Page 1

01-2960/10’11 • Sensire

Sensire biedt ondersteuning met de volgende diensten:

Sensire en Yunio

wijkzorg wonen met zorg zorg op afstand thuisbegeleiding thuiszorgwinkels thuishulp (bij ‘t huishouden) maatschappelijk werk gespecialiseerde ondersteuning: - bij hartfalen - bij revalidatie - bij astma en COPD

Bij Sensire kunt u dag én nacht terecht voor een compleet pakket aan diensten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Persoonlijk, op maat en dicht bij u in de buurt. U kunt bij Sensire terecht voor advies, ondersteuning en zorg van deskundige medewerkers.

Yunio is onderdeel

Sensire

Yunio

Informatie en advies 24 uur per dag bereikbaar: 0900 - 88 56 (10 ct/min) info@sensire.nl www.sensire.nl

Informatie en advies 24 uur per dag bereikbaar: 0900 - 98 64 (10 ct/min) info@yunio.nl www.yunio.nl

van Sensire. (Aanstaande) ouders kunnen bij Yunio terecht voor kraamzorg en jeugdgezondheidszorg. Yunio ondersteunt ouders in de ontwikkeling van hun kind(eren) van baby tot kleuter.

Uitnodiging Open dag Sensire

- bij wond, decubitus en stoma - bij oncologie - in de palliatieve zorg - bij diabetes - bij logopedie - bij Parkinson - bij fysiotherapie - na beroerte - bij dieet en voeding - bij antroposofische levenswijze - met ergotherapie - met verpleegkundig technische handelingen - bij dementie

is onderdeel van Sensire.


Beste relatie, Sensire is verhuisd! Veel medewerkers van Sensire en Yunio werken tegenwoordig gezamenlijk in het voormalige gemeentehuis in Varsseveld. Een prachtig pand met een rijke historie dat midden in de Achterhoek staat. Net als Sensire zelf. We hebben hard gewerkt om het gebouw voor onze medewerkers op maat te maken. Het oude pand heeft een mooie, eigentijdse uitstraling gekregen. We zijn erg trots op het resultaat en laten u graag zien hoe het eruitziet. Bij Sensire draait alles om de relatie tussen klant en medewerker. Onze teams zijn zelfstandig, staan dicht bij de mensen en krijgen alle ruimte om goede zorg te bieden. Vanuit ons nieuwe pand kunnen we dat nog beter mogelijk maken. Nu de medewerkers van zeven panden samen in één gebouw werken, weten we elkaar sneller te vinden waardoor we efficiënter werken. Dat betekent dat we meer tijd en aandacht overhouden voor onze klanten. Op donderdag 15 maart organiseert Sensire een open dag, speciaal voor relaties. U bent van harte uitgenodigd om de nieuwe sfeer te komen proeven. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met koffie en thee. Daarna kunt u op uw gemak het pand bekijken en een praatje maken met een van onze relatiemanagers. In de raadszaal staan een hapje en een drankje voor u klaar als u na afloop nog wilt napraten. Wij zien u graag op 15 maart! Er is voldoende parkeergelegenheid achter de Van Pallandthal (sporthal). Wij verzoeken u uw auto hier te parkeren.

Open dag Sensire 15 maart van 16.00 tot 18.30 uur Boterstraat 2, 7051 DA Varsseveld

Sensire uitnodiging  

Sensire uitnodiging

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you