Page 1

XpressionManager crossmedia U realiseert zich dat een moderne marketing-campagne niet alleen uit direct-mail bestaat. Campagnes waarin mailingen gecombineerd worden met een campagnesite, email, SMS of zelfs video bewijzen hun kracht keer-op-keer. Door XpressionManager te gebruiken heeft ook u de techniek in huis om crossmediale campagnes aan uw klant aan te bieden. En dat tegen heel aantrekkelijke kosten.

crossmedia

Crossmedia Met behulp van XpressionManager is het erg eenvoudig om een gepersonaliseerde campagne site te genereren. Via een persoonlijke url of unieke code die op papier is toegezonden, logt een gebruiker in op de campagne site. Hier kan hij bijvoorbeeld zijn gegevens aanvullen of een mini-enquete invullen. Met hetzelfde gemak kunt u de doelgroep van de campagne gepersonaliseerde emailingen of SMS-berichten versturen. Responsmeting Alles wat er in het digitale deel van de crossmediale campagne gebeurd, wordt geregistreerd door XpressionManager. Hierdoor kunt u een betrouwbare responsmeting aan uw campagne toevoegen. Het succes van de campagne is hierdoor kwantiďŹ ceerbaar en op basis van de respons kunnen vervolgacties ingezet worden.

cro

ssm

edi

a

Doelgroepbeheer Voor een goede campagne is het vastleggen van de juiste data van de doelgroep essentieel. Met XpressionManager kunt u eenvoudig de gewenste data importeren en exporteren. Hiermee kunnen alle uitingen van de campagne gepersonaliseerd worden. Tijdens de campagne kan de data verrijkt worden door de doelgroep zelf. Alle acties die ondernomen zijn binnen een campagne worden nauwkeurig vastgelegd. Hulp nodig? Met behulp van XpressionManager kunt u volledig zelfstandig campagnes inrichten. Heeft u onvoldoende kennis of tijd om dit zelf te doen, dan kan Xpression dit ook voor u uitvoeren. Door een intensieve samenwerking staan we samen garant voor een goed uitgevoerde campagne en een tevreden klant!


CASE 1: Bouwbedrijf Een bouwbedrijf wilde haar relaties uitnodigen voor een beurs. De beursstand was ingericht als Italiaans dorp met een authentieke espressobar. De uitnodigingscampagne werd met behulp van XpressionManager crossmediaal opgezet. In eerste instantie kregen de genodigden een uitnodiging middels een gepersonaliseerde A5-kaart. Op de kaart werd de geadresseerde via een persoonlijke url uitgenodigd om naar de campagne site te gaan. Op de campagne site kon men zich aanmelden en tevens aangeven worden wat voor soort kofďŹ e favoriet was. Na de aanmelding werd een e-mailbevestiging aan de klant gestuurd met daarin een afbeelding van de gekozen kofďŹ e. Op de dag van de beurs kreeg iedereen die zich aangemeld had een persoonlijke herinnering-SMS, om nogmaals op de beurs te attenderen. Alle uitingen in de gehele campagne waren vormgegeven in dezelfde stijl, waardoor een zeer krachtig consistent geheel ontstond. XpressionManager heeft het gehele digitale traject voor zijn rekening genomen, inclusief de uitgebreide response-meting. CASE 2 Voor een van haar relaties implementeerde Xpression een campagne om relaties van een groep auto-dealers naar hun Kerstshows te krijgen. De campagne bestond uit een gepersonaliseerde uitnodigingskaart. Op de kaart was een persoonlijke url vermeld, met het verzoek de campagne site te bezoeken. Op de campagne site konden bezoekers hun adresgegevens aanpassen, waardoor het adressenbestand werd geoptimaliseerd. Daarnaast kon men vragen beantwoorden over een nieuwe verzekering of de aankoop van een nieuwe auto. Met behulp van deze gegevens was het tijdens de kerstshows gemakkelijk om te anticiperen op de behoefte die de klanten kenbaar hadden gemaakt. Mede door deze campagne werden de kerstshows een groot succes.

web2print

webshop

crossmedia

automatische opmaak

bezoekadres Waanderweg 2, 7812 HZ Emmen postadres Postbus 1128, 7801 BC Emmen

T F E I

0591 676 946 0591 307 025 info@xpressionmanager.nl www.xpressionmanager.nl

XM_Leafl_Crossmedia  
XM_Leafl_Crossmedia  

XpressionManager crossmedia Responsmeting Alles wat er in het digitale deel van de crossmediale campagne gebeurd, wordt geregistreerd door X...

Advertisement