Page 34

rammerne til netop dine elever og dine aktiviteter, og dermed er det dig selv, der sikrer den bedste ramme for indhold og aktiviteter.

S ÅDAN OPRETTER MAN EN BLOG

Opret blog

Uanset hvilken skabelon du vil oprette på Skoleblogs, skal du igennem en lille formular, hvor du skal give din blog nogle oplysninger og indstillinger. Det at oprette en blog er derfor det samme uanset om du vil oprette en webavis, en bogblog eller måske bare vil lave 9 en blog fra bunden som byg selv. Se hvordan her . De blogs du opretter, vil fremover være i menupunktet 'Mine websteder' øverst til venstre, samt inde i området 'Stream', som vi kigger på i næste kapitel.

B YG SELV

Den første skabelon hedder Byg selv, og er som navnet antyder en ramme uden særlige målrettede tilpasninger. Denne blog kan derfor både være en god "begynder"-blog, fx for at lære lidt om Skoleblogs, og være velegnet til de brugere, der ved, hvad de vil. Med en 'Byg selv'-blog har man et grundlæggende blog-tema, hvor du kan lave sider og indlæg. Man kan ordne disse i kategorier og menuer og derved lære de byggesten, som en blog indeholder, at kende. 9

http://www.skoletube.dk/video/84298/e142770f3cae638c3241

Side 34

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Advertisement