Page 1

Acta de la 3a Assemblea (diumenge, 22/05/11) Al migdia del dia d’avui s’ha improvisat una petita assemblea on s’ha parlat dels sentiments i l’energia que s’estan vivint a la plaça. S’ha fet reflexió envers a la necessitat de mantenir la serenitat, de veure amb realitat objectiva les nostres possibilitats i començar a organitzar-nos amb aquesta realitat com a base. També s’ha parlat de la necessitat de concreció dintre de l’organització d’activitats i també dintre de les decisions assembleàries. La importància de difusió ha estat present al llarg dels diferents torns de paraula, com a eina per una millor pluralitat dintre de la plaça.

El principal punt de l’ordre del dia de l’assemblea nocturna d’avui ha estat el debat envers a la continuïtat de l’acampada i les accions que l’acompanyen.

Hi ha hagut un torn de paraula molt extens i molt participatiu on s’han escoltat diferents arguments reflexionant sobre la necessitat de la continuïtat de l’acampada.

S’han portat a debat l’organització necessària per la intendència de l’acampada i s’ha tractat les diferents necessitats que comporta continuar a la Plaça Major.

Finalment s’ha arribat a la conclusió de que mentre hi hagi un mínim de 6 persones acampades, es continuarà amb l’acampada a la Plaça Major. Demà al matí s’aprofitarà el mercat setmanal per fer-ne el màxim de difusió possible. S’ha fet la reflexió de continuar amb una bona planificació d’activitats i s’ha construït el quadrant de torns on la gent es pot apuntar als diferents horaris i així aconseguir una major implicació i uns torns de relleu. També s’ha obert el quadrant d’activitats on tothom pot fer proposta de taller, xerrada o aquella cosa a compartir amb la plaça; i ja han sortit vàries propostes que es repassaran a l’assemblea de demà a la nit.

Acta de la 3a Assemblea (diumenge, 22/05/11)  

Assemblea general

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you