Page 13

Zorgverzekering

voor uw

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor uw pup met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes of een mooie mand, maar betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.  Net als uzelf kan ook uw pup betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. Meestal kan de dierenarts uw puppy dan weer genezen. De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen. Het is van belang dat u dan in staat bent deze (onverwacht) hoge kosten te betalen.

Puppy

Petplan biedt diverse zorgpakketten en aanvullende verzekeringen aan en is een betrouwbare maatschappij met heldere voorwaarden. De Petplan Zorgverzekering is ontwikkeld door dierenartsen en Unigarant Verzekeringen keert de schades uit. Preventieve zorg (zoals de vaccinatie, vlooien- en wormmiddelen) en ook de chip wordt vergoed.

Wat kost de verzekering?

Petplan, de zorgverzekering voor uw huisdier

De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van het gekozen pakket en het volgroeid gewicht van uw pup Sinds een aantal jaren is het mogelijk (gewicht wanneer het dier volwassen om een zorgverzekering af te sluiten is). Ook de leeftijd van uw hond en de voor uw hond. wijze van betaling is bepalend voor de premie. Op de website van Petplan kunt Vrijwel alle medische kosten ten gevolge u een premie berekenen en vrijblijvend van een aandoening, ziekte of ongeval een offerte aanvragen.  worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Een geruststellende gedachte! Wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met (onverwachte) grote financiĂŤle tegenvallers is het verstandig om uw pup te verzekeren. Als dierenkliniek/fokker Ook is het mogelijk direct een verzekeondersteunen wij Petplan. ring af te sluiten zodat u er zeker van bent dat de kosten van de dierenarts vergoed worden. U wordt dan niet geconfronteerd met financiĂŤle tegenvallers wanneer uw pup iets overkomt.

www.petplan.nl

13

Puppylove  

Informatief A6 boekje voor eigenaren van een nieuwe pup. Deze is door dierenartsen te verkrijgen via de webshop van Petplan.

Advertisement