Page 66

kede blogs, er det nødvendigt at være venner, for at man kan følge en andens strøm. Der skal man først anmode vedkommende om Venskab. Som venner på Stream vil I begge herefter kunne følge hinandens aktiviteter dels i den løbende nyhedsstrøm fra jeres forside på Stream, men også ved at vælge Venner i menuen. Derudover kan I nu skrive beskeder til hinanden på Stream ligesom I kan skrive opslag på hinandens væg i Stream. Du bestemmer altså langt hen ad vejen selv, hvilke informationer, der skal strømme ind til dig.

M IN S TREAM - S ÅDAN GØR DU Fra en hvilken som helst side på Skoleblogs kan du altid gå op til højre og vælge dit brugernavn. Herefter kommer du ind på Stream, hvorfra du har en række muligheder.

Her kan du fx under punktet Sider tilgå alle dine blogs, og det smarte ved denne oversigt er, at du herfra også kan se, hvornår du var der sidst, og hvilken aktivitet der senest har fundet sted på bloggen. Fra denne oversigt kan man springe direkte ind til det seneste indlæg i bloggen. Side 66

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Advertisement