Page 38

ning til dine elever på jeres blog. Her kan du jo også via appen Wordpress skrive direkte på din iPad til Skoleblogs.

S KIFT

MELLEM PROGRAMM ER

Du kan altid skifte fra ét program til et andet ved at glide med fire (eller flere) fingre til siden. Derved kan du altså nemt skifte fra fx en åben hjemmeside til et fortælleværktøj etc. Du kan også klikke to gange på frontknappen for at åbne listen over åbne programmer, for her at skifte til det ønskede program.

S AMLET OVERBLIK Vi er ved vejs ende. Vi har været omkring en række apps og ideer. Løbende har du har mulighed for at scanne dig frem til præsentationer af de mange apps. Alle disse film er samlet i kanalen iPad Apps, som du kan komme ind til via dette mærke her til venstre.

E KSTRA

INDHOLD

I kanalen er der også ekstra film, som vi ikke har haft plads til at gennemgå her, fx det lækre tegneprogram 53 Paper, som giver en helt ny tegneoplevelse. En fin funktion her er, at du kan eksportere dine tegninger som enkelte billeder, eller du kan eksportere hele tegneblokken som en pdf til iBook, Dropbox eller direkte ind til Explain Everything. Herved kan du sætte ord på dine tegninger og ændre dine skitser til en billedfortælling. I kanalen finder du alle de 16-20 film, som vi har været omkring her i hæftet.

38

Lær IT på din iPad  

Hvordan får vi det optimale ud af iPad og Lær IT?

Lær IT på din iPad  

Hvordan får vi det optimale ud af iPad og Lær IT?

Advertisement