Page 78

csttires.com / bikefun.eu

GUMIKÜLSŐK

76

CST

Gumikülsők, gumibelsők

CST TIRES WHERE PASSION MEETS THE GROUND

A kerékpárosok közül is világszerte egyre többen választják a lassan fél évszázados múlttal rendelkező CST gyár termékeit. Nem véletlenül, hiszen a világ legnagyobb kerékpárgumi gyárából kikerülő külsők és belsők minden felhasználót hamar meggyőznek arról, hogy a CST gumik meghálál-

DEFEKTVÉDELEM A CST többszintű defektvédelemmel látja el gumikülsőit. Az alábbi képeken ezeket a megoldásokat mutatjuk be, jól látható a technológia és a működése is. Hogy gyakorlatban ez mit jelent? Az egyszerűbb változat megvéd az erdei ösvények tüskéitől és a kiálló kövek éles peremétől. A legerősebb változatot ollóval sem tudod átszúrni.

A GUMIABRONCSOK FELÉPÍTÉSE Peremkialakítás: Wire – acéldróttal erősített perem. Tartós, merev kivitel. Folding – Aramid vagy Kevlar® erősítésű perem. Könnyebb, összehajtható kivitel. Anyagösszetétel: Single compound – a gumiabroncs egész futófelülete ugyanabból az anyagból van. Dual compound – a futófelület kialakításkor két anyagot használnak: így egy keményebb, ellenállóbb középső részt és egy puhább, jobban tapadó külső váll-részt alakítanak ki. Biztonság: RS – fényvisszaverő csík a gumi oldalfalán.

ják a bizalmat. Legyen szó a legegyszerűbb kivitelű modellekről, vagy akár a prémium kategóriás termékekről, a CST-nél nincsenek minőség kompromisszumok. Tedd próbára a CST gumikat, és győződj meg kimagasló ár/érték arányukról saját tapasztalataid alapján!

DEFEKTVÉDELMI MEGOLDÁSOK HP

High Protection

A High-protection védelemmel ellátott külsőkbe a gyártási eljárás során az abroncs szövetváza és a futófelület közé egy extra (5 mm vastag) gumibetét kerül. Ez a nagy ellenállású betét minden szúró tárgy behatolását megnehezíti, így sikerrel gátolja meg a defekt kialakulását. KI

Kevlar® Inside

1.5 mm-es, gumiba ágyazott Kevlar® betét a futófelület és a szövetváz között. A Kevlar® szövet ellenáll az éles tárgyak okozta behatásoknak (vágás, szakadás), valamint 1.5 mm-es vastagsága révén szúrt defekt ellen is védelmet nyújt.

EPS

Exceptional Puncture Safety

Az EPS védelemmel ellátott külsők szövete és futófelülete között egy szabadalmaztatott poly-fiber réteg biztosítja a kimagasló védelmet. A szuperkönnyű, sűrű szövet megelőzi külső tárgyak (tövis, szilánk) behatolását, a külső megrongálódását.

APL

Anti–Puncture Layer

Az APL defektvédelemmel ellátott külsőkbe a gyártási eljárás során egy 0.7 mm vastag gumiréteget integrálnak a gumiabroncs futófelülete és belső szövete közé. Ez a plusz gumiréteg segít megelőzni a gumi átszúródását.

Profile for Péter Primusz

Bikefun 2016 Katalogus  

2016 product catalog (Hungarian language version) of BikeFun Ltd. You can find these 17 brands inside: Merida Bikes, CST tires, Northwave sh...

Bikefun 2016 Katalogus  

2016 product catalog (Hungarian language version) of BikeFun Ltd. You can find these 17 brands inside: Merida Bikes, CST tires, Northwave sh...

Advertisement