Page 34

In memoriam Met diepe droefheid melden wij u het overlijden van de heer Jef Hallemans, weduwnaar van Rooske Van Achteren. Jef werd geboren op 25 juni 1925 en heeft ons verlaten op 25 december 2014. Ook onze Erevoorzitter PFV en BPF, de heer Leo Van Craeyvelt, neemt met onderstaande woorden afscheid van een goede vriend: “Bedroefd om het heengaan van een trouwe vriend en groot medewerker ben ik hem nog steeds dankbaar om zijn jarenlange inzet. Rooske en Jef waren beide fervente beoefenaars van onze sport. Jef werd al snel de leider in een werkende organisatie en zette de puntjes op de i. Hij werd ligascheidsrechter, was van 1984 tot 1995 Voorzitter van de provincie Antwerpen, Voorzitter Administratief VLPS en beheerder in de BPF van 1990 tot 1993. Tevens was hij docent en cursusverantwoordelijke voor de allereerste BLOSO initiatorcursus petanque in 1987 én een uitstekend PR-verantwoordelijke voor de VLPS. Jef lag aan de basis en uitbouw van de provincie Antwerpen en stelde met zijn medewerkers orde waar het nodig was. DANK U WEL, goede vriend Jef, en rust nu vredig samen met Rooske, die je al zo lang moest missen.”

Het bestuur en de leden van Putse Petanqueclub melden u met droefheid het overlijden van mevrouw MarieJosée Wauters. Wij zullen haar missen als een gedreven speelster, voor wie het petanquen eerder een passie was, maar vooral als een graag gezien lid van onze vereniging.

34

Wijnegem petanque meldt met grote droefenis het plots overlijden van de heer Marcel Meysmans. Deze kranige tachtiger speelde tot 2 weken geleden nog mee in de veteranencompetitie. Wij wensen zijn familie en zijn vrienden veel sterkte bij dit afscheid.

Met pijn in het hart meldt het bestuur van PC De Vrienden u het overlijden van haar erevoorzitter, de heer Jean-Pierre De Leeuw, vader van Geert en Kris De Leeuw. Jean-Pierre is ongeveer 20 jaar voorzitter geweest van PC DE VRIENDEN en eveneens oprichter van deze club. Hij is geboren op 11 januari 1946 en overleden op 5 februari 2015. Het was een voorzitter die er altijd was voor de club, een dierbare vader voor Kris en Geert. Het is een persoon die nooit zal vergeten worden op privé gebied, maar ook niet binnen de petanquewereld. Hij zal een leegte achterlaten.

Met droefheid melden wij u het overlijden van de heer Jos Salaerts, echtgenoot van mevrouw Maria Heremans Jos werd geboren te Itegem op 20 april 1935 en is in familiekring zachtjes van ons heengegaan in het H.-Hartziekenhuis te Lier op 16 februari 2015. De PFV wenst zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Profile for Petanque Federatie Vlaanderen

Magazine 01 2015  

Magazine 01 2015  

Advertisement