Page 29

Det smarte er her, at programmet Thinglink åbner i Skoleblogs, og man kan dermed holde sit fokus med færrest mulige afbrydelser. Med Contact Form kan man oprette forbindelse mellem ens besøgende på bloggen og forfatteren. Det kan fx være et stærkt værktøj til at få informationer retur fra læsere, som måske ikke lige er klassekammerater - et spørgeskema til en venskabsklasse, reaktioner fra weekendens fodboldkampe eller emner som læsere fx ønsker at en brevkasse skal tage op.

Visual Composer er et sæt byggeklodser, der kan bruges til en mere visuel formidling, og vil fx være interessant at kende for elever i matematik og samfundsfag, der skal formidle datasæt og 8 statiske materialer på en lækker og tydelig måde. Se videokurset om Visual Composer, og vælg film nummer 5, for at se om datavisualisering. Grafikken herover med 99 og 38% er hentet fra en hjemmeside, der arbejder med statistik i matematik.

et hvilket som helst billede. Dermed kan man altså lave sine egne interaktive billeder, der rummer en samling af informationer og henvisninger. 8 Link til kurset www.laerit.dk/visual-composer-pa-skoleblogs/

Side 29

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Advertisement