Page 1

oosmTV

Kreativno oglaševanje na TV zaslonih v javnih prostorih.


Zakaj oosmTV oglaševanje?

oosmTV vam ponuja rešitev v digitalnem oglaševanju. Pri oosmTV verjamemo v napredno in kreativno oglaševanje, ki pritegne več pogledov ter pusti vtis, ki traja. Digitalno oglaševanje je 6x bolj učinkovito od statičnega oglaševanja. Z nami boste dosegli boljše rezultate.


Kako oosmTV deluje?

To dosežemo s predvajanjem animiranih video vsebin, v polni HD kvaliteti, na zunanjih in notranjih TV in LED zaslonih, ki so nameščeni v javnih prostorih tako, da pokrivajo 2/3 prostora (če ne vsega), v katerem so nameščeni. TV zasloni so med seboj povezani v mrežo, ki je razpredena po celi Sloveniji. Nameščeni so v javnih prostorih (lokali, podjetja, dvorane, sejmi, dogodki …), kjer se zadržuje največ ljudi. oosmTV vam omogoča natančno ciljanje željenega občinstva, tako geografsko (cela Slovenija, Dolenjska, Ljubljana …) kot demografsko (študentski lokali, prostori, kjer se zadržuje klientela visoke družbe, obrtniki na celjskem sejmu …).


Kaj oosmTV nudi?

oosmTV smo inovativno podjetje, ki vam omogoča kreativno oglaševanje na TV zaslonih v javnih prostorih. Z napredno tehnologijo omogočamo oglaševanje, ki je primerljivo s klasičnim oglaševanjem (televizijsko, radijsko, časopisno …), vendar po mnogo ugodnejši ceni. Z napredno tehnologijo omogočamo tudi interaktivnost zaslonov in s tem vaših oglasov, s čimer se lahko še bolj približate potencialnim kupcem. Digitalno oglaševanje kaže napredek in kvaliteto oglaševanja ter veča zaupanje v vašo znamko.


BODITE KREATIVNI! OGLAŠUJTE Z NAMI.


www.oosm.tv

oosmTV predstavitev  

oosmTV je produkt podjetja OOSM in je tehnolosko napredna tehnologija, ki omogoca predvajanje animiranih video oglasnih vsebin na TV zasloni...

oosmTV predstavitev  

oosmTV je produkt podjetja OOSM in je tehnolosko napredna tehnologija, ki omogoca predvajanje animiranih video oglasnih vsebin na TV zasloni...

Advertisement