Page 1

ShowCase: Epoke Private Cloud


Fremtidens IT-løsning sikrer farbare veje i Middelfart og Moskva Virksomheden Epoke er europas førende indenfor glatførebekæmpelse. De sørger for, at der kan køres på vinter-vejene i mere end 30 lande. Den unikke IT-platform sørger myCloud for. Vinteren kan være hård. Is og sne kan der er IT-chef hos Vejen virksomheden mere eller mindre sætte et moderne sam- Epoke. fund i stå, når ingen kan køre på vejene. “Når de bestiller 100 spredere af gangen Og ingen steder kan vinteren være mere til at rydde vejene i Moskva, så fylder det hård end i Rusland. godt i vores ordrebog, som årligt er på cirka 1.000 styk”. “Derfor er russerne også en af vores aller bedste kunder”, fortæller Kim Kristensen, Men russerne er, præcis som kunderne i

Om Epoke Virksomheden her hjemme i Vejen. Her foregår al udvikling samt størstedelen af produktionen. Der er i gennemsnit ansat mellem 220 og 250. De producerer årligt 1.000 spredere – lige fra store lastbiler over traktorer til små håndskubrer. Op mod 80% af den årlige produktion eksporteres til mere end 30 forskellige lande. Epokes årlige omsætning er på 300 millioner kroner.

de andre 30 lande, hvor Epoke er på markedet, ikke kun interesseret i kvantitet:

er dét, vores kunder sætter så høj pris på”.

“Det, der gør os til Europas førende, er kvaliteten”, afslører Kim Kristensen. “Vores spredere er nemlig ikke kun driftssikre og effektive. De er også miljø-venlige. Og det

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


www.mycloud.dk Hver kvadratmeter ryddes Det der gør sprederne fra Epoke så miljøvenlige skyldes den indbyggede teknologi. Opløsningen mellem salt og væske kan programmeres helt præcis. Det sikrer minimalt spild, og det er derfor mere skånsomt for miljøet. Desuden kan højteknologi sørge for, at småveje, sideveje og cykelstier – ja selv busholdepladser - også ryddes hver vinter. På trods af at chaufføren intet kan se, når det hele er dækket af sne og is.

Om sommeren kodes hver kvadratmeter af ruten nemlig omhyggeligt ind via GPS. Når det så bliver vinter, kan hver kvadratmeter af strækningen ryddes – inklusiv busholdepladser.

Fremtidens IT-platform bekæmper vinter “Men alt det ville stå stille uden velfungerende IT”, fastslår Kim Kristensen. “Da vi stod overfor at skulle modernisere, var det derfor vigtigt for os, at få den bedste, den sikreste og – ikke mindst – den mest innovative og moderne løsning”. Da Epoke i foråret 2011 skulle modernisere og opgradere, faldt valget derfor på en Private Cloud løsning fra myCloud. Det nyskabende i løsningen er, at den sørger for, at de forskellige lag i IT installationen bliver

- Vores IT ressourcer bliver nu udnyttet optimalt hele tiden, til stor glæde for hele organisationen, forklarer Kim Kristensen. - Vi er nu blevet meget mere fleksible og kan nu skrue op og ned for kapaciteten alt efter de enkelte behov. - Det er langt mere agilt. poolede sammen. Det betyder, at IT ressourcerne kan tildeles lige præcis der, hvor der er brug for dem.

Kontakt os:

Tel: 74 12 33 22 info@mycloud.dk myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


Super løsning sikrer nattesøvn

Men der er flere fordele ved at samle virksomhedens IT i en private cloud løsning. Før havde virksomheden 20 servere, der hver dækkede forskellige dele af organisationens behov. I dag er det hele samlet et sted.

hardware”, understreger Kim Kristensen. “Og så er det en kæmpe fordel for mig som IT-chef, at jeg nu har samlet overblikket et sted, i stedet for det er spredt ud på vores 20 gamle servere”.

Med den centraliserede løsning er deploy“Det betyder, at vi ikke kun sparer penge på ment af nye applikationer og funktioner strøm, men også på køling og på indkøb af også blevet væsentlig hurtigere. Hvor der før gik to dage inden en ny server og applikation var i drift, så kan det nu gøres på få timer. “Det er guld værd for os, at myCloud kender os så godt, så det udnytter jeg selvfølgelig til al sparring omkring vores IT”, fortæller Kim Kristensen. “Vi har fået en fremragende løsning, og den gør i hvert fald, at jeg kan sove roligt om natten”, slutter han.

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk


Kontor Syd Gruppen

- Dækker ethvert behov

3 butikker og showrooms 7 kontorer

Haderslev - Padborg - Sønderborg Vejen - Odense - Herning - Holstebro

Om Kontor Syd Gruppen Kontor Syd blev stiftet i 1978, og er idag, i form af Kontor Syd Gruppen, en total-leverandør indenfor alle virksomheders behov. IT og kontormaskiner Hosting og Cloud Computing Kontormøbler Butik detail-systemer Kontorartikler Reklameartikler C5 bogførring

myCloud - Elholm 2 - 6400 Sønderborg - CVR 3333333 - www.mycloud.dk

Epoke  
Epoke  
Advertisement