Page 32

MEMÒRIA D’ACTUACIÓ 2013

Pla Oqp’t, Paeria La demarcació de Lleida del CPC es va sumar al Pla Oqp’t, juntament amb els Col·legis Professionals de Lleida per oferir pràctiques dins d’aquest pla a joves en situació d’atur. L’Associació de Col·legi Professionals (CPA) de Lleida –de la qual el CPC Lleida en forma part- i la Paeria van firmar un conveni de col·laboració en el marc del Programa de Pràctiques professionals no remunerades a l’Ajuntament de Lleida. L’objectiu principal del programa és que tots els joves col·legiats/des adscrits al CPA que ho desitgin puguin adherir-se al Pla d’Ocupació, formació i emprenedoria juvenil –oQp’t- per a joves d’entre 16 i 34 anys que la Paeria ja té actualment en funcionament.

Consorci Turó de la Seu Vella El CPC Lleida forma part del Consorci de la Seu Vella. En la reunió anual celebrada al mes de maig, el Consorci va presentar les activitats per als propers mesos i l’estat de restauració del campanar. El Consorci es va constituir el mes de juny de l’any 2009, després d’una etapa d’intensa col·laboració i importants intervencions a càrrec de les dues institucions. El seu objectiu és gestionar aquest conjunt patrimonial públic i d’interès internacional, recuperar els seus valors i fer-lo accessible als ciutadans amb les eines i l’exigència científica i cívica del segle XXI.

Fundació Aspid El CPC Lleida forma part de la Fundació Aspid, una entitat sense ànim de lucre de la província de Lleida i fundada en l’any 1994 per un grup de persones amb diferents tipus de discapacitat física. Amb la voluntat de ser una entitat útil, pròxima i flexible davant de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat física de Lleida i de les seves famílies, ASPID desenvolupa diferents programes i serveis amb l’objectiu darrer de impulsar el benestar i millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. La demarcació de Lleida assisteix a la seva reunió anual i dóna suport als seus actes.

Taula Institucional “Protocol per a una intervenció coordinada contra la violència masclista”, Institut Català de les Dones El CPC Lleida forma part d’aquesta taula ja que es va sumar al Protocol per a una intervenció coordinada contra la violència masclista, del Circuit de les Comarques de Lleida per l’abordatge de la violència masclista, engegat per la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Dones. La demarcació de Lleida assisteix a les seves reunions territorials.

32

02.LES DEMARCACIONS DEL COL·LEGI

Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Advertisement