Page 10

Regio's Dit jaar zullen wij hem zeker weer onvermoeid aan het werk zien bij de door de PFV toegewezen Limburgse inrichtingen van de “De Dag van de Veteranen” in KRC Genk op vrijdag 5 september 2014 en de ”De Dag van de Besturen” op zaterdag 6 september 2014 in De Moffel in Lommel. Dat zijn klussen naar Guido zijn hand waar wij hem ten volle aan het werk zullen zien. Hij bestudeert alles en laat zeker niets aan het toeval over, zelfs de kleine details ontgaan hem niet.

Moest hij ooit van adres veranderen dan zou zijn adres er zeker zo moeten uitzien: Guido Reekmans Doublettenstraat 13 bus 0 1300 Petanque Provincie Limburg Herman Croymans

PIB, VIB en BIB Veteranen - het petanquejaar 2014-2015 is gestart PIB Traditioneel opent het nieuwe petanquejaar met de PIB voor senioren. Dit jaar was dit voor Limburg in PC Boekt op 27 april 2014. Bij goed weer werden er sportief spannende spelbeurten gespeeld. Onze beste Limburgse seniorenclubs zijn geplaatst voor de VIB: senioren heren 1e plaats: PC Zig Zag 2e plaats: PC Genenbos 3e plaats: PC St-Truiden 4e plaats: PC Boekt 5e plaats: PC Tongeren senioren dames 1e plaats: PC Genenbos 2e plaats: PC Boekt 3e plaats: PC Pelt De PIB voor veteranen ging enkele weken later door in PC Sparrendal, namelijk op 7 mei 2014. Het weer was niet echt om over te stoefen, maar dat belette onze veteranen niet om er een geslaagd kampioenschap van te maken. Welke Limburgse veteranenclubs waren geplaatst voor de VIB veteranen in PC Boekt:

veteranen heren 1e plaats: PC Genenbos 2e plaats: PC Zig Zag 3e plaats: PC Pelt 4e plaats: PC Boekt veteranen dames 1e plaats: PC Genenbos 2e plaats: PC Interlommel VIB Limburg moet volgens het door de PFV bepaalde quorum, 5 heren- en 3 damesploegen afvaardigen voor de VIB senioren op 7 september 2014 in PC L’ Amigos. Uiteraard zullen de best geplaatste Limburgse seniorenploegen uit de PIB (zoals hierboven vermeld) onze provincie gaan verdedigen aan het Atomium in Brussel. De VIB voor veteranen is doorgegaan in het voorjaar van 2014, namelijk op 14 mei 2014 in PC Boekt. In de voormiddag genoten we allen van een heerlijk lenteweertje, maar de voorspelde regen liet niet op zich wachten in de namiddag. Met enige vertraging werd het volledige programma toch afgewerkt.

10

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 3 2014  

Magazine 3 2014  

Advertisement