lad os bare slå det fast. Exxit 59 er kommet for at blive. Projektet vil blive ført 100 % ud i livet, og blive en succes på linie med DTC. - vi stopper ikke halvvejs i projektet, men kører hele vejen.

Den gode økonomi gør det muligt for dig, at fokusere på de ønsker du har til byggeriet og dit fremtidige lejemål, ligesom det fra starten skaber overblik over dine fremtidige omkostninger.

Finansiering I kraft af vores økonomiske velfunderede ejerkreds, kan vi bygge for dig, så du alene skal fokusere på huslejen i dit fremtidige budget.

Bag projektet står en økonomisk velfunderet ejerkreds bestående af Kirk Kapital. Dette er din garanti for et solidt fundament.


Et godt udgangspunkt et oplagt samlingspunkt

Bliv endnu klogere p책

www.exxit59.dk


Har du noget imod at tage en snak om biler, beliggenhed og bundlinier..?

Kontakt: Projektudviklingschef Helle Andersen Tlf.: 7572 5800 el. 2925 8055 ha@exxit59.dk www.exxit59.dk

MOTORVEJSBYEN MIDT I DANMARK

Exxit59 - Har du noget imod...?  

Har du noget imod at 24 millioner biler lægger vejen forbi? Har du noget imod danmarks bedste beliggenhed? Har du noget imod et godt økonomi...

Exxit59 - Har du noget imod...?  

Har du noget imod at 24 millioner biler lægger vejen forbi? Har du noget imod danmarks bedste beliggenhed? Har du noget imod et godt økonomi...

Advertisement