Page 28

In memoriam

In memoriam De Raad van Bestuur en alle leden van de Petanque Federatie Vlaanderen bieden de bedroefde families hun oprechte deelneming aan. Wij wensen de families veel sterkte in deze moeilijke tijd. Met droefheid melden wij u het overlijden van mevrouw Maria De Koninck, echtgenote van de heer Frans Van der Poten. Maria werd geboren te Asse op 9 oktober 1930 en is er overleden op 19 maart 2014. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Het bestuur en de leden van PC De Berk melden u met droefheid het overlijden van de heer Roger Schepers, echtgenoot van mevrouw Vos Georgette. Roger werd geboren te Koersel op 5 maart 1935 en is, in het bijzijn van zijn echtgenote, kinderen en kleinzoon, overleden in het Sint-Franciscusziekenhuis te HeusdenZolder op 26 mei 2014. Roger ontving in maart 2008 van PC De Berk de oorkonde van 25 jaar lidmaatschap. Hij blijft in onze gedachten als goedlachs en vooral als een man met zeer veel humor. PFV Limburg wenst de familie heel veel sterkte bij het overlijden van Roger.

PC Actief Beveren meldt u met grote droefheid het overlijden van de heer Patrick Colman. Patrick werd geboren op 6 augustus 1956 en is overleden op 1 juni 2014. Wij allen wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.

28

Hierbij meldt het bestuur en de leden van PC ’t Hoekske u het overlijden van de heer Ghislain Van Hove. Ghislain werd geboren te Rosieren op 20 november 1951. Hij was een moedig man en heeft tot de laatste dag gestreden tegen een slopende ziekte, maar heeft helaas de strijd verloren en ons veel te vroeg verlaten op 5 juni 2014. Zijn vele vrienden in Vlaanderen en Wallonië wensen de familie veel sterkte.

Het bestuur en de leden van PC Molenbos melden u met diepe droefheid het overlijden van de heer Charel Cambré. Charel werd geboren te Lier op 26 november 1923 en is aldaar, omringd door zijn familie, overleden in het H.Hartziekenhuis op 09 juni 2014. Langs deze weg willen wij nogmaals ons medeleven betuigen aan de ganse familie.

Het bestuur en de leden van PC Kelchteren melden u met grote droefheid het overlijden van de heer Gustaaf (Staaf) Follon, echtgenoot van mevrouw Florentine Lijnen. Staaf werd geboren te Helchteren op 15 februari 1927 en is zachtjes ingeslapen in het bijzijn van zijn familie te Hasselt in het Jessaziekenhuis Campus Salvator op 10 juni 2014. Veel sterkte vanwege de PFV voor de ganse familie.

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 3 2014  

Magazine 3 2014  

Advertisement