Page 1

BUSINESS AT THE CHAPEL


Get inspired, be inspiring.

Enkele cijfers 814.159 Aantal ondernemingen in België +1000 Jaarlijks aantal nieuwe titels uitgegeven door Lannoo 40 Aantal kerken en kapellen in Brugge 1 Op 18 september 2014 tellen slechts één auteur, één boek en één kapel Be there.


Onder de slogan Business at the Chapel organiseert Shakalaka! in samenwerking met Lannoo Campus vanaf september elke derde donderdagmiddag van de maand exclusieve, inspirerende lezingen in de Schipperskapel in Brugge. De reeks lezingen is ontstaan uit Peter Monbailleu’s wens om creatieve ondernemers met elkaar in contact te brengen. Marketeers en businessauteurs die net een nieuw boek uitgebracht hebben, komen vertellen wat hen in het dagelijkse leven inspireert om te ondernemen, en de luisteraars worden meegenomen in een verhaal rond sales, marketing en creatief ondernemen. We zorgen er bovendien voor dat het publiek achteraf op een netwerksessie de kans heeft om in dialoog te treden met de spreker zelf.

AGENDA* *onder voorbehoud

Vergeet saaie lezingen waar vechten tegen de slaap een groepsactiviteit wordt! Denk liever aan gedreven professionele sprekers die in gesprek treden met een moderator en het aanwezige publiek. Het eerste seminar vindt plaats op donderdag 18 september, met als gastspreker de bekende Nederlandse managementspeaker en bestsellerauteur Jos Burgers. Jaarlijks geeft hij heel wat presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn boeken, en ook deze keer geeft Jos Burgers zijn visie op ondernemen. Na de lezing maakt Jos Burgers tijd voor het beantwoorden van vragen uit het publiek, gevolgd door een ‘networking event’ dat per business seminar van een ander ‘foodthema’ voorzien wordt. Voor de eerste lezing hebben we gekozen voor een ‘High Tea’-concept, waarbij bezoekers verwend worden met English sandwiches, scones, muffins, chocolaatjes, een kopje koffie or anything that’s your cup of tea! Voor een aantal specifieke zaken zijn we op zoek naar geëngageerde partners die graag, al dan niet tijdelijk, hun naam willen verbinden aan dit concept. Uw aanwezigheid op het evenement geeft u de kansen om uw producten of diensten te presenteren aan een select publiek. De waarde van face-to-face contact en het demonstreren van de hoge kwaliteit van uw producten aan potentiële klanten is onontbeerlijk voor u en voor het succes van ons event!

DOELGROEP Business at the chapel richt zich tot creatieve individuen en ondernemers, mensen die bedachte keuzes maken ten aanzien van de producten en diensten die ze consumeren, opinieleiders en early adopters, kortom de ideale doelgroep voor jouw boodschap. PLAATS & PRAKTISCHE INFO Schipperskapel in Brugge Komvest 38 Per sessie mogen 100 mensen deelnemen, dus snel zijn in de boodschap. Een ticket kost €125 euro (btw excl.). INSCHRIJVEN Overtuigd? Schrijf je in via www.businessatthechapel.com Als partner krijg je bovendien een korting van 15%.


Sponsorschap: return 15% korting op het inschrijvingsgeld voor u en uw contacten

Logo en bedrijfsnaam op alle externe communicatie

Ontvangen van gegevens van de deelnemers* *na toestemming

Display en voorstelling van je producten en/of diensten op het feitelijke evenement

Mogelijkheid tot geven van branded giveaways

Hoe kan u sponsoren?

Logistieke sponsoring Catering: We zijn op zoek naar partners die ons kunnen helpen op het vlak van catering. We willen aan ons doelpubliek, jonge ondernemers en creatievelingen, streekproducten aanbieden die passen binnen het thema High Tea. Kan jij ons helpen met Brugse beschuitjes, overheerlijk gebrande koffie of ander lekkers, laat het ons weten!

FinanciĂŤle sponsoring Geldsponsoring: Ook als u niet in natura wenst te sponsoren kan u een steentje bijdragen aan dit unieke event door een geldbedrag te schenken. Voor meer informatie hierover kan u ons altijd contacteren.

Voor wat hoort wat! Wat bieden wij in return? Afhankelijk van uw sponsoring maken wij een op maat gemaakt dossier op. Door deze gepersonaliseerde formule, aangepast aan uw wensen en doelgroep, kan u rekenen op een optimale return. De verschillende mogelijkheden omvatten onder andere vermelding op onze externe communicatie, nieuwsbrief, visibility op het evenement zelf en mogelijkheid tot geven van branded giveaways. Verder bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw contacten uit te nodigen, zij genieten van een exclusieve korting van 15% op het inschrijvingsgeld. Business at the Chapel is een netwerk van ondernemers en creatievelingen die van aanpakken weten. Zorg ervoor dat uw onderneming niet ontbreekt op dit evenement boordevol inspiratie en netwerkmogelijkheden voor professionals en contacteer ons nu voor een vrijblijvend gesprek.


Contact: Kathleen Engwegen businessatthechapel@gmail.com www.businessatthechapel.be

Business at the chapel partnerdossier  
Business at the chapel partnerdossier  
Advertisement