Page 24

Initiatorcursus

INITIATOR PETANQUE In 2015 werkt de PFV opnieuw mee aan de kwaliteitsverbetering van de petanquesport. Dit maken we mogelijk door, in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool, de erkende initiatorcursus te organiseren.

Hebt u een passie voor de petanquesport? Streeft u er naar uw eigen kennis te verruimen en deze kennis door te geven aan anderen? Geeft het jou een “kick� om je favoriete sport te doen leren en te zien leren?

Dan is deze cursus zeker iets voor jou! De initiatorcursus bestaat uit: * een algemeen gedeelte (= module 1) * een sportspecifiek gedeelte (= module 2) * didactiek praktijk (= module 3)

Eerstvolgende data: * Algemeen gedeelte: U kan het algemeen gedeelte bij eender welke sporttak volgen. ruim de keuze om een geschikte datum te vinden.

Dit geeft u

* Specifiek gedeelte + praktijk: (= modules 2 + 3) zaterdag 28 februari, zondag 1 maart en zaterdag 14 maart voor module 2 en zaterdag 21 maart, zondag 22 maart en zaterdag 28 maart voor module 3. De cursus gaat steeds door te Gent. Het examen wordt afgenomen op zaterdag 4 april, eveneens te Gent. Voorwaarden tot deelname: * minstens 17 jaar worden in het jaar van de cursus Voor verdere informatie kan u steeds terecht op de website van de Vlaamse Trainersschool en de PFV (www.pfv.be) of via tim-pennoit@pfv.be of telefonisch via 09/243.11.41 Inschrijven voor de cursus is uitsluitend mogelijk via de website van de Vlaamse Trainersschool (www.blosos.be/vts).

24

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 04 2014  

Magazine 04 2014  

Advertisement