Page 26

Uitzending Dan moesten we geruime tijd wachten en mochten we, opnieuw buiten, de achtste of kwartfinale spelen. Daar verloren we jammer genoeg omdat we ons niet genoeg vast konden bijten in de wedstrijd.

Accommodatie: Het hotel bestond uit verschillende grote chalets en we hebben een goede nacht gehad. Alles was ter beschikking en het hotel was goed verzorgd.

Catering: Gedurende heel het toernooi kregen alle uitgenodigde delegaties/spelers een bandje waarmee ze altijd gratis drank konden halen, konden eten in de VIP-ruimte en naar de VIP-lounge konden gaan om van kortbij de carré d’honneur te bekijken.

Dag 2: Het open toernooi (doublette) mocht Nicolas met Staf spelen en ik met Joren. We hebben de eerste wedstrijd gewonnen en de tweede verloren. Staf en Nicolas behaalden hetzelfde resultaat.

Het eten dat we voorgeschoteld kregen was altijd tip top in orde. Er was zelfs keuze tussen verschillende gerechten. Alles wat ik gegeten heb, was zeer lekker en voldoende.

Besluit: Ik ben zeer blij met de kans dat ik heb gehad om nog eens zelf te spelen voor een selectie in plaats van te coachen. Het resultaat lijkt niet zo schitterend, maar dit was het uiteindelijk wel als je de kwaliteit van de tegenstanders bekijkt. Dit kwam echter voor mij niet op de eerste plaats. Die eerste plaats is voor mij gevuld met het plezier en de vriendschap die ik voelde tijdens en na het toernooi zowel met de medespelers als met de coach. Een geslaagde uitzending!!

Vlnr. Nicolas De Neve, Staf Devoldere, Joren D’Heedene en Michael De Greef

26

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 04 2014  

Magazine 04 2014  

Advertisement