Page 1

LATE NIGHT

Onsdag den 4. maj kl. 10.00-22.00

TEMA

Q-week Horsens

Læs interviewet med: Marika Ozol

Street artist i høje hæle På side 6

36

sider med nyheder

Se vores spændende program på side 3-5


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

KVINDERNES UGE Lad os se det i øjnene! Uanset hvor meget vi gerne vil have mændene på banen, er shop­ ping mest en sport for os kvinder. Det kan være en barsk sport og den kræver god træning. Derfor skal vi også huske at forkæle os selv – med mere end de succesfulde indkøb.

Birgit Fogh Kofoed

Det har vi sat uge 18 af til i bytorvHORSENS. Vi kalder den Q-Week, og programmet er fyldt med inspiration og gode grin. Mændene er stadig velkomne, men kvinderne er i fokus. Jeg glæder mig især til vores Royal Copenhagen-workshop, men du må finde din egen favorit i programmet her i magasinet.

Husk

Centerchef, bytorvHORSENS

LATE NIGHT

SKAL VI VÆRE VENNER? facebook.com/bytorvHORSENS FØLG OS PÅ INSTAGRAM @bytorvhorsens

VI SIGER VELKOMMEN TIL EN NY BUTIK

Onsdag den 4. maj kl. 10.00-22.00

Det er med stor glæde, at vi siger velkommen til den populære guldsmed Vibholm guld og sølv. De har åbnet deres butik nr. 12 i bytorvHORSENS

shoe-la-la bianco.com · facebook.com/biancofootwear · @biancofootwear

399,-

399,-

599,-

799,-

699,-

499,-

499,Søndergade 14 · 8700 Horsens · 75 65 59 62 2


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

Q-WEEK PROGRAM Vi er stolte af at kunne præsentere et spændende program for hele ugen.

ONSDAG D. 4. MAJ LATE NIGHT

CITY SINGLER Kl. 20.00 - 20.30

1 . sal. ved siden af Sport24 City Singler er et musikalsk, frækt og forførende comedyshow, der kilder alle de rigtige steder. Kom ind og oplev de “frække” piger. Plads til 200 - så skynd dig

GRATIS STILET-KURSUS Kl. 15.00 - 17.00

1 . sal. ved siden af Sport24 “ROCK DE STILETTER” Lær kunsten i at gå i høje hæle. Sol hjælper dig til at gå fra elefant til elegant på høje hæle. Tilmelding hos Bianco. HUSK! TO PAR STILLETTER Der er plads til max. 20 deltagere.

3D-MALERI

MANDAG - FREDAG I UGE 18

Du kan finde Marika Ozol på centertorvet. Her vil hun male et stort 3D-maleri på gulvet. Læs interview på side 6.

GRATIS 3


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

Q-WEEK PROGRAM Vi er stolte af at kunne præsentere et spændende program for hele ugen.

FREDAG D. 6. MAJ KOM TIL YOGA-TIME Kl. 10.00 - 11.00

Din pris kun 50,- 60 pladser Tilmelding og betaling hos Sport24.

Deltag i bytorvHORSENS, Sport24 og Fit&Sunds yoga-event. Du får: 1 times yoga. Yogamåtte - som du må tage med hjem. Lækker juice fra Tropic Juice efter yoga. 3 vejninger hos Fit&Sund (kan bruges efterfølgende). ● ● ● ●

FÅ DE FLOTTESTE BRYN Kl. 10.00 - 18.00

Vi får besøg af Beauty Wellness, som giver lækre behandlinger. Hollywoods populære Millionsdollorbrow signatur procedure. Normalpris 295,Denne dag kun 100,Se flere behandlinger og priser på bytorvhorsens.dk

FOREDRAG MED FOTOGRAF LONE MØRCH Kl. 16.00

Lone Mørch er en prisbelønnet fotograf, forfatter højttaler og producer, drevet af en dyb følelse af frihed og social ret­færdighed.

GRATIS

Kom ind og hør hendes spændende fortælling. Der vil være gratis kaffe og jordbærkage. Læs mere om hende på side 7.

KENDT FRA TV

LØRDAG D. 7. MAJ SALATTØSEN Kl. 11.00 - 14.00

Kom ind og smag de lækreste salater. SalatTøsen har netop udgivet sin første kogebog. Du har mulighed for både at købe den og få den signeret denne dag. Prøv hendes lækre opskrift på side 16. 4

GRATIS


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

BUTIKSEVENT

Hele uge 18 vil der sker en masse spændende ting i butikkerne. KOP & KANDE

ZIZZI

PILGRIM

ROYAL-COPENHAGEN

ZIZZI PHOTOSHOOT

STYLINGEVENT

- Workshop MANDAG D. 2. MAJ Kl. 11.00 og 13.00

- bliv model for en dag! MANDAG D. 2. MAJ Kl. 10.00 - 18.00

Royal Copenhagens dygtige porcelæns­­malere underviser dig i at male din egen Blå Mega Riflet-middagstallerken 27 cm.

Kom ind i din Zizzi-butik og bliv stylet med tøj og makeup til et photoshoot med en professionel fotograf.

Det koster 400,- at deltage Der er plads til 15 deltagere pr. hold. Tilmelding og betaling sker hos Kop& Kande.

Tilmelding skal ske hos Zizzi senest onsdag d. 27. april.

-20%

MANDAG D. 2. MAJ Kl. 13.00 - 17.00 Ifør dig de smukkeste smykker fra Pilgrim og få taget et billede. Du får det sendt bagefter. VIND DE SMYKKER DU HAR STYLET MED

hele dagen

MATAS

BIOTHERM HUDSCANNING

TRYLLERI MED MAKEUP

MINI FACIAL BEHANDLINGER

MANDAG D. 2. MAJ OG TIRSDAG D. 3. MAJ Kl. 10.00 - 17.00

TIRSDAG D. 3. MAJ Kl. 11.00 - 17.00

ONSDAG D. 4. MAJ Kl. 10.00 - 17.00

Kom ind og få skræddersyet et hudplejeprogram.

YSL-konsulenten kommer og tryller med farverne. Få inspiration til de store fester.

Tider bookes hos Matas eller pr. tlf: 75 62 87 44.

Tider bookes hos Matas eller pr. tlf: 75 62 87 44.

Lancôme-konsulenten er i butikken og giver mini facial behandlinger. Du kan også få tips og tricks til at lægge den perfekte makeup. Køb 2 Lancôme-produkter og få en gave.

CAFÈ CHECK IN

WAGNER

THE BODY SHOP

SAINT TROPEZ

GRATIS MINIREJE­COCKTAIL

GRATIS BOBLER ONSDAG D. 4. MAJ Kl. 18.00 - 21.00

GRATIS MAKEUP SCRUB/HÅNDMASSAGE

FÅ GRATIS HJÆLP AF STYLIST

Til alle kvinder, som handler hos Wagner.

FREDAG D. 6 MAJ Kl. 11.00 - 17.00

MANDAG D. 2. MAJ OG TIRSDAG D. 3. MAJ Kl. 10.00 - 18.00 Til alle kvinder, når der køber en af de lækre retter hos Cafe Check In.

Kom og få lagt makeup, eller du kan prøve deres lækre håndscrub.

FREDAG D. 6. MAJ Kl. 11.00 - 13.00 og 13.30 - 15.30 Vi får besøg af stylist Sonja fra Somé. Hun giver dig tips og råd til, hvad der passer til dig.

CAFÈ BYTORV

CHANGE

BIANCO

GRATIS BOBLER

VIND ET SÆT LINGERI

VIND ET PAR STILETTER

HELE UGE 18 FRA Kl. 16.30

HELE UGE 18

HELE UGE 18

Kom ind og få taget mål til den perfekte bh.

Kom ind til Bianco. Så har du muligheden for at vinde et par stiletter.

Book et bord til min. 4 personer. Så giver vi en flaske mousserende vin.

- så deltager du i konkurrencen, om et valgfrit sæt lingeri.

5


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

Mandag til fredag i uge 18, kan du finde Marika på centertorvet. Hvor hun vil male et stort 3D-maleri på gulvet.

STREET ART I STILETTER

28-årige Marika Ozol har sluppet sin kunst løs i Horsens og fået meget mere igen, end hun regnede med. Hun så sig egentlig kun som digital kunstner. Men lige inden Marika Ozol flyttede til Danmark fra sin fødeby Tallinn, hovedstaden i Estland, begyndte hun at male på lærred. Da hun kom til Horsens og oplevede Jernlageret på havnen, begyndte hun også på street art. - Jeg malede for min egen skyld, men blev hurtigt bidt af at få feedback imens. Så nu elsker jeg street art. Folk behøver ikke at sige noget, for at man får energi fra dem, men tit kommer de alligevel og siger søde ting, siger hun.

- Jeg var overrasket over, at bytorvHORSENS ville have min kunst direkte på væggen og ikke bare i en ramme. Det er en meget moderne måde at se på et shoppingcenter, hvor man udvisker grænserne mellem menneskene og butikkerne, siger hun.

Den gode feedback oplevede hun også i vintermånederne, da hun – som altid ulasteligt klædt – malede på væggen ved siden af Quint. Men netop det værk ser hun mere som en del af interiøret i bytorvHORSENS end egentlig kunst.

KVINDEN I CENTRUM Smukke, sminkede kvinder fylder meget i Marika Ozols kunst. Hun begrunder det selv med, at hun stadig er ved at udvikle sin kunstneriske stil.

- Det har noget mode i sig og var en teknisk udfordring for mig, fordi jeg skulle skjule døren. Den udfordring er jeg stolt over at have løst, siger hun.

- Kvinder er lettere for mig at forholde mig til og få følelserne ud igennem, fordi jeg selv er kvinde. De er et godt værktøj for mig i kunsten. Men hvis jeg havde været en mand, havde jeg måske malet mænd i stedet, siger hun.

KÆRLIGHED TIL HORSENS Da Marika Ozol flyttede til Danmark i 2008, var første stop Aalborg. Her byggede hun videre på sin digitale kunst ved at læse til designteknolog. Herfra gik turen sydpå i ryk. Først til Århus og for to år siden til Horsens. - Min bror bor her, og jeg ville prøve noget nyt, så jeg kastede mig ud i det, som jeg plejer. Først tænkte jeg, at Horsens var for lille, men nu elsker jeg byen. Det er let at sætte ting i gang her, og så er her smukt og fredeligt, siger hun. 6

Marika Ozol er vant til at komme langt omkring i sin jagt på inspiration, så hun er overrasket over, hvor langt fremme Horsens er på nogle punkter. For eksempel har hun ikke før set – bestilt – street art i et shoppingcenter.

Det er stadig uvist, om Marika Ozols værk til Q-week også vil involvere flotte feminine træk, men hun får en ny udfordring, for hun vil male sit første 3D-maleri på gulvet i bytorvHORSENS. - Jeg er spændt på at komme i gang med det, og jeg vil lege med perspektivet, så folk forhåbentlig får lyst til at spille sammen med det – for eksempel på billeder, siger hun.


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

GRATIS

FOREDRAG MED

LONE MØRCH Fredag d. 6. maj kl. 16.00 PÅ 1. SAL

KUNSTEN AT SE OG BLIVE SET Lone Mørch er kunstfotograf. Og meget mere. I 12 år har hun fotograferet letpåklædte og helt afklædte kvinder. Først har hun sat sig ned og lært dem lidt at kende. Hun lægger meget energi i at finde ind til den enkelte kvindes historie, og inden hun finder kameraet frem, bliver de enige om detaljerne: Stedet, tøjet – hvis der skal bruges noget – og stilen.

”Jeg elsker at finde ind til kvindens indre væsen og med kameraet synliggøre de øjeblikke, hvor jeg kan mærke, hun dropper facaden, bliver levende og træder frem i lyset. Det ender altid med, at jeg næsten bliver forelsket i personen, der træder ind foran mit kamera,” siger Lone Mørch. Som 16-årig blaffede hun sig igennem Skotland. Undervejs blev hun så ramt af rejselyst, at hun siden har boet og arbejdet flere steder i Europa, Asien og USA. Nu deler hun sin tid mellem San Francisco og Danmark. ”Opdagelsesrejsen giver mig en vigtig spænding i livet. Jeg får en dyb fornemmelse af personlig frihed og en stor forståelse for kulturens indflydelse på kvindens identitet, selvopfattelse og muligheder,” siger hun. Lone Mørch har udgivet den populære selvbiografiske bog Seeing Red. Heri finder hun sig selv gennem syv års ægteskab i San Francisco, pilgrimsrejse i Tibet og et møde med gudinden Kali i Kathmandu. I øjeblikket arbejder hun på fotobogen Unveiled, som handler om de utilslørede kvinder og deres forvandling.

7


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

Wagner 600,-

The Body Shop 165,-

Pilgrim

299-,

HARMONIOUS

NATURE

Simple and comfortable Kop & Kande 269,95

er itt

9-,

12

Gl

COLORFUL SPRING - Farvetrends 2016 Triumph 379,-

Glitter 499,-

Triumph 199,-

Deichmann 299,-

PIQUANT Matas 385,-

HAPPY

GREEN Matas 39,95

Making new moves

Intense energy Samsøe samsøe 400,-

Saint Tropez 499,95

Sport24 400,-

PINK

Kop & kande fra 299,95

H&M 349,-

8


NY B

UTI

K

Bytorv Horsens - 86125687

395,395,-

995,-

1495,-

4200,-

Armbånd med gravérbar sølvcharm 3 5 0 ,-

4 9 5 ,-

395,-

3200,-

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer!

Fri fragt på www.vibholm.dk

J E W E L L E RY

LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE I MERE END 300 BUTIKKER 9


SAINT TROPEZ BYTORV HORSENS TLF.: 75 61 06 10. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER. SAINTTROPEZ.COM

HIGHSTREET

FASHION

SINCE 1986

BLUSE

*Tilbuddet gælder for vores standardsortiment inden for kropsplejeprodukter i perioden 5/4 - 2/5 2016. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, og gælder ikke på produktnyhederne Fuji Green Tea™ og British Rose. Rabatten fratrækkes det billigste produkt.

349.95

FORKÆL DIN HUD TIL FORÅRET KØB 2 KROPSPLEJEPRODUKTER OG FÅ D E N B I L L I G S T E T I L H A LV P R I S * Vores produkter plejer, giver velbefindende, men lover aldrig mere end de kan holde. Alle produkter er fremstillet ved hjælp af de fineste ingredienser indkøbt fra alle fire verdenshjørner, de er ikke testet på dyr og er velegnede til vegetarer. Lige nu kan du kombinere dine favoritter, der indeholder plejende Community Trade ingredienser og dermed giver både din hud og lokalsamfund rundt om i verden lidt ekstra omtanke.

Søndergade 14, 8700 Horsens, Tlf. 75122224 thebodyshop.dk

10

Fredag den 6/5 tilbyder vi gratis håndmassage og mini makeovers hele dagen.

Facebook.com/TheBodyShopDanmark Instagram.com/thebodyshopdk


NY B

UTI

K

Bytorv Horsens - 86125687

HELE BUTIKKEN

Gælder ikke bestilte og i forvejen nedsatte varer!

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer!

VIND I BUTIKKEN 30-04-2016

02-05-2016

03-05-2016

VÆRDI 2498,-

VÆRDI 3494,-

VÆRDI 1298,-

KOM IND I BUTIKKEN OG DELTAG I KONKURRENCEN! 11


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

Matas 175,-

DRAMATIC

Kop & Kande 4.799,-

RED

Timeless and hot H&M 79,95

Deichmann 299,-

The Body Shop 165,-

COLORFUL SPRING - Farvetrends 2016 Zizzi 449,95

Message 799,95

Wagner 400,-

Matas 255,-

ENERGETIC

BLUE

Immortal calm Samsøe samsøe 500,-

qUINT 850,-

PLAYFUL

Change 430-

Matas 199,Sport24 700,-

Change 230,-

YELLOW

Happy and creative 12

Message 499,95


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

DU HAR NU MULIGHEDEN FOR AT VINDE EN BRILLIANTRING

Når du køber en kage hos Mad&Brød Når du køber en Q-week kage, deltager du i konkurrencen om en elegant ring fra Guldsmed Vibholm guld og sølv. Det er en 14 karat guldring med en 0,09ct W/VS. brillant fra

Hver kage har sit unikke nummer og sælges fra d. 2. maj til d. 7. maj 2016. Fra mandag den 9. maj kan du tjekke, om du har vundet, hos Guldsmed Vibholm guld og sølv.

Værdi 4.995,-

13


SPRING NEWS INSIDE HORSENS Saint Tropez 299,95

Must-have

BLONDER

H&M 79,95

Giver det flotteste romantiske look. Vil du give det romantiske lidt kant – så mix det med et par jeans.

BAR SKULDER

Me ssa ge 49 9

,95

Er tilbage i år, og der er ikke noget mere sexet end at vise sine solbrune skuldre frem. Message 399,95

STYLIST TIPS - Look the way you feel MIKS I STEDET FOR AT MATCHE

Tænk i kontraster i de styles, du tager på. Mix gerne forskellige materialer som f.eks. læder, silke, uld og bomuld.

H&M 79,95

Pilgrim 499,H&M 79,95 Glitter 129,-

SOLBRILLER

Runde solbriller slår igennem i år. Men er du til det ”sikre”, så vælg den klassiske ”Wayfarer-brille”.

Viste du, at... Skoene må forsat gerne være behagelige eller bære præg af ”herre-looket”. 14

Vitamin boost

TIP The Body Shop 225,-

Sport24 750,-

SKAB DIN EGEN STIL Mobilcovers er perfekte til at skabe din egen stil. Du kan også nemt skifte dem ud, når du får lyst til et andet udtryk. Glitter 79,95

Bianco 899,-

Saint Tropez 499,95

Samsøe Samsøe 3.7

00,-

H&M 79,95


summer time knickers

349 95

knickers

249 95

STR. 42–56

knickers

299 95

ZiZZi . bytorv horsens . 5339 1576 ZiZZi.dk . Facebook.com/ZiZZi.bytorvhorsens 15


SPRING NEWS INSIDE HORSENS

SalatTøsen Mette Løvbom

KOM OG MØD

SALATTØSEN Lørdag d. 7. maj kl. 11.00-14.00 PÅ CENTERTORVET

INGREDIENSER 2 avokadoer saft fra ½ citron 2 appelsiner 1½ dl edamamebønner uden bælg 8 radiser 1 rødløg 10 grønne asparges 1 håndfuld frisk koriander 1 portion hvidløgsdressing

FORÅRSSALSA

En salat skal pirre alle sanserne og være smuk, for mad spises lige så meget med øjet som med ganen. Derfor er det vigtigt, at en salat både frister og stråler rent visuelt, så man næsten ikke kan modstå at sætte tænderne i den. Da jeg lavede min forårssalsa første gang, blev alle i rummet nærmest euforiske, da salaten landede på bordet. Den har et farvespil og en gnist, der mætter øjet og sætter tankerne i gang. Efter en lang vinterperiode higer vi efter farver og sødmefyldte forårssalater. Derfor er forårssalsaen altid et hit til enten pinse-, påskeeller den hyggelige pigefrokost.

FREMGANGSMÅDE:

Fjern skræl og sten fra avokadoerne. Skær avokadokødet i små tern, læg dem i en skål og pres citronsaften henover. Skær skrællen af appelsinerne med en skarp kniv ved at føre den fra top til bund. Skær appelsinfileter ud med kniven ved at føre den langs hinderne. Alternativt så pil appelsinerne, del dem i både og skær bådene ud i tern. Blancher edamamebønnerne ved at hælde kogende vand over de frosne bønner og lad dem stå og trække i 2 minutter. Hæld vandet fra. Skær radiserne i skiver. Pil rødløget og skær det i fine tern. Bræk den grove bund af aspargeserne og skær dem i små tern. Vend alle grøntsagerne og frugterne med dressingen og pynt med lidt frisk koriander. Spis salaten til svinekød eller kylling.

Brug også

Søstrene Grene Skål 39,60 Bestik 24,40 16

Søstrene Grene29,88

Kop & Kande 249,95

Søstrene Grene 12,98

Søstrene Grene 17,33


17


18


19


ME

R E END ÉN O

G

P

Å

RABAT

HEL

SPRING

E

T

25%

BH 379 KR TRUSSE 199 KR

B

B E KØ

Øreringe 79,90

Halskæde 99,90

V E L KO M M E N I D I N LO K A L E T R I U M P H B U T I K BYTORV HORSENS, TEL. 76 69 21 23

20

@glitterhorsens


N E TO P N U

195,SPAR 35,-

Baylis & Harding Gaveæske Body Wash 300 ml, Body Lotion 200 ml

11995

Nilens Jord Eye Cream 20 ml

Baylis & Harding Gaveæske Body Wash 100 ml, Body Lotion 100 ml, Boxed Soap 100 g

7995

8. maj er mors dag GLÆD HENDE MED EN SKØN GAVE

Plaisir Kropsplejeprodukter

59

SPAR

60,-

de Velduf tende n je og ple kropsolie

spar

20% på ALT* Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen Flere varianter. 15-200 ml max. 10.400,00/l PRISER FRA 76,TIL 196,-

*Gælder ikke Ilse Sun produkter

frit valg 95

100-220 ml max. 599,50/l 200 g 299,75/kg NU 196,-

Matas bytorvHORSENS Tlf. 75628744. Tilbuddene gælder 24. april - 14. maj.

NU 156,-

21


n æ l e c r o p t k Smu hyggestunder til Procelæn

Ass. farver og designs

18 PRIS PR. STK. FRA

80

Velkommen hos Søstrene Grene

bytorvHORSENS - 1. SAL

Følg Anna og Claras kreative verden på: Facebook - Instagram @sostrenegrene Vejl. udsalgspriser. Søstrene Grene tager forbehold for tastefejl, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.

22

www.sostrenegrene.com


✔ 3-trins skæresystem ✔ Automatisk rengøring ✔ Oplades ved ét tryk ✔ 45 min. barbering pr. 1 times opladning

✔ 3 skæreringe for hurtig barbering ✔ til korte stubbe og lange hår ✔ Vippefunktion ✔ 60 min. barbering pr. 1 times opladning

CERAMIC TITANIUM

IQ Stegepande

Classic stegepande

Normalpris 1089,95

Normalpris 679,95

Til alle kumfurtyper.

Til alle kumfurtyper - dog ikke induktion.

Dansk produceret. Titanium-non-stick.

Dansk produceret. Titanium-non-stick. 28 cm.

28 cM

28 cM

49995

29995

____________ SPAR 590,-

SHAVER INKL. RENGØRINGSSTATION

SHAVER

99995

799,-

____________ SPAR 700,-

____________ SPAR 500,-

Shaver

Shaver

Series3. Model 350cc.

Tilpasser sig ansigtets konturer. Barberer både korte og lange hårstrå tæt med et enkelt strøg. Mild mod huden. Langhårstrimmer. Inkl. rengøringsstation. Normalpris 1299,-

____________ SPAR 380,-

Powertouch. Model Pt925. Vaskbar. Vipbare skær. Pop-uptrimmer. LED-display. Vaskbar. Inkl. opladeenhed og etui. Normalpris 1699,-

Stegepande

Rotissér OPTIHEAT. SUPERIOR BELÆGNING. HÅNDTAG I STØBT, RUSTFRIT STÅL. StegePAnDen BESKYTTET MOD OVEROPHEDNING DeR Ikke kAn - BLIVER IKKE VARMERE END 230°c BRænDeS AF På PÅ INDUKTION. InDuktIOn TIL ALLE KOMFURTYPER - ISÆR VELEGNET TIL INDUKTION. Normalpris 28 cm

999,95

24 cm

849,95

nu

59995 54995

SPAR 400,SPAR 350,-

Vi har alle de kendte mærker Stel

Blå Mega Riflet. Design: Karen Kjældgård-Larsen. Håndmalet.

Vase

SPAR

20%

På uDVAlgt Blå MegA RIFlet Stel

Desserttallerken Coupe. Ø19 cm. Normalpris 399,95 319,95

SPAR 80,-

Frokosttallerken Coupe. Ø23 cm. Normalpris 479,95 383,95

Middagstallerken Coupe. Ø27 cm. Normalpris 649,95 519,95

SPAR 96,-

SPAR 130,-

Frokosttallerken

Dyb tallerken

Dyb tallerken

Middagstallerken

SPAR 80,-

SPAR 96,-

SPAR 106,-

SPAR 120,-

SPAR 130,-

Ø22 cm. Normalpris 479,95 383,95

Ø21 cm. Normalpris 529,95 423,95

Ø24 cm. Normalpris 599,95 479,95

49995 nyheder

Desserttallerken Ø19 cm. Normalpris 399,95 319,95

Hvid Riflet. Design: Arnold Krog. H15 cm.

Ø27 cm. Normalpris 649,95 519,95

Blå Mega

Musselmalet

59995

69995

Riflet. Design: Karen Kjældgård-Larsen. H12 cm.

Riflet. Design: Karen Arnold Krog. H12 cm.

bytorvHORSENS 23


Misaki Kawai Her er Misaki Kawai. Hun er en japansk kunstner der arbejder i Japan og USA. Hun har primært malet sig frem til sine karakteristiske figurer, men hun arbejder også med skulptur og installationer og bruger papmaché, stof, bøger, foto, video, lyd, stanniol og tøj. Hendes finurlige værker er fulde af humor, legeglæde og referencer til både amerikansk og japansk pop- og tegneseriekultur. Kawai har udstillet på museer verden over – fra MoMA PS1 i New York til Watari Museum of Contemporary Art i Tokyo.

Tiger og Misaki Tiger vil gerne give så mange som muligt adgang til at opleve Misaki Kawais legesyge kunst, kreative eksplosioner og positive energi. Derfor inviterede vi hende til at slippe sin kreativitet løs på en ny måde. ”Samarbejdet med Tiger har gjort det muligt for mig at dele sjove oplevelser med rigtig mange mennesker,” siger Misaki Kawai.

Kunst i Tiger

2. 1.

Tiger har tidligere arbejdet sammen med kunstnere, designere og musikere for at give dig adgang til kunst som overrasker og pirrer din fantasi. Og for første gang har en kunstner nu skabt et helt univers udelukkende til Tiger. I løbet af det sidste års tid har Misaki Kawai og vores designteam arbejdet tæt sammen for at skabe Tigers første kunstnerkollektion – og for at slippe smilet løs hjemme hos dig med roterende rumstationer, glade bananer og jordbær på hjul.

4.

6.

5.

1. Grillhandskeræv 20 kroner. 2. Cover til iPhone 5/5s 30 kroner. 3. Bananpude med fyld 50 kroner. 4. Yogamåtte 200 kroner. 5. Mulepose 20 kroner. 6. Spillekort i papæske 20 kroner.

Tilbuddene gælder fra d. 29.04.2016 og så længe lager haves. Tiger tager forbehold for trykfejl og leverancesvigt. © Tiger 2016.

3.


SO O TI M GS ME Å OP L LA HUSK DL BO TJE TE EM NU NE NIG AF S P R D HT VO Å D U RE IN SK EK UN ØB DE , KL UB Koncept, design og effekt retouche: KeepItMoving.dk / Foto: Mark Roberts, SPORT 24

LATE NIGHT ONSDAG D. 4. MAJ KL. 10:00-22:00

-20% GÆLDER IKKE I FORVEJEN NEDSATTE VARER, KAMERAER OG URE BLIV VIP MEDLEM OG FÅ OP TIL 12% I BONUS WWW.SPORT24.DK/VIP

SPORT 24 bytorvHORSENS Søndergade 6-10 Telefon 30 21 34 10 www.sport24.dk

Mandag-torsdag Fredag Lørdag

10.00-18.00 10.00-19.00 10.00-16.00 25


26


27


28


One cool shoe. One step ahead. deichmann.com

30

LĂŚdersko Str. 40 - 45 1 314 276

449,-


Kæmpe

SANDAL MARKED Kom ind og kig og spar masser af penge på sommerens sandaler.

PÅ ALLE VARER*

Ca shot før 799

Angulus

NU 599,-

før 899

bytorvHORSENS / Tlf. 75 65 66 68

Billi Bi

før 1200

NU 500,Ara

NU 800,-

før 599,-

B&Co

CHANGE.COM *Køb 3 dele, betal for 2. Tilbuddet gælder Club CHANGE medlemmer og kan ikke kombineres med andre rabatter. Du betaler kun for de 2 dyreste dele.

KO M T I L

STYLING EVENT HOS PILGRIM MANDAG DEN 2. MAJ FRA KL. 13 – 17.

før 449,-

NU 400,Fitflop

NU 300,-

før 849,-

Vagabond

Kom til styling event hos Pilgrim og bliv stylet med sommerens fede smykker. Prøv løs indtil vi finder det helt rigtige til dig. Vores fotograf tager et billede af dig bagefter, som du selvfølgelig får tilsendt, og samtidig er du med i konkurrencen om de smykker, som du er stylet med.

før 699,-

NU 650,B&Co

NU 500,-

før 399-

NU 200,Søndergade 16 - Horsens 31


Women always deserve new shoes. Komfortsko LĂŚder 1 125 243

449,-

deichmann.com

32


Vase

Årets Mors Dags hjerte 2016

Omaggio. Design: Reckweg & Nordentoft. Perlemor. H12,5 cm.

199

95

H20 cm.

349

95

Vase

Hammershøi. Design: Hans-christian Bauer.

Karen Blixen. Design: Ole Kortzau. H6 cm. Forsølvet.

H30,5 cm.

H12,5 cm. Hvid.

449

249

95

95

HjERtE

H20 cm. antracitgrå.

34995

vaSE H12,5 cm

9995

24995

Kun hos Kop Kande

Vi har alle de kendte mærker Juleuro 2016

H8,3 cm. Forgyldt messing. 24 karat guld.

Peberfugl eller Saltpingvin

valnød, ask og ahorn.

39995

PEBERFugl EllER SaltPiNgviN

Vase

Lyngby Melodia. H25 cm. Krystal. Normalpris 499,95

69995

nyhed

14995

SPAR 350,-

Årsnissepar 2016 Olivia & Bastian H12,5 cm. Pr. sæt

34995

Mor nisse

Bette Etly Kunstner: Etly Klarborg H20 cm

24995

Abe

Design: Kay Bojesen. teak/limba. H40 cm/siddende H28 cm.

2995,H20 cm.

89995

bytorvHORSENS 33


S N E Y B E T S D BE t e f f Bu bruNch B U F FET kl. 10.00 - 16.00

79,-

VI LIGGER PÅ SØNDERGADE 6

AFTEN T E F F BU 21.00 0 3 . 6 1 . kl

, 9 1 1

børn under 12 år 49,P-huset har åbent til kl. 21.00 Centergange har åbent til kl. 21.00 KLIP UD OG MEDBRING!

bordbestilling

75618080

VÆrdikuPon

KLIP UD OG MEDBRING!

Bestil 2 X Brunch/frokost-/aftenBuffet - betal kun for 1 34

Kuponen gælder både til frokostbuffet og aftenbuffet. Tilbuddet gælder kun ved bestilling af drikkevarer. Gælder ikke særarrangementer, som f.eks. Late Night


BRUNCHBUFFET Mandag - Lørdag: 9.30 - 14.00

Fyldt med lækkerier og stor salatbar. Inkl. fri kaffe og the

BURGER/ PASTA-BUFFET Mandag - Lørdag: 14.30 - 18.00 Fredag: 14.30 - 19.00

Fyldt med italienske pastaretter, byg selv-burger, samt stor salatbar. Inkl. fri kaffe og the.

KUN

79,Børn u/10 år

49,-

KUN

89,Børn u/10 år

49,-

TAPAS Du sammensætter selv din tallerken. Vælg mellem 19 lækre retter.

1 ret 3 retter 5 retter 7 retter

42,79,115,149,-

TRÆNGER DINE SKO TIL EN NY HÆL? Nye hæle

Dame 86,- // Herre 95,-

GAVEN TIL KONFIRMANDEN, BRUDEPARRET ELLER...

KØB GAVEKORTET HOS

35


STORT UDVALG

CENTRAL BELIGGENHED FASTE ÅBNINGSTIDER ALT UNDER ÉT TAG SHOPPING & EVENTS HYGGELIGE SPISESTEDER MODE & TRENDS IMØDEKOMMENDE BETJENING BØRNEUNDERHOLDNING GLÆDE & HYGGE GRATIS WIFI TØRVEJR PARKERINGSFACILITETER

ÅBNINGSTIDER -der er til at forstå!

10 -18 10 -19

MANDAG -TORSDAG

FREDAG

10 -16 LØRDAG

Mad & Brød · Café Check In Café Bytorv Tjek www.bytorvhorsens.dk for deres ekstra åbningstider

bytorvHORSENS · Søndergade 10-14 · 8700 Horsens · tlf. 70101480 · www.bytorvhorsens.dk · Udgives i samarbejde med reklamebureauet Superego. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Profile for Superego A/S

bytorvHORSENS UGE 17 Q-week  

bytorvHORSENS UGE 17 Q-week  

Advertisement