Page 1

ShowCase: Lodam Private Cloud


Dybt afhængig af IT

– derfor er MyClouds hosting løsning oplagt Lodam Electronics lever af viden. Viden om hvordan man intelligent styrer opvarmning og nedkøling. De er så gode til det, at de er en af de førende i verden på deres felt. “For at sikre den viden vi har, og for at kunne udvikle yderligere, så er vi dybt afhængige af sikker og velfungerende IT”, fortæller Torben Frost, der er økonomichef hos Lodam Electronics. “Derfor har vi valgt MyCloud. Her får vi den højeste sikkerhed både når det gælder at beskytte vores viden, men også når det gælder den daglige drift”.

Med viden fra Lodam Electronics blev det nu muligt at styre processen i stedet for bare at tænde eller slukke for varmen eller kulden. Det gav store besparelser på energien og dermed også på økonomien. Det fik BITZER, verdens førende producent af kompressorer, øjnene op for – og så gik det stærkt.

Om Lodam Electronics Datterselskab af tyske BITZER der er repræsenteret i mere end 100 lande worldwide, som opkøbte Sønderborg virksomheden i 2007. Producerer intelligent styring af kompressorer der bruges til køling – i blandt andet containere til international skibsfart – samt ventilationsanlæg og varmepumper til både industri og private. Den viden-tunge del af arbejdet foregår i Danmark. 75 medarbejdere i Sønderborg udvikler software og fin-elektronik. Hovedparten af selve produktionen foregår i Thailand, Kina og Østeuropa.

Eksplosiv vækst Frem til 2005 var Lodam Electronics en ambitiøs virksomhed – men lille. De 10 ansatte på det tidspunkt havde specialiseret sig i intelligent styring af kompressorer, der blev brugt til enten opvarmning eller nedkøling.

I 2007 blev Lodam Electronics opkøbt af BITZER, og siden er antallet af ansatte i hovedsædet på Kærvej i Sønderborg steget til nu 75.

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


www.mycloud.dk

“Derfor er et af kravene til vores hosting løsning selvfølgelig også, at det skal være yderst fleksibelt”, uddyber økonomichef Torben Frost.

på vores fabrik i Thailand, så skal den testes inden den monteres”, forklarer Torben Frost.

“Det skal være muligt hurtigt at kunne tilføje og fjerne brugere. Samtidig skal det være muligt til arbejde hjemmefra – med adgang til alt – så kryptering og sikkerhed skal være i højsædet”.

“Den test kan vi udfører her i Danmark. Derudover kan vi monitorere og supportere, hvis det er nødvendigt. Det er enormt smart, og det er endnu en af grundende til, at vi er så tilfreds med vores samarbejde med myCloud”.

Løsning rækker helt til Thailand

Altid det fulde overblik

Desuden har Lodam Electronics produktion i både Thailand, Kina og Østeuropa. Herfra skal der også være sikker og hurtig adgang.

Rent administrativt og personalemæssigt, så er det også en lettelse med løsningen fra myCloud.

Også her kunne myClouds hosting løsning klare opgaven. Der blev udviklet og installeret et system, så man nu kan sidder hos Lodam i Sønderborg og teste produktionen i Thailand.

Nu behøver Lodam ikke længere have IT-kompetencer i huset, der dækker alt lige fra daglig drift til vedligeholdelse og udskiftning af servere.

“Hver gang der færdig produceres en ny styring - Ja, faktisk kender MyCloud os så godt, at vi bare skal ringe og fortælle, vi har fået en ny ansat, så gør de en PC klar og sætter den op til vores behov. Det er smidigt og effektivt, siger Torben Frost.

“Det er ganske enkelt god service”. Af andre fordele peger Torben Frost på, at virksomheden nu ikke længere spilder plads på have servere stående.

Kontakt os:

Tel: 74 12 33 22 info@mycloud.dk myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


Det hele ligger hos myCloud Det hele er jo sikkert placeret i myCloud topmoderne driftscenter, hvor der både er nødstrøm, brandsikring og overvågning døgnet rundt.

vores service, og – nok så vigtigt for en økonomichef som mig – så har vi altid et fuldstændigt præcis overblik over vores IT omkostninger. Budgettet vælter aldrig”, smiler Torben Frost.

Selv hvis der endelig skulle være forstyrrelser på en PC, så har alle medarbejdere “Og det er rigtig meget værd”. adgang til en driftsportal, hvor de kan rapportere fejl. Her bliver alt logget – både det rapporterede problem, svartid og løsning. “På den måde får vi hele tiden forbedret

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


Kontor Syd Gruppen

- Dækker ethvert behov

3 butikker og showrooms 7 kontorer

Haderslev - Padborg - Sønderborg Vejen - Odense - Herning - Holstebro

Om Kontor Syd Gruppen Kontor Syd blev stiftet i 1978, og er idag, i form af Kontor Syd Gruppen, en total-leverandør indenfor alle virksomheders behov. IT og kontormaskiner Hosting og Cloud Computing Kontormøbler Butik detail-systemer Kontorartikler Reklameartikler C5 bogførring

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk

Lodam  
Lodam  
Advertisement