Page 11

efter. Mange brugere vil i øvrigt hurtigt genkende den blå fugl, da funktionen jo fungerer på samme måde i Skoleintra, hvor lærerne på den måde nemt kan indsætte medier fra undervisningen ind i kontakten med elever, kolleger og forældre. Så genkendeligheden vil blot styrke brugervenligheden.

S KOLEBLOGS PÅ ALT UDSTYR Skoleblogs er ligeglad med, om man tilgår sin blog fra en telefon, tablet eller computer, og det spiller heller ingen rolle om det er fra brugerens eget device eller fra skolens udstyr, så Skoleblogs virker ganske enkelt for alle på alles udstyr. Det betyder at eleverne kan arbejde videre med deres opgaver på tværs af udstyr, og fx starte på teksten inde i klassen, indsætte billeder fra telefonen, redigerede interviews fra deres iPad, og opdatere indholdet fra computeren derhjemme. Dermed kan forskelligt udstyr udnyttes til det som udstyret er bedst til, og kreativiteten har dermed færre forhindringer.

V ERDENS STØRSTE UDVIK LERTEAM Rent teknisk foregår der en rivende udvikling indenfor Wordpress, som udgør kernen i Skoleblogs. Wordpress er open source, hvilket giver enhver, med lyst og forstand, mulighed for at videreudvikle værktøjerne. Det sikrer også Skoleblogs brugere, at de altid har det bedste værktøj til rådighed, ligesom at nye funktionaliteter, udseender og muligheder konstant og fremover vil være til rådighed. Dermed er Skoleblogs funderet i verdens bedste software, med verdens største udviklerteam i ryggen, og vigtigst af alt - så er det med til at sikre, at brugeren har et produkt på Skoleblogs, hvor opdateringer og tilpasninger ikke er noget, man skal bekymre sig om.

Side 11

Skoleblogsbogen 2014  

Velkommen til den store guide og gennemgang af Skoleblogs utallige læringsmiljøer.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you