Page 1

Riggargatan 22 B, 802 86 GÄVLE

PROFIL

Starta Eget-kurs / 2005

Som projektadministratör i projektet Visual Management System på Ericsson i Gävle planerade och kallade jag via Microsoft Outlook till möten, var med på möten och förde anteckningar för att därefter skriva mötesprotokoll som mailades ut till projektgruppen. Jag producerade även i Word, Excel och Powerpoint olika typer av filmallar att användas i projektet. Jag utförde även andra typiska administrativa uppgifter såsom kopiering, beställning av kontorsmaterial etc.

Andra jobb

Kyrkvaktmästare, köksbiträde, fotosäljare i butik, vårdbiträde inom hemtjänsten, personlig assistent, ma/NO-lärare på högstadiet, IT-ansvarig och prepress, egenföretagare inom webbproduktion.

Marknadspunkten, Gävle

MÅL EGENSKAPER DRIVKRAFTER

ARBETSLIVSERFARENHET

Projektadministratör på Ericsson

UTBILDNING

CV

peterkratz

Mediautbildning / 2005 Mediaforum, Gävle

Företagarskolan, Gävle

Diverse kurser på högskola och vid universitet

Statistik, sociologi AOP, pedagogik med inriktning mot personalutveckling, företagsekonomi, arbetsrätt, medie- och kommunikationsvetenskap, engelska, informationsteknik

KUNSKAPER

Vägledningskurs / 2004

B-körkort / 2000

073-844 63 62 peter@peterkratz.se www.peterkratz.se

Personalvetare, administratör, pedagog, egen företagare inom webbproduktion med mera. Har erfarenhet ifrån arbetsområden som storkök, vården, foto, skola och utbildningsväsende. Kreativ mångsysslare med kunskaper inom webbproduktion och foto. Jag har idérikedom, drivkraft och pionjäranda. Vidare älskar jag att lära mig nya saker och att utveckla mig själv. Jag vill utvecklas ytterligare inom de administrativa, pedagogiska, informationsteknologiska (men även andra) områdena och är ständigt på jakt efter att lära mig mer. Analytisk, kreativ, pedagogisk, lyhörd, nyfiken, ambitiös, lättlärd, vetgirig, ansvarskännande, noggrann, målinriktad, ”serviceminded”, självständig, god samarbetsförmåga samt äger förmågan att organisera och strukturera.

Att använda mina mångsidiga kunskaper och erfarenheter inom pedagogik, administration, informationsteknik men även andra områden för att i kvalificerade arbetsuppgifter, som anställd eller som egen företagare, medverka till utveckling inom dessa områden.

Yrkesområden AdminiWebb stration & IT Peda- Storkök gogik

Vård Foto

Språk

ÖVRIGT

Svenska Engelska Tyska Ideellt arbete på Gästrike katthem och som webbproducent, webmaster och webbredaktör för Gefle Frisbee Disc Club och sånggruppen Blå Congo. Foto, musik, film, litteratur, resor, umgås med vänner, djur www.facebook.com/peterkratz

www.linkedin.com/in/peterkratz

twitter.com/KratzPeter

www.youtube.com/user/kratzweb

Peter Kratz CV Adminjobb  
Peter Kratz CV Adminjobb  
Advertisement