Page 29

In memoriam Het bestuur en de leden van PC Kortrijk melden u met droefheid het overlijden van de heer Freddy Deschamps, echtgenoot van Brenda Van Hamme. Freddy werd geboren te Kortrijk op 17 april 1949 en heeft ons veel te vroeg verlaten op 20 juni 2014. Hij was jarenlang bestuurslid en actief in de petanquecompetitie. Freddy zal blijven leven in onze herinnering. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Wij melden u met grote droefheid het overlijden van de heer Franรงois Brawers, echtgenoot van mevrouw Monique Vercammen. Franรงois werd geboren te Berlaar op 3 april 1937 en is zachtjes in familiekring thuis van ons heengegaan op 22 juli 2014. Hij was lid van PC Duffel. Wij wensen Monique en de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met diepe droefheid meldt het bestuur van PC Pelt en haar leden u het overlijden van de heer Frans (Swa) Vaes, echtgenoot van mevrouw Catho Dekkers. Frans werd geboren te Neerpelt op 3 september 1939 en is overleden te Overpelt op 12 juli 2014. PFV Limburg wenst de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

29

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 3 2014  

Magazine 3 2014  

Advertisement