Page 1

dé huisdierenverzekering

Beste Faunaland klant, U heeft van uw Faunaland winkel een brochure ontvangen van Petplan. In de brochure vindt u alle relevante informatie voor het afsluiten van de Petplan Huisdierenverzekering. Faunaland werkt samen met Petplan en acht het van belang dat u nadenkt over het verzekeren van uw huisdier. De kosten van de dierenarts kunnen behoorlijk oplopen en een rekening van honderden of zelfs duizenden euro’s is geen uitzondering meer. Met een Petplan huisdierenverzekering is uw huisdier verzekerd tegen kosten van ongeval en ziekte.

t.w.v.

€10,Faunaland Cadeaubon Op www.faunaland.nl/petplan-huisdierverzekering kunt u uw huisdier verzekeren. Na enkele weken ontvangt u dan een Faunaland cadeaubon ter waarde van € 10,- . U kunt deze bon vrij besteden bij een Faunaland winkel naar keuze.

Ieder huisdier verdient


dĂŠ huisdierenverzekering

Waarom Petplan Complete zorg en uitgebreide dekking Altijd verzekerd tegen ziekte en ongeval Zorg op maat met uitgebreide vergoedingen Preventieve zorg, zoals inentingen en vlooienmiddelen, mee te verzekeren

Optimaal gemak voor uzelf Unieke declaratieservice: de meeste dierenartsen declareren direct bij Petplan Volledig gespecialiseerd in huisdieren en kundige medewerkers Vrije dierenartskeuze

Met Petplan kiest u voor de meest complete huisdierenverzekering Petplan, dĂŠ huisdierenverzekering. Al bijna 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren. Meer dan 1 miljoen huisdieren wereldwijd verzekerd.

Ieder huisdier verdient

Flyer samenwerking Faunaland / Petplan  

De flyer wordt meegegeven in de nederlandse Faunaland stores als bijlage bij de Petplan brochure.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you