Page 37

Badrumsmöbler Använd tåliga Krokodil för fuktiga utrymmen LIB är den ledande leverantören av laserkantad köks-och badrumsinredning, och erbjuder en serie badrumsmöbler efter samma kostnadseffektiva och miljövänliga principer. Vår tåliga serie Krokodil tillverkas i vitlaserad eklaminat med liggande ådring, alternativt släta vita ytor, som ger en modern framtoning som matchar de flesta badrumsmiljöer. Möbelstommen håller miljövänlig plusstandard. Alla kanter, inte enbart de utåt synliga, laserkantas med en tätande list. Dörrknopp och mjukstängande gångjärn ingår.

Ge badrummet ett lyft Med Krokodil i badrummet kan du behålla befintliga installationer och enkelt uppdatera till en enhetlig stil. Serien är framtagen för att ersätta hela eller delar av en äldre badrumsinredning, och har bl.a en innovativ handdukshållare med rörliga gripklor i stället för knoppar. En blivande designklassiker?

Renovering och byggprojekt Vid nybyggnation och renoveringsprojekt erbjuder vi måttanpassade badrumsmöbler som levereras på pall. Kontakta LIB direkt för mer information!

Krokodil - nu även i vitt och med spegel på laserkantad okrossbar träfiberlucka.

37 www.libluck.se

Profile for Nordic Kitchen Group

LIB Köksförnyelse 2017  

LIB Köksförnyelse 2017  

Advertisement