Page 1

Aznap este:

Stefan: Olyan meleg van, hogy lesĂźlĂśk... este.


Sarah: Hamarosan itt a nyár, még szép, hogy meleg van és lesülsz. Nina: De kicsit uncsi lesz,ha megint itt töltjük a nyarat, el kéne mennünk valahova. Tania: Hova, ha csak este vagyunk emberek? Selenah: Mondjuk elutazhatnánk Las Vegasba, ott este indul be az élet. Stefan: Aha, oda én is el szeretnék jutni egyszer. Sarah: Itt a legjobb alkalom.


Tania: Bocsi, mindjárt jövök, addig tervezzétek a nyarat :D Stefan: És mivel mennénk? Selenah: Bérelhetnénk egy yachtot. Nina: Az nem kerül sokba? Stefan: Selenah és én ismerünk egy csávót, akinek van egy yachtja. Tudod az a tipikus akinek 20 „barátnője” van és luxusvillája tengerre néző kilátással. Sarah: Értem. :D És ő odaadná? Selenah: Igen, jó barátunk. ...


Lolah: Hali!


Selenah: Ki vagy te, mit keresel itt? Lolah Vagyok, és egy feladatom van. Selenah: Miért hasonlítasz rám ennyire, és miről beszélsz?


Lolah: Arrรณl, hogy vagy megรถlรถm a pasid, vagy mรกsok teszik meg.


Stefan: Micsoda? o.O

Lolah: Szeretnél vámpír lenni?


Stefan: Soha! Lolah: Bocsi, nem kérdezni akartam, mivel az tök felesleges lenne. Selenah: Mit akarsz bármit megteszek, csak menj el! Lolah: Nyugi van, erre semmi szükség, nem fogjátok fel milyen veszélyben vagytok ? És nem veszed észre mi történt a barátnőiddel? Selenah: Mi?


Lolah: Hipnotizáltam őket, de mindent hallanak és tudni fognak. Stefan: Hagyd őket békén! Lolah: Miért, hogy itt pofázzanak? ...


Selenah: És most akarsz csinálni? Lolah: Nem volt egyértelmű, hogy átváltoztatom a pasid olyan vámpírrá, mint én ? Selenah: De miért? Stefan: Én nem akarom menj el innenn! Lolah: Mert így nagyobb biztonságban lehettek, és mert gonosz vagyok szivi azért.


Stefan: NEM!


Selenah: Igen, hagyd békén! ...


Lolah: Hm...


Lolah: テ「! Stefan: Miaz? Selenah: Nem tudom!


Stefan: Hah贸!


Stefan: Engedj! Lolah: Nem!


Selenah: Ne! ...

Dreams 6.