Page 15

De Petplan Zorgverzekering via uw dierenarts/fokker Voor uw nieuwe puppy heeft u ongetwijfeld al nagedacht over voeding, een drinkbak, speeltjes, een warme mand, een halsband en een riem. Maar heeft u ook al nagedacht over het afsluiten van een zorgverzekering?

Vanaf die dag is er gedurende 1 maand recht op vergoeding van ziektekosten tot â‚Ź 3.000,-. De MGV loopt na 1 maand automatisch af en is geheel vrijblijvend.

Het mooie is dat u dat ook niet hoeft te doen!

Gelukkig ondersteunen veel fokkers en dierenartsen de Petplan Zorgverzekering. Deze kan al ingaan vanaf de dag waarop u uw puppy ophaalt of wanneer u de dierenarts heeft bezocht. Fokkers die deelnemen aan het Petplan kwaliteitsprogramma en dierenartsen die Petplan Partner zijn, kunnen uw hond direct laten verzekeren. Dit betekent dat wanneer uw puppy onverhoopt ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeval Petplan de rekening van de dierenarts kan vergoeden.

Maand Gratis Verzekering (MGV)  anneer uw fokker deelneemt aan het W Petplan kwaliteitsprogramma of uw dierenarts is Petplan Partner, komt uw pup in aanmerking voor 1 Maand Gratis Verzekering. Dit komt doordat de dierenarts gezondheidswaarborgen heeft afgegeven voor uw pup. De MGV kunt u via email, telefonisch of per post activeren. Na activatie gaat de MGV in op de dag nadat u uw puppy ophaalt bij de fokker of de dag waarop u bij de dierenarts bent geweest.

Verlengen MGV

Gedurende de Maand Gratis Verzekering kunt u besluiten de verzekering te verlengen. U kunt kiezen voor een Basis, Plus of Totaal Pakket en aanvullende verzekeringen afsluiten (www.petplan.nl) Bij de keuze voor een Plus of Totaal Pakket kunt u de kosten van de inenting en worm- of vlooienmiddelen alsnog vergoed krijgen. Nadat u de MGV heeft geactiveerd krijgt u van Petplan een vrijblijvend voorstel om de verzekering te verlengen.

15

Puppylove  

Informatief A6 boekje voor eigenaren van een nieuwe pup. Deze is door dierenartsen te verkrijgen via de webshop van Petplan.

Puppylove  

Informatief A6 boekje voor eigenaren van een nieuwe pup. Deze is door dierenartsen te verkrijgen via de webshop van Petplan.

Advertisement