Page 67

Stream er lidt ligesom som Facebook, og lidt ligesom Twitter. Facebook leverer løbende opdateringer fra ens venner og fra de grupper man deltager i. Facebook giver venner mulighed for at sende beskeder og skrive på hinandens vægge - sådan er det også på Stream. Twitter giver os mulighed for at søge på emneord, de såkaldte hashtags, og dermed er relationerne bundet til emnet mere end til et socialt fællesskab. På Twitter kan man følge andre uden at spørge om lov - sådan er det også på Stream. Hvor Facebook måske ved lidt om hvem vi interagerer med, er det på Twitter mere målrettet hvad vi interagerer om. Begge dele har deres styrke, og begge tilgange til Skoleblogs mangfoldighed af brugere og viden, kan udnyttes med Stream.

S KOLETUBE I S TREAM Længst til højre finder man også punktet Skoletube. Med dette punkt i din Stream, kan du her få et samlet overblik over de aktiviteter der finder sted i de kanaler du ejer eller er medlem af. Du kan desuden afspille medierne direkte inde i Stream, eller hvis det er projektfiler også kopiere projektet og arbejde videre i materialet selv. Dermed binder Stream altså begge platforme sammen, sådan at det er hele aktivitetsmængden omkring undervisningen, der er tilgængelig direkte fra dette sted.

SPØRGSMÅL & SVAR ER STREAM NOGET JEG SKAL INSTALLERE? Nej. Stream er en del af Skoleblogs, og kan tilgås fra et hvilken som helst device, der kan gå på nettet. HVORDAN KOMMER JEG I GANG? SideStream 67 Prøv bare at klik på dit brugernavn eller vælg fra forsiden at Skoleblogs.dk - så kommer du direkte ind i værktøjet. Derefter kan det være en god ide at se videokurset om Stream på Lær IT.

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Advertisement