Page 1

Acta de la 1a reunió de C.coordinadora (dilluns, 13/06/2011) Els afers a tractar (i la resposta) per aquesta trobada van ser :: - Organització d’Autocar a la manifestació de Barcelona (i/o Girona). És convocara a l’assamblea nº15 un llistat de cotxes per compartir (veure opció a no fumadors). (oO) Es tractarà a caire informatiu els motius pels quals es convoca la manifestació. - Renovació de les funcions del bloc Es contractarà domini www.personesindignades.net Es farà un nou bloc. Es dotara de calendari participatiu d’activitats per clarificar els esdeveniments. (incloent les necessitats del poble (ajuntament, col·lectius, associacions, etc). A qui es delega: Isaac - Ús de la plaça pel poble El Dissabte 18, el poble necessita la plaça i, es munta una tarima des del dimecres. Per evitar possibles conflictes, és farà una instància per utilitzar la plaça els dies previs a l’acte. A qui es delega: Carles Planificació de la setmana : - Formació interna Dijous de 18:00 a 20:00 i de 20:00 a 22:00. A l’ateneu Es confirmen dues sessions del taller formatiu de xarxes al les comissions els grups de treball: Es prega portar portàtil. Es necessita un projector A qui es delega: Jordi (el professor de wordpress l’Albert i una possible ajuda de l’Ivan) - C.Animació Divendres a les 19:00h a la Plaça Major Superheroi Super Fèlix! (l’actuació del dijous no es confirma) A qui es delega: Fèlix - Accions Dilluns 20 al matí. A presentar a assemblea És vol dur a terme l’acció presentada per el grup de treball Social. S’envien les propostes a través de correu i bloc.


Propostes a presentar a l’assemblea de la comissió de coordinació - Calendari 1. Oferir dies amb temàtica concreta i mantenir-los per crear un “imaginari col·lectiu”. 2. Es proposa començar amb caps de setmana “llargs” . (divendres[...] dilluns) - Punt d’Informació Dirigit també a la contracció de dies per focalitzar esforços col.lectius. Actuar per parelles i que aquestes rotin cada una o dues hores. Necessitat de claredat informativa al punt. Recordatori de que els grups de treball han de presentar el més definit possible el ”document de mínims” per tal de dotar al punt d’informació i als voluntaris la mateixa informació i un recolzament explicatiu.

- Tresoreria A presentar a assemblea: La C.coordinació proposarà fer-se càrrec de la tresoreria i xarxa. S’exposarà i es votara. - Recull de propostes de recolzament econòmic Agraiments voluntaris en actes socials (arrosades, tallers o altres)

Acta de la 1a reunió de C.coordinadora (dilluns, 13/06/2011)  

Acta de reunió