Page 1

Ørsta Marina Systems - trygghet skaper trivsel

3

tt y n

01 2 i n

ju

a

rin a M

- Kvalitet var nøkkelordet for Sodefjed Hytteområde Denne gangen tar vi turen ned til Sørlandets hovedstad Kristiansand og ser på leveransen som Vik Ørsta avd. Marina har gjort til Sodefjed Hytteområde. Sodefjed Hytteområde er et idyllisk sted som ligger i indrefiléten av skjærgården og helt i starten av Norges mest kjente og ikke minst meget vakre Blindleia. Naturlig samlingsplass på brygga Sodefjed Hytteområde ble etablert i 1986 og de 116 hyttene ble ferdigstilt i perioden fra 1986 til 1990. Det er etablert fotballbane, tennisbaner og selvfølgelig lekeapparater for de minste. For de som ønsker bare en liten spasertur, er det fine muligheter for å rusle seg en tur på svabergene. Bryggeanlegget er den naturlige samlingsplassen, hvor en kan ta med seg fiskestangen og prøve lykken. Om en ønsker å slå av en prat, er det nok av muligheter på bryggekanten. Folk i alle aldrer myldrer på bryggekanten i vårsolen for å besiktige det nye bryggeanlegget. 155 båtplasser Totalt 155 plasser er nå lagt ut i Vik Ørsta sitt Futura-konsept. - Hvordan synes du bryggeanlegget tar seg ut, ”bryggesjef” Tore Fintland? - Vi er veldig godt fornøyd med leveransen og så langt ser alt veldig bra ut. Montasjeguttene gjorde en veldig profesjonell og god jobb under svært vanskelige værforhold, forteller Fintland. Det gamle bryggeanlegget var 27 år og modent for utskifting.

- Vi er veldig godt fornøyd med leveransen av det nye bryggeanlegget, forteller bryggesjef Tore Fintland.

40 års forventet levetid - Hva var viktig for dere når dere skulle gå til anskaffelse av et nytt bryggeanlegg? - Det viktigste for oss, var å finne en leverandør som kunne tilby en løsning som vi ville bli fornøyd med. Kvalitet var et nøkkel ord for oss. Vik Ørsta leverer et anlegg som har 40 års forventet levetid, noe som er 20 år lengre enn alle andre konkurrenter. Det gjør ingenting at anlegget i tillegg er pent. Spesielt for utriggerne, som er fullfendret, har vi i ettertid fått ros for et godt valg, smiler Tore. Billigst på sikt Han forteller videre at det var totalt fem tilbydere som var med i anbudsprosessen. - Vi fant fort ut hvem vi ønsket å gå videre med og Vik Ørsta avd. Marina var en av dem.

Vi fikk tidlig en indikasjon på at Vik Ørsta var den dyreste løsningen når vi ser anskaffelseskosten. Forts. på s. 2.

Ørsta Futura på Sodefjed Hytteområde.

www.vikorsta.no Vik Ørsta AS avd. Marina

Strandgata 59

N-6150 Ørsta

Tel: +47 70 04 52 50

marina@vikorsta.no


Hovedartikkel forts.

Faktisk 35 % dyrere var anlegget fra Vik Ørsta. Tar vi med i regnestykket at anlegget vil holde dobbelt så lenge som de andre, er det faktisk et veldig godt kjøp. Vi var faktisk aldri i tvil, sier han skråsikkert og med et lurt glimt i øyet. Mange fordeler - Hvilke fordeler mener du bryggeanlegget fra Vik Ørsta har i forhold til de andre anbudsgiverne? - Jeg vil trekke frem hengslene, som er veldig solide og som ikke gir fra seg støy. Design og ikke minst fullfendret utriggermateriell er også viktige punkter. Skrudde løsninger gjør også at du har mulighet til å skifte ut komponenter om uhellet skulle være ute.

Vik Ørsta ønsker Sodefjed Hytteområde

til med det nye bryggeanlegget. 1. lykke Sodefjed

Nyhet! Futura utrigger leveres nå i 12m lengde Den nye 12-meter utriggereren er sterk og stabil. Det er lagt vekt på å begrense størrelsen til trekantfeltet slik at store båter kan komme helt inn til bryggen med akterplattformen. Selv om størrelsen til trekantfeltet er begrenset, er likevel styrken på 12m utriggeren ivaretatt. Dette er løst ved å forsterke stålrammen og øke styrken mellom trefender og betongbrygge. Klaven for trefender er også kraftigere og det er montert doble hengsler av Ørsta sine patenterte lydløse hengsler. Utriggeren leveres med tre pontonger slik at vekten er balansert og den belaster dermed ikke bryggen vertikalt.

Vik Ørsta avd. Marina leverer nå Futura utrigger i 12 meter lengde.

14 stk 12m furura utriggere leveres nå til solsiden i Trondheim.

http://kart.gulesider.no/print?profile=no&mapType=aeria

Ny markedssjef i august

Det er lagt vekt på å begrense størrelsen til trekantfeltet slik at store båter kan komme helt inn til bryggen med akterplattformen.

Sjekk kampanjepriser i vår nettbutikk på

www.vikorsta.no Messekalender 2. halvår 2013 - Båter i Sjøen, Bjørvika 5.-8. september - Stavanger Bil & Båtmesse, 12.-15.sept. - Mets, Amsterdam 19.-21. november

Frank Håkon Garnes starter som markedssjef i Vik Ørsta avd. Marina i august. Han kommer fra en stilling som salgssjef hos Brimer Kvamsøy AS og har lang fartstid innenfor det maritime.

Frank Håkon Garnes

Ny i avdelingen er også ordrebehandler Sonja Aksnes, etter flere år i annen stilling i Vik Ørsta AS. For kontaktinfo, se www.vikorsta.no

Sonja Aksnes

2013 06 marinanytt hq  
2013 06 marinanytt hq  
Advertisement