Issuu on Google+Jules: Már csak ki kell találni,hogy mit csináljunk velük? Eva: El kéne őket engedni. Senkinek sem ártanának. Jules: Te meg vagy bolondulva? Rengeteg embert ölhettek már meg. Eva: A barna hajú ébredezik! Jules: Mi? A sisakvirágtól napokig rosszul kéne lennie, ha ilyen nagy dózisban kapja. Eva:Úgy látszik, ő bírja.


Crystal: Hol vagyok, és te ki vagy? Jules: Hagyjuk az idióta kérdéseket. Tudjuk a titkodat. Ezért téged és a két kis haverodat ki fogjuk iktatni. Crystal: Hogy micsoda? Jules: Sisakvirágvirág van a szervezetedben, ami köztudottan legyengíti a vérfarkasokat, túl nagy mennyiségben pedig megöli őket. Crystal: Miért, miért csinálod ezt? Jules: Ez a dolgom. Crystal: Akkor legalább, a szőke lányt engedd el, ő nem tett semmit. Jules: Selenah, azt hiszem ez a neve, de nem engedem el,ahogy Tylert sem a fiút aki mellette fekszik, érted senkit!


Jules: Viszlรกt!


Eva: Jules, hova mÊsz? Jules: Haza. Eva: Én is megyek. Jules: Gyere.


Selenah: Hm… Stefan te vagy az? Tyler: Nem, Tyler, nem emlékszel rám? Selenah: Nem, hol vagyunk? Tyler: Nem tudom, de én emlékszem rád. Selenah: Tyler, Tyler Andrews? Tyler: Igen. Selenah: A gimiből? Tyler: Igen.


Crystal:* De jรณ nekik, hogy nem tudjรกk mi vรกr rรกjuk.*


Selenah: Még mindig ennyire szeretsz? Tyler: Mindig szerettelek. Selenah: Én is, de… Tyler: De? Selenah: Stefannal összejöttünk és, jövőre tervezzük az esküvőt. Tyler: De hát még csak 18 éves vagy előtted az élet, és a szüleidtől is elmentél, miért csinálsz ennyi meggondolatlanságot? Selenah: Muszáj volt. Tyler: Te is? Selenah: Micsoda? Mond csak ki! Vérfarkas. Tyler: Ezt nem hiszem el, de mióta? Selenah: Egy-két hónapja. Te? Tyler: Én 16 éves korom óta. Selenah: Te jó ég, ez borzasztó.


Crystal: Befejezhetnétek a romantikus találkozásotokat, mert nincs sok időnk hátra. Selenah: Hogy érted ezt? …


Lolah: Selenah hol lehet, már egy hete nem jött haza, és Crystal sem. Stefan: Szerintem, már hívott volna, ha valami baj van, nyugi haza fog jönni. Lolah: Hát jó. Szeretnék mondani valamit…


Stefan: Ő, Lolah ez nem kéne.


Stefan: Nem neked.Dreams 2x4