Page 7

MEMBURU AR-RAYYAN DI LANGIT MESIR

nafas baru ke dalam unit-unit yang berada di bawah pantauannya. Semestinya catatan pengalaman yang terbuku dalam kitab ini bakal menjadi satu mutiara buat pembacanya. PERUBATAN bervisikan PERUBATAN sebagai wadah integrasi dalam membentuk professional sains kesihatan yang rabbani dan kompeten berhasrat untuk melahirkan ahli yang berguna, bukan sahaja kepada diri sendiri malah buat umat Islam keseluruhannya, Buku ini amat membantu PERUBATAN dalam memberi simbolik kepada ahli, bahawa mahasiswa sains kesihatan di bumi Mesir boleh menjadi seperti pohon yang berbuah lebat, sentiasa memberikan sumbangan buat sesiapa yang melewatinya. PERUBATAN merakamkan jutaan tahniah kepada Akh Amirul Azmeer Asmadi atas penghasilan buku ini. Semoga penghasilan buku ini akan menggalakkan ahli untuk lebih banyak berkongsi ilmu dan menghasilkan karya demi manfaat orang ramai. Semoga penulis juga dikurniakan ihsan dan istiqamah. Sekian, seeru ‘ala barakatillah.

Muhammad Ikraam bin Abdul Latif,, Presiden, Persatuan Pelajar-Pelajar Sains Kesihatan Malaysia-Mesir (PERUBATAN) 2016/2017.

6

Memburu ar-Rayyan di Langit Mesir  

Buku Memburu Ar-Rayyan di Langit Mesir, merupakan salah satu buku yang menunjukkan jalan ke arah mutiara tersebut ibarat sekeping peta ke ar...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you